GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Fitness bij GrapeFine Sports

Op dit moment is sporten een beetje anders dan anders i.v.m. het coronavirus, maar het is zeker niet minder leuk!
Onze fitnessruimte mag op dit moment per tijdvak gebruikt worden door maximaal 10 sporters.

Wil jij komen trainen dan moet je eerst een tijdvak reserveren, dit gaat het gemakkelijkst in de app in onze online omgeving van Virtuagym, maar ook via onze website, klik hier RESERVEREN

Kom je sporten, reinig bij binnenkomst je handen en zorg dat je een handdoek bij je hebt, het gebruik van een handdoek is verplicht. Je kunt alleen bij ons terecht in het door jou gereserveerde tijdvak. Onze kleedkamers zijn tijdelijk gesloten. 
Je wordt verzocht na gebruik apparaten en materialen schoon te maken, hiervoor zijn voldoende reinigingssprays en papieren doekjes 
aanwezig. 

 

In onze mooie, groene, open en gekoelde fitnessruimte kunt op op Technogym-apparatuur volledig naar eigen wens trainen.

Maak gebruik van onze cardio-apparatuur voor een goede warming-up, het verbeteren van uw conditie of het bereiken van uw eigen sportdoel.

Train op de diverse kracht-apparatuur en vergroot uw spierkracht, stabiliteit en de algehele conditie van uw lichaam.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vrij te trainen, u kunt gebruik maken van matjes, banken, halters, halterstangen, gewichten en ballen.

U kunt in de fitness volledig zelfstandig trainen, maar u kunt ook begeleiding krijgen van onze fitnessinstructeurs. Zij kunnen u o.a. helpen bij het opzetten van een persoonlijk trainingsprogramma en de juiste uitvoering van de oefeningen.

Daarnaast verzorgen onze fitnessinstructeurs tijdens de begeleidingsuren mini-groepstrainingen in de fitnessruimte, zoals een buikspierkwartier of een circuittraining.
Onze fitnessinstructeur werkt volledig naar uw vraag. Geef zelf aan waar uw wensen en behoefte liggen en de fitnessinstructeur zal invulling geven aan de begeleidingsuren.

De fitness is maandag t/m donderdag van 9:00 - 22:00 uur geopend.
Op vrijdagen kunt u van 9:00 - 21:00 uur gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten en zelfs in het weekend, op zaterdag van 9:00 - 13:00 en op zondag van 10:00 - 14:00 uur.
Wilt u trainen met begeleiding, kijk dan in ons lesrooster voor de begeleidingsuren.

Fitness is de gehele dag toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. 
Daarnaast bieden wij ook jongeren, vanaf 12 jaar, de mogelijkheid te trainen in onze fitnessruimte, zij zijn echter alleen welkom tijdens de begeleidingsuren.

Wilt u volledig 1 op 1 begeleid worden in de fitness om uw doelen te bereiken dan koppelen wij u graag aan 1 van onze partners voor Personal Training.

Let op!!! Deze ruimte mag alleen betreden worden op sportschoenen welke u uitsluitend binnen gebruikt. Daarnaast verzoeken wij iedereen een handdoek mee te nemen, om hygiënisch te kunnen trainen op onze apparaten.


Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.