GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Personal Training bij GrapeFine Sports

Voor Personal Training werken wij samen met Fit by Torro.

Ben jij benieuwd wat een Personal Trainer kan betekenen voor jou? Wil je binnen onze sportschool trainen met een Personal Trainer of train je liever buiten? Alles kan.
Elton, van Fit by Torro stelt zich graag aan je voor.
Wil jij in contact komen met deze Personal Trainer laat dit dan weten aan onze balie, wij brengen jullie graag in contact met elkaar!

 'Mijn naam is Elton de Palm, eigenaar van Fit by Torro. Daarnaast al ruim 11 jaar werkzaam bij APM Terminals momenteel als leidinggevende. Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Als kleine jongen was ik vaak voetballend te vinden in hartje Rotterdam. Waarna een tal van andere sporten volgden zoals basketbal, wedstrijd zwemmen en vechtsporten. Toen al wist ik zeker dat ik iets met sport wilde gaan doen. De keuze voor het CIOS was snel gemaakt en met veel enthousiasme heb ik in 2003 mijn opleiding CIOS (sport en bewegen) voltooid.

Naast dat ik zelf enorm veel aan sport heb gedaan, merkte ik dat mijn passie en interesse steeds meer ging naar het doelgericht begeleiden van mensen met een missie op het gebied van sport en gezondheid. Precies om die reden ben ik in 2018 mijn eigen bedrijf gestart.

Ik ben gedreven om mensen met de meest uiteenlopende doelstellingen (te denken aan gezondheid, fitheid, afvallen, maar ook weer de zin in sport terug vinden) te helpen. Mijn stijl is vernieuwend, enthousiast, pittig maar ook zeker leuk en uitdagend en dat alles op eigen niveau!

Heb ik jou ook nieuwsgierig gemaakt?

Wacht niet langer en kom in actie!' 


Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.