GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Fitness bij GrapeFine Sports

In onze mooie, groene, open en gekoelde fitnessruimte kunt op op Technogym-apparatuur volledig naar eigen wens trainen.

Maak gebruik van onze cardio-apparatuur voor een goede warming-up, het verbeteren van uw conditie of het bereiken van uw eigen sportdoel.

Train op de diverse kracht-apparatuur en vergroot uw spierkracht, stabiliteit en de algehele conditie van uw lichaam.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vrij te trainen, u kunt gebruik maken van matjes, banken, halters, halterstangen, gewichten en ballen.

U kunt in de fitness volledig zelfstandig trainen, maar u kunt ook begeleiding krijgen van onze fitnessinstructeurs. Zij kunnen u o.a. helpen bij het opzetten van een persoonlijk trainingsprogramma en de juiste uitvoering van de oefeningen.

Daarnaast verzorgen onze fitnessinstructeurs tijdens de begeleidingsuren mini-groepstrainingen in de fitnessruimte, zoals een buikspierkwartier of een circuittraining.
Onze fitnessinstructeur werkt volledig naar uw vraag. Geef zelf aan waar uw wensen en behoefte liggen en de fitnessinstructeur zal invulling geven aan de begeleidingsuren.
Trainen met een fitnesstrainer of meedoen aan een fitnesscircuit? Reserveer deze online/in de app!

De fitness is maandag t/m donderdag van 9:00 - 22:00 uur geopend.
Op vrijdagen kunt u van 9:00 - 21:00 uur gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten en zelfs in het weekend, op zaterdag van 9:00 - 13:00 en op zondag van 10:00 - 14:00 uur.
Wilt u trainen met begeleiding, kijk dan in ons lesrooster voor de begeleidingsuren en boek uw afspraak met de trainer online of via de app.

Fitness is de gehele dag toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. 
Daarnaast bieden wij ook jongeren, vanaf 12 jaar, de mogelijkheid te trainen in onze fitnessruimte, zij zijn echter alleen welkom tijdens de begeleidingsuren.


Let op!!! Deze ruimte mag alleen betreden worden op sportschoenen welke u uitsluitend binnen gebruikt. Daarnaast verzoeken wij iedereen een handdoek mee te nemen, om hygiënisch te kunnen trainen op onze apparaten.


Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.