GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Sportief maatwerk bij GrapeFine Sports

Op dit moment is sporten een beetje anders dan anders i.v.m. het coronavirus, maar het is zeker niet minder leuk!
Onze groepsleszaal is tijdelijk buiten gebruik vanwege de buitenlessen, waardoor de zaal wordt gebruikt als materiaalhok. Hierdoor zullen we wat creatiever en flexibeler moeten zijn m.b.t. het organiseren van kinderfeestjes e.d. Wij zijn bereid om wat ruimer te denken en komen bijvoorbeeld graag op een eigen gekozen locatie.


Regelmatig krijgen wij leuke vragen die niet helemaal binnen ons dagelijkse/wekelijkse aanbod passen, maar die we maar wat graag aanpakken!

Graag denken wij met je mee voor bijvoorbeeld een sportief kinderfeestje, een sportief bedrijfsuitje, het choreograferen en aanleren van een Flashmob, een openingsdans voor jouw bruiloft enzovoorts.

Wij kunnen verschillende dingen aan bieden op maat, sport, dans, spel, ontspanning of een combinatie hiervan. 

Wil jij graag je kinderfeestje bij GrapeFine Sports vieren, een sportieve activiteit organiseren, een dans leren voor een Flashmob of een Bruiloft of heb je een heel ander idee. Deel jouw idee met ons en dan bekijken we samen of we een mooi plan kunnen maken.
Voor ons maatwerk rekenen wij € 45,00 per uur per instructeur (afhankelijk van de omvang van de vraag, inclusief voorbereiding).