GrapeFine Sports 

 

Welkom op de website van GrapeFine Sports!

Dé Sportclub in Zuidland!

Bij GrapeFine Sports kun je terecht in de fitnessruimte, de functionele trainingsruimte, in groepslessen en in cyclelessen. 

Op onze website lees je alle informatie. Sporten kan, op dit moment, alleen na reservering. Wil je kennis maken met GrapeFine Sports, neem dan contact met ons op voor een proefles.

Updates m.b.t. sporten tijdens de coronaperiode lees je op onze pagina Laatste nieuws & extra's (corona)


Gratis Proefles


Fit in 2020!!
 

Doe een GRATIS Proefles!!

Kennis maken met GrapeFine Sports vóórdat je een inschrijfformulier invult? Dat kan!

Plan een GRATIS proefles!! Mail naar info@grapefinesports.nl of
bel/app naar 06 - 24 33 91 88
Ruim voldoende keus!!

Doe mee aan onze populaire groepslessen, stap op de fiets tijdens onze indoor cyclelessen of train in onze fitnessruimte!

Wij bieden sportmogelijkheden voor jong en oud. Sport in een groep of sport individueel. 

Tijdens groepslessen en cyclelessen wordt je aan de hand genomen door 1 van onze ervaren instructeurs. Zij weten de lessen leuk te maken en zorgen dat jij het meeste uit jezelf haalt!

In de fitnessruimte train je zelfstandig of onder begeleiding van een enthousiaste fitnessinstructeur. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar, maken schema's, circuits, oefeningen op maat en motiveren jou om door te zetten.

Wil je op en top persoonlijke begeleiding kies dan voor een privéles of personal training. Wij koppelen je graag aan 1 van onze trainers/partners.

Kortom, mogelijkheden genoeg!

NIEUW - NIEUW - NIEUW 
Vanaf 1 oktober bij GrapeFine Sports!!

Vraag hier jouw GRATIS proefles aan!

Natuurlijk wil je kennismaken met GrapeFine Sports vóórdat je een inschrijfformulier invult. Plan daarom een GRATIS proefles (groepsles, cycleles, fitnesstraining).
Zo kun je het sporten bij GrapeFine Sports gratis ervaren.
Plannen kan door het invullen van onderstaand formulier, geef aan welke dag, tijd en sport je zou willen doen, maar plannen mag ook aan onze balie of via de telefoon 06-24339188.

Tot ziens bij GrapeFine Sports!!

Alle Informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen

158965