GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Cycling bij GrapeFine Sports

Cycling doe je bij GrapeFine Sports!
Ook deelname aan onze cyclelessen (of zelfstandig gebruik maken van onze indoor cycles) is inbegrepen in onze abonnementen.

Wil je meedoen aan 1 van onze cyclelessen dan moet je deze van te voren reserveren, dit gaat het gemakkelijkst in de app in onze online omgeving van Virtuagym, maar ook via onze website, klik op RESERVEREN 

Neem zelf een handdoek mee, het gebruik van een handdoek is verplicht. Na afloop van de les vragen we jou de door jou gebruikte fiets te reinigen, hiervoor zijn reinigingssprays en papieren doekjes aanwezig.

In onze mooie blauwe zaal, uiteraard voorzien van airconditioning, vindt je onze Technogym indoor cycle's (groepsfitness-fietsen).
Cycling is een fietsworkout met muziek.

De fietsen zijn voorzien van een knop waarmee je de weerstand en dus ook de training steeds zwaarder kunt maken.
Cycling is een toegankelijke en ontzettend leuke groepsfitnesstraining die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt.

Onze Cycle's zijn uitgevoerd met een kettingaandrijving, zo beleeft u de ervaring van een fietstocht over de weg.
Daarnaast zijn de pedalen voorzien van toeclips (voor gebruik met gewone schoenen) en van een SPD-kliksysteem, zo heeft u ook de mogelijkheid te trainen als een professional.

Vooraan de 20 Cycle's vindt u nog een Cycle, deze is voor de instructeur.
Deze zal u, samen met de motiverende muziek, door de les heen slepen en instructies geven voor het op- en afbouwen van de weerstand.

Wees gewaarschuwd: wie eenmaal begint aan deze Cylcing workouts, raakt er verslaafd aan!

Zelf trainen op onze indoor-cycle's? Dat mag!!
Buiten de lessen om mogen de indoor-cycle's door onze leden worden gebruikt om zelfstandig te trainen. Let op! Onze geluidinstallatie mag hierbij NIET worden gebruikt. Trainen met muziek? Neem een eigen Ipod o.i.d. mee!

Let op!!! Wij verzoeken iedereen een handdoek mee te nemen. Na afloop van de les wordt een ieder verzocht het zadel en het stuur van de fiets schoon te maken.Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.