GrapeFine Sports 

 

Laatste nieuws & extra's (corona)

Vanaf 1 maart 2021 Kids & Teens Outdoor!

- meld je aan via de MyLogiFit-app;
- kom op tijd, niet te vroeg!
- ouders mogen natuurlijk brengen/halen, maar alleen als dat noodzakelijk is, ouders blijven buiten ons parkeerterrein.
- lessen duren 50 minuten, na afloop ga je zo snel mogelijk richting huis.
- we mogen helaas niet binnen sporten, dus houd rekening met schoenen en kleding!!
- we mogen niet naar binnen, dus het toilet kan niet gebruikt worden.
- omdat we buiten dansen/sporten zijn we afhankelijk van het weer, bij slecht weer zullen de lessen NIET doorgaan. Alle AANGEMELDE deelnemers krijgen hiervan bericht (dat kan natuurlijk wat last-minute zijn).
.
We hebben het dansen en sporten heel lang moeten missen, we hopen dat jullie nu - buiten - weer vol enthousiasme mee komen doen!! Wil je deze buitenlessen een keertje extra komen, gewoon omdat je er zo ontzettend veel zin in hebt, dan mag dat!!

Corona-update d.d. 23 februari 2021 

Beste leden,

Wij zijn teleurgesteld, we hoopten nu toch eens eindelijk als essentieel te worden gezien. Essentieel voor lijf, maar zeker ook hoofd. Naar de sportschool gaan, omdat jij je daar thuis voelt en het beste gemotiveerd wordt om in beweging te blijven, dat zou toch bovenaan het rijtje moeten staan?

Helaas lijkt het nog niet mogelijk om sportscholen weer te openen en zullen ook wij ons weer moeten schikken. Dat vraagt opnieuw geduld van jullie allemaal.


Uiteraard hebben wij ons in eventuele mogelijkheden verdiept (o.a. in overleg met de gemeente) helaas blijkt buitensporten alleen toegestaan met maximaal 2 sporters in een open ruimte (dus niet in een tent). Zoals wij jullie graag uitnodigen in groepslessen en/of in onze fitnessruimte, zo kunnen we dat buiten niet organiseren. 

Helaas veranderd er dus nog niets aan onze situatie. We hopen dat dit vanaf maandag 15 maart anders is!


Voorlopig blijven onze deuren gesloten. Wel staat de incasso van de lidmaatschapskosten van maart al weer voor de deur.

Wij zien hier elke (gesloten) maand erg tegenop, we weten dat we veel loyaliteit en geduld van jullie vragen, toch hopen we dat jullie ons ook nu blijven steunen en het lidmaatschap niet opzeggen.

Blijf je lid, dan bieden we je ook nu de keus om slechts 50% van de lidmaatschapskosten te betalen. Je steunt ons hier heel erg mee. 

Heb je eerder aangegeven 50% te willen betalen dan voeren wij dit door voor de maand maart. 

Wil jij iets veranderen, bijvoorbeeld nu wel de overstap maken naar 50% dan vragen we je dit vóór 10 maart as. aan ons kenbaar te maken. We willen jullie even de tijd geven om een verandering door te geven en zullen daarom onze incasso pas na 10 maart as. uitvoeren.


Wat hopen wij ontzettend dat we bij eventuele volgende versoepelingen wél aan de beurt zijn.

Hou vol, blijf positief en blijf bewegen! Maak gebruik van onze online workouts, die je kunt doen waar en wanneer je maar wilt, pak de fiets, trek je hardloopschoenen aan, beweeg!

Uiteraard ben je as. zaterdag - 27 februari - van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze Lockdown Challenge.

Meer informatie hierover en al onze online workouts vind je op onze website, maar houd vooral ook onze socials goed in de gaten.


Wij hopen jullie voor nu weer voldoende te hebben geïnformeerd. 

Als het in onze handen lag, dan was het heel anders, maar helaas is dat niet zo.

Toch zeggen we, hoopvol, tot snel!


Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Team GrapeFine Sports

Online Hatha Yoga met Linda (29 januari 2021)

Het is (bijna) weekend voor alle harde (thuis)werkers, alle drukke (thuis)scholieren, alle mama-juffen en papa-meesters.
Wat een heerlijk dat wij precies nu deze fijne Hatha Yoga van onze docente Linda met jullie mogen delen.
Eigenlijk is het altijd een goed moment voor een rustmomentje, alhoewel je zo'n moment misschien wel moet plannen, zeker nu het huis misschien ook wel een kantoor en/of klaslokaal is geworden.
We hopen dat jij de tijd vindt en neemt om even te stretchen en relaxen met deze Hatha Yoga.
Dit is een mooi cadeautje van Linda voor jullie!
En nee, je hoeft niet direct nu alles te laten vallen, je kunt deze Hatha Yoga voorlopig online vinden, dus creëer jouw moment wanneer het jou uitkomt.

Let op! Deze Hatha Yoga staat in 2 delen op YouTube, volg eerst deel 1 daarna deel 2.

 

Corona-update d.d. 2 februari 2021 - verlenging lockdown

Beste sporters,

Helaas blijven wij nog even gesloten. 
Ondanks dat we dit al een beetje voelden aankomen, valt het rauw op ons dak.
We missen jullie, onze workouts met elkaar, de gesprekken, de zweetdruppels, leven in de sportschool, alles!
Helaas ziet het kabinet deze maatregel nog altijd als 1 van de strijdmiddelen tegen corona.
Toch horen we ook: 'maak van een actieve leefstijl een absolute topprioriteit in de strijd tegen COVID-19'.
Helaas mogen wij jullie desondanks niet onze vertrouwde diensten leveren. We drukken jullie op het hart zelfstandig, thuis of buiten, toch in beweging te blijven.
Wij delen hiervoor graag onze (live) online workouts met jullie, o.a. Yoga, FitBeats, CardioDance en PowerShape. Op onze website vindt je alle workouts gebundeld, zodat je niet meer hoeft te zoeken en scrollen. Je kunt nu via deze pagina in 1 klik naar jouw favoriete workout!
Aankomende zaterdag organiseren wij een Lockdown Challenge. Een run (wandeling of fietstocht mag ook) door Zuidland, waarbij je onderweg 7 trainers langsgaat voor een mini-workout. Meer info hierover vindt je op onze socials en onze website.
Wij vertrouwen erop dat de meesten van jullie hun weg wel vinden, met een wandelingetje, een fietstochtje, een hardloopronde, een thuisworkout o.i.d. Hou vol, blijf in beweging en blijf gezond!!

Op dit moment kunnen wij niet anders dan afwachten, hopen op een snelle heropening en heel dankaar zijn voor het geduld en alle steun van jullie! Iedereen die tijdens deze periode lid blijft, op welke manier dan ook, is voor ons goud waard. Dankjulliewel!!

Op dinsdag 23 februari hoort heel Nederland meer m.b.t. eventueel mogelijke versoepelingen. 
Ook wij moeten elke keer zo'n persconferentie afwachten. We zullen jullie z.s.m. na 23 februari opnieuw informeren over de stand van zaken m.b.t. GrapeFine Sports.
Tot snel!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

namens het hele team van GrapeFine Sports

Corona-update d.d. 12 januari 2021 - verlenging lockdown

Deze update ontvingen al onze klanten via de mail. Mail niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw gegevens even kunnen checken.


Beste sporters,


Net als, waarschijnlijk, vele van jullie hebben wij met gemengde gevoelens gekeken naar de persconferentie van vanavond.

Op veel vlakken kunnen we daar een mening over vormen, maar laten wij ons vooral richten op dat wat voor ons van belang is.

Helaas wordt de lockdown verlengd en blijven de sportscholen tot 9 februari gesloten. Dit is een bittere pil voor iedereen die graag traint in de sportschool.

Ook onze deuren blijven dus voorlopig gesloten, dat hadden wij natuurlijk graag anders gezien.


Wat blijft het toch naar om deze berichten naar jullie te moeten sturen. Opnieuw snappen wij heel goed dat je liever niet betaalt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken, maar willen toch echt benadrukken dat de steun die wij ook de afgelopen weken van jullie hebben ontvangen, heel hard nodig is voor onze slechts 7,5 jaar oude sportschool.

We staan nog overeind en dat hebben we aan jullie te danken!!

Opnieuw doen we een beroep op jullie geduld en loyaliteit en hopen we ons samen met jullie door de komende weken heen te slaan.


Graag willen wij jou wel ook nu weer compensatie bieden door in de maand februari 2021 slechts 50% van jouw lidmaatschap te incasseren. Wil je hier gebruik van maken dan vragen we je dit z.s.m. kenbaar te maken door te reageren op dit bericht, dan maken wij deze compensatie direct voor je in orde.


Tot en met 9 februari 2021 zijn onze deuren zoals gezegd gesloten. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en misschien een alternatieve manier vinden om toch in beweging te blijven. 

Aankomende zaterdag organiseren wij een New Year Challenge, een hardlooproute (wandelen/fietsen mag ook) door Zuidland, waarbij je 10 bekende GrapeFine-gezichten tegenkomt die jou allemaal trakteren op een mini-workout! Doe je mee??!!

Meer info hierover vindt je op onze website en onze socials.

Met deze directe link kom je bij alle info: http://www.grapefinesports.nl/HOME/Agenda/evenementen/


Verder zijn we heel actief op Facebook en Instagram. Zo geven we 3x per week live een workout en kun je de eerdere workouts terug vinden en eventueel herhalen.

Bedenk dat je hiermee de mogelijkheid hebt, de workout aan te passen op jouw niveau, kies een stukje of doe de workout helemaal, het is aan jou!!

Ook hierover vindt je meer info op onze website en socials.


Wat vinden wij het ontzettend jammer dat we jullie ook de komende weken niet mogen ontvangen in onze sportschool. Laten we nog een keer benadrukken dat dit niet onze eigen keuze is, maar een opgelegde maatregel.


2021 is begonnen, maar staat nog op pauze. We hopen dat we snel op play mogen drukken en er een fijn sportief jaar van mogen maken.


Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Namens team GrapeFine Sports

Corona-update d.d. 15 december 2020 - tijdelijk gesloten

Deze update ontvingen al onze klanten via de mail. Mail niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw gegevens even kunnen checken.

Beste sporters,

Daar gaan we weer. Het is een inmiddels een tijdje terug dat wij via deze weg contact met jullie zochten, maar helaas is dat op dit moment weer nodig.

Gisteren hebben we allemaal kunnen luisteren naar minister-president Rutte. Zijn boodschap was niet rooskleurig, er zijn strenge maatregelen nodig om het coronavirus in ons land onder controle te krijgen.
Wij hoeven hier niet uitgebreid op in te gaan, het komt vaak genoeg voorbij op televisie, de radio en de sociale media. Uiteraard lichten wij wel graag toe wat dit voor het sporten bij onze sportschool betekent.

Ondanks dat wij ontzettend ons best hebben gedaan jullie een veilige, verantwoorde en coronaproof sportclub te bieden, moeten wij onze deuren sluiten t/m 19 januari 2021.
Zoals aangegeven in de nieuwste maatregelen; in een binnenruimte is sporten niet toegestaan (bron: rijksoverheid.nl). Dit zonder uitzondering.
Kortom, hoe graag we dat zelf ook willen (met een maximaal aantal sporters, met reservering, enzovoorts) wij zijn verplicht onze locatie tijdelijk te sluiten.
Tijdens de vorige lockdown konden we uit wijken naar buiten voor een deel van onze sporten. Helaas is ook dit nu niet mogelijk. Naast het winterse weer van dit moment, geeft de rijksoverheid aan dat ook buiten geen groepslessen gegeven mogen worden.
We voelen ons verslagen, we hebben zo ontzettend ons best gedaan alles op orde te hebben. Jullie deden zo goed mee, reserveren, in tijdvakken sporten, mondkapjes dragen, thuis omkleden enzovoorts. Helaas lijkt dat niet voldoende te zijn.

Een tijdelijk gesloten sportschool dus. Heel erg vervelend voor ons allemaal.
Ook dit keer weer hopen we ontzettend hard op jullie begrip en steun. GrapeFine Sports zijn wij met zijn allen, samen. Wij alleen kunnen het niet, we hebben jullie hard nodig. We hopen er ook nu weer samen voor te kunnen zorgen dat we ook na deze moeilijke periode een plek kunnen bieden om veilig en verantwoord te kunnen sporten.
Wij snappen heel goed dat je liever niet betaalt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken, maar willen toch echt benadrukken dat de steun hard nodig is voor onze slechts 7,5 jaar oude sportschool.
Graag willen wij jou wel een compensatie bieden door in de maand januari 2021 slechts 50% van jouw lidmaatschap te incasseren. Wil je hier gebruik van maken dan vragen we je dit z.s.m. kenbaar te maken door te reageren op dit bericht, dan maken wij deze compensatie direct voor je in orde.

Tot en met 19 januari 2021 zijn onze deuren zoals gezegd gesloten. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en misschien een alternatieve manier vinden om toch in beweging te blijven. Een lekkere winterse wandeling, de hardloopschoenen aan en gaan, verzin het maar (let wel op dat buitensporten slechts met maximaal 2 personen op 1,5 meter is toegestaan).
Wij willen ook graag iets bieden en hebben besloten dit vanaf januari 2021 op te pakken.
Via onze Facebook-pagina (instagram leek de vorige keer niet zo fijn te werken) zal Ellen weer enkele online-workouts verzorgen. Een 3-tal workouts per week, welke vervolgens de hele week online blijven staan, zodat deze ook op een later moment te volgen/herhalen zijn.
Wij zullen hierover communiceren via onze socials en onze website, het is dus echt handig om ons te volgen op Fabebook en/of instagram!!
We verwachten vanaf 2 januari (totdat we weer open mogen) elke zaterdag om 9:30 uur een PowerShape, elke maandag om 19:00 uur een CardioDance en elke dinsdag om 19:00 uur een FitBeats LIVE online te gaan verzorgen. Live geeft ons het gevoel toch in contact te staan met jullie! Daarna laten we de workouts op Facebook staan, zodat je ook op een ander moment kunt deelnemen.
Wil je niet wachten tot 2 januari, scroll dan eens door onze Facebookpagina, hierop vindt je nog enkele workouts terug van de eerdere online-periode.


Wat vinden wij het ontzettend jammer dat we jullie de komende periode niet mogen ontvangen in onze sportschool. Laten we nog een keer benadrukken dat dit niet onze eigen keuze is, maar een opgelegde maatregel.
Net als de vorige keer hebben wij zelf veel vragen, welke niet direct beantwoord kunnen worden, omdat iedereen die hier mee te maken heeft de situatie steeds opnieuw moet beoordelen. Soms gaat er behoorlijk wat tijd overheen voordat er nieuwe plannen/mogelijkheden bekend zijn.
Wij zullen jullie via de mail, onze website en via onze socials (facebook & instagram – volg ons!) op de hoogte houden wanneer wij iets nieuws te melden hebben.

We weten van de vorige keer dat ook jullie veel vragen hebben. Wij stellen het zeer op prijs om in contact te blijven, dus zoek ons gerust op via de mail of de telefoon.
Wel willen we graag laten weten dat jullie vragen, onzekerheden, maar ook ontzettend fijne berichten soms in grote getalen bij ons binnen komen. We doen ons best iedereen te beantwoorden, maar hopen op jullie begrip als hier enkele dagen overheen gaan.
Daarnaast willen we graag laten weten dat we de telefoon op bepaalde momenten checken op berichten (sms, whatsapp, voicemail). We zullen de telefoon niet elke dag, de gehele dag, beantwoorden. Laat dus gerust een berichtje achter.
Ook via de mail zullen we proberen te reageren op alle binnenkomende berichten, echter laten wij vanaf kerst t/m nieuwjaarsdag onze laptops gesloten om zo ook zelf even los te komen van de situatie.

Wij hopen jullie, voor nu, zo volledig mogelijk te hebben geïnformeerd.
Dan rest ons nog jullie, ondanks alles, hele fijne feestdagen te wensen! Vier ze coronaproof, maar geniet er ook van!
Daarna hopen we op betere tijden, een mooie jaarwisseling en dan vol frisse moed en goede gezondheid 2021 in!

Blijf gezond!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

 

Namens team GrapeFine Sports       

 

 – we missen jullie nu al –  


Sporten tijdens corona

Gelukkig kunnen we ook tijdens de corona-crisis gewoon blijven sporten.
Wel zijn er wat aanpassingen in het sporten bij ons.

Zo kan sporten op dit moment alleen na reservering.
Wanneer je lid wordt bij GrapeFine Sports krijg je via de mail inlogcodes voor ons reserveringsysteem.
Hiermee kun je via onze website of, veel handiger nog, via de app MyLogiFit inloggen en vervolgens jouw sportmoment reserveren.
Wil je trainen in onze fitnessruimte, dan reserveer je een blok van 80 minuten (of een laat avond blok van 60 minuten).
Er zijn in elk blok 10 plekken beschikbaar.
Doe je mee aan een groepsles of cycleles ook dan reserveer je een plekje, hierin zijn resp. 14 en 8 plekken beschikbaar.
Om ook hier te zorgen voor een rustige in- en uitstroom van sporters, duren deze lessen tijdelijk 50 minuten.

Reserveren van een sportmoment kan vanaf 1 week van te voren. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt op jouw favoriete moment reserveer dan snel!
(voorbeeld: je wilt graag trainen in onze fitness op maandagavond 18:00 uur, reserveer dit moment al vanaf de maandagavond een week ervoor.)


Samen staan we sterk, als we rekening met elkaar houden dan komen we het beste door deze nare tijd heen. Dit betekent ook rekening houden met het reserveren van sportmomenten.

Kom je niet? Meld je dan weer af voor een gereserveerd moment, zodat we jouw plekje aan iemand anders kunnen geven.
Afmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van een moment.
Meld jij je te laat af, of kom je zonder afmelding niet trainen in het door jouw gereserveerde moment, dan brengen wij 5 euro boete in rekening.
Natuurlijk hopen we dat dit niet nodig is.
Is jouw favoriete moment vol, neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst. Meld iemand zich af voor dat moment, dan kunnen we jou direct inplannen en sturen we je een bericht.

Naast het reserveringssysteem vragen we ook een aantal andere aanpassingen van onze sporters.
Kom alleen sporten wanneer je GEEN verkoudheidsklachten hebt, scan bij binnenkomst jouw ledenpas, reinig je handen, wissel schoenen (en eventueel kleding) bij ons in de centrale ruimte – de kleedkamers zijn helaas dicht -, reinig voor en na gebruik alle materialen, kom niet te vroeg, verlaat na jouw workout direct onze sportschool en houdt, net als overal, 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen blijven we in beweging! Alleen als we rekening houden met elkaar en de regels. 
Daarom dragen we sinds 1 december ook in de sportschool een mondkapje wanneer je NIET bezig bent aan jouw workout.


04-11-2020

Beste sporters,

Gisteravond was er opnieuw een persconferentie, waarin nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt.
Wat ontzettend vervelend dat wij allemaal nog altijd in deze vreemde, onbekende situatie zitten.

Met gemengde gevoelens schrijven wij weer een update aan jullie.
Enerzijds zijn we ontzettend blij dat we onze sportschool open mogen houden, zodat jullie (nog altijd op basis van reservering) individueel kunnen trainen in onze sportruimtes. We zullen erop toe blijven zien dat onze fitnessruimte verantwoord benut kan worden voor een ieders workout, schoonmaak en lage bezetting blijven prioriteit.
Wat fijn dat we ook de jeugd t/m 17 jaar gewoon mogen blijven ontvangen in onze groepsleszaal, zij mogen nog altijd samen sporten en dansen. Dat betekent dat we verder kunnen gaan met onze voorbereidingen voor ons PietenFeest The Movie.

Helaas moeten we toch ook een stukje loslaten, de groepslessen/cyclelessen voor volwassenen.
Vanaf donderdag 5 november geven wij tijdelijk geen groepslessen/cyclelessen aan volwassenen.
Dat vinden wij ontzettend vervelend, omdat deze groepslessen/cyclelessen een belangrijk onderdeel zijn van onze sportschool. Gelukkig heeft de rijksoverheid heel duidelijk gemaakt dat dit een maatregel is die slechts voor 2 weken geldt. Vanaf donderdag 19 november gaan we weer terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Vanaf dat moment nodigen we jullie dan ook weer uit voor onze groepslessen/cyclelessen.

 Dit is slechts een kleine aanpassing, maar voelt voor ons en waarschijnlijk voor de deelnemers aan onze groepslessen/cyclelessen toch ook als een tegenslag.

Om deze reden willen we tegen alle groepsles/cyceles deelnemers zeggen;

-       Heb jij een 1x per week sporen abonnement, haal de gemiste lessen in. De lessen blijven 4 weken als tegoed staan op het abonnement. 

-       Heb jij een onbeperkt sporten abonnement en neem jij alleen deel aan groepslessen/cyclelessen, dan kunnen wij jouw abonnement voor de maand november omzetten naar 1x per week sporten. November is reeds geïncasseerd, waardoor wij het te veel betaalde bedrag dan zullen verrekenen in december. Ook bij deze optie kun je de gemiste lessen inhalen. Deze tegemoetkoming is alleen voor de maand november, december zal het oorspronkelijke onbeperkt sporten abonnement weer actief zijn. Wil jij gebruik maken van deze optie en voldoe je aan de voorwaarde dat je alleen deelneemt aan groepslessen/cyclelessen dan vragen we je vriendelijk dit middels een mailtje aan ons kenbaar te maken vóór 15 november 2020. 

Veel sporters begroeten wij al regelmatig in de fitness, dat blijven we graag doen!
We hopen dat ook onze groepslesdeelnemers de komende 2 weken hun draai zullen vinden en dat we elkaar op donderdag 19 november weer vol enthousiasme terugzien in onze groepsleszaal/cyclezaal.

 

Sportieve groet,
Team GrapeFine Sports 

29-09-2020

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus
.
Gisteravond hebben we, waarschijnlijk met velen van jullie, naar de persconferentie gekeken waarin de nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd zijn.
Het is duidelijk dat de aantallen besmettingen niet de goede kant opgaan.
Het feit dat wij, als sportschool, een veilige en verantwoorde plek mogen blijven bieden om te sporten, is een groot compliment aan jullie allen.
Gelukkig is het standpunt van het kabinet dat mensen moeten kunnen blijven sporten.
Dit vraagt echter alertheid van ons allen om de voorzorgsmaatregelen te blijven volhouden: houd de afstand en wees extra alert op de hygiëne.
.
Al onze eerder opgestelde voorzorgsmaatregelen blijven van kracht, enkele punten brengen we graag nog eens extra onder de aandacht.
Als we allemaal ons best doen, kunnen we blijven sporten & letten we samen op onze gezondheid.
Hou vol en blijf gezond!
.
*sporten kan alleen op basis van reservering. Reserveren kan via de app MyLogiFit, maar ook via onze website. (voordeel: je komt nooit in een overvolle ruimte - fitness max. 10 pers., groepsles max. 14 pers, cycle max. 8 pers - en je weet van te voren dat je bij ons terecht kunt) Reserveren kan vanaf 1 week vooruit, dus je kunt jouw sportmomenten op tijd inplannen. Doe je dit ook daadwerkelijk op tijd dan ben je vrijwel zeker van een plekje.
*kom alleen binnen als JIJ een sportafspraak bij ons hebt (ouders, begeleiders komen alleen binnen als dit noodzakelijk is).
*kom NIET sporten wanneer je verkoudheidsklachten en/of 1 of meerdere symptomen van corona ervaart.
*reinig bij binnenkomst direct je handen.
*kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van jouw sportmoment.
*ga na binnenkomst zo snel mogelijk naar jouw sportruimte.
*reinig de door jou te gebruiken sportmaterialen voor en na gebruik.
*verlaat na afloop zo snel mogelijk onze sportschool.
*kleedkamers, douches en toiletten zijn in gebruik, wij vragen je echter deze zo kort mogelijk te gebruiken en ook hier rekening te houden met en afstand te houden van elkaar.
.
#grapefinesports #sportclub #zuidland #nissewaard #corona #sportentijdenscorona #reserveren #handenreinigen #materiaalreinigen #fitness #groepslessen #cycle #werkmee #doemee #samensterk #sportenmoetblijven


22-09-2020 - Nieuw op ons lesrooster, vanaf 1 oktober 2020.

>> Maandag 18:30 uur extra cycle (vanwege de grote vraag en de lage bezetting vanwege het coronavirus)
>> Maandag & donderdag extra fitness-uur van 21 - 22 uur

>> Woensdag 9:00 uur Hatha Yoga

Nieuw bij GrapeFine Sports!
Integrale - Hatha -  yoga is een rustige vorm van yoga. We oefenen de lichaamshoudingen van de Hatha yoga, waarbij je de aandacht naar binnen richt en tot rust komt. Het doel van deze yoga is om “uit het hoofd” te komen, waar wij als westerlingen over het algemeen veel moeite mee hebben. Er wordt gewerkt met ademoefeningen, yoga, meditatie, ontspanning. Maar bovenal gaat het om jouw eigen proces en jouw lichaam. Doordat we met deze yogavorm langer in een houding blijven, zorg je voor een verlenging van de ontspannen spieren als gevolg van langzamerhand opgevoerde rekking. De spieren worden op deze manier voorzien van vers bloed en zo gezuiverd en uiteindelijk wordt de spierelasticiteit groter waardoor het lichaam leniger wordt. Oftewel “ontspannen inspanning”. Deze yoga is geschikt voor iedereen, probeer het gerust een keer en volg een proefles. Het is zeker aan te raden zelf een (meditatie)kussen en dekentje mee te nemen. Uiteraard mag je zelf een yoga matje meenemen maar er zijn ook matjes op de sportschool. Namasté! 

03-09-2020 - lees hieronder onze mail aan alle leden m.b.t. het binnen sporten ook voor de groepslessen.

Beste leden, en ouders/vertegenwoordigers,

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad.
De zomer loopt op zijn einde, dat merken we aan het weer en de schemer die alweer een stuk vroeger invalt.
Voor ons hoogste tijd om weer even contact met jullie op te nemen.

We hebben de afgelopen maanden regelmatig onze aanpak moeten bijstellen. Eerst konden onze deuren niet open en waren we online actief, daarna konden we buiten aan de slag en nog weer later mochten onze deuren weer open voor zowel groepslessen als fitness.
Wij hebben op dat moment zelf gekozen voor het geven van outdoor groepslessen, dit leek ons de meest veilige plek voor onze sporters.
Nu is het september en lopen we tegen wisselvallig weer aan, daarnaast wordt het ’s avonds vroeger donker en zakt de temperatuur.

Vanaf maandag 14 september verplaatsen we hierom onze groepslessen weer naar binnen.
Al sinds 1 juli jl. mag er weer binnen gesport worden en nu is het wat ons betreft ook voor de groepslessen weer tijd om dat te doen.
Uiteraard moeten we rekening blijven houden met de 1,5 meter maatregel. Hierdoor zal het maximale aantal deelnemers van onze groepslessen, voor volwassenen, op 14 gezet worden.
In onze groepsleszaal hebben wij, net als in de rest van onze sportschool, de ventilatie/luchtverversing goed op orde, waardoor wij met 14 deelnemers veilig en verantwoord gebruik kunnen maken van deze ruimte.
We zullen in onze groepsleszaal vakken creëren om zo de 14 (volwassen) deelnemers te herinneren aan de afstand die zij t.o.v. elkaar en de instructeur moeten houden (deze vakken zullen zelfs meer dan 1,5 meter ruimte bieden tussen de sporters).

Vanaf maandag 14 september pakken wij ons oorspronkelijke lesrooster weer op. Wel zullen onze lessen nog altijd 50 minuten duren.
Alle groepslessen starten weer op de tijden als voor de coronacrisis, dit is noodzakelijk omdat de vervroegde starttijden (zoals nu op sommige middagen/avonden) het voor sommige van onze sporters niet mogelijk maakt deel te nemen aan hun favoriete les.
Ook de cyclelessen starten weer op de tijden als voor de coronacrisis, dus allemaal om 19:30 uur. Dit is nodig om de stroom van sporters die onze sportschool betreden of verlaten te beheersen.
Ons lesrooster, zoals het er vanaf 14 september uit zal zien, is uiteraard te vinden op onze website, maar is ook als bijlage bij deze mail toegevoegd.

Met deze verandering, zullen nog enkele kleine aanpassingen gemaakt worden vanaf 14 september.
Zo gaan onze kleedkamers en al onze toiletten weer open. Wel wordt er verzocht ook in deze ruimtes 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Ook zal onze parkeerplaats weer gebruikt kunnen worden, hoewel de echte sporter natuurlijk lopend of op de fiets naar de sportschool komt.
Daarnaast verhogen we het maximaal aantal sporters in onze fitnessruimte naar 10 per tijdvak. O.i. is dit geen enkel probleem, we hebben fijn gedraaid de afgelopen weken, maar ook gezien dat er nog ruimte is voor een ophoging van het aantal sporters.

Deze veranderingen brengen uiteraard meer beweging met zich mee in onze centrale ruimtes, om ook hier zo goed mogelijk aan de corona maatregelen te kunnen voldoen vragen we een aantal aanpassingen van onze sporters;


- kom goed/strak op tijd voor jouw workout, dus niet veel te vroeg;
- verlaat na jouw workout zo snel mogelijk onze sportschool;
- kom zo veel mogelijk omgekleed naar de sportschool. Let op: schoenen moeten wel gewisseld worden!!;
- zet kinderen die zelfstandig kunnen omkleden/schoenen wisselen af en laat hen zelf naar binnen komen (er is altijd wel iemand om even te helpen met veters strikken o.i.d.);
- haal kinderen die zelfstandig naar buiten kunnen buiten weer op (kortom, kom niet onnodig naar binnen, de juf kijkt echt wel even mee bij de kleinsten);
- is de zaal van jouw les vrij, neem dan zo vlot mogelijk plaats in de zaal.

Naast bovenstaande blijven we een aantal basisacties vragen van alle sporters;
- reserveer jouw sportmoment(en), dit kan steeds tot 1 week vooruit;
- kom alleen sporten op een door jouw gereserveerd moment;
- reinig bij binnenkomst je handen;
- scan bij binnenkomst je ledenpas (wie de afgelopen maanden buiten heeft gesport moet hier weer even aan denken!!);
- kom niet sporten wanneer je last hebt van verkoudheidsverschijnselen of symptomen van corona;
- wissel schoenen na binnenkomst, onze zalen mogen alleen betreden worden met schone binnenschoenen;
- maak tijdens het sporten gebruik van een handdoek en reinig zelf materialen na elk gebruik;
- houd 1,5 meter afstand t.o.v. ander sporters en medewerkers van onze sportschool.

Wij hopen dat we ook nu weer op een prettige manier, veilig en verantwoord kunnen sporten met elkaar. We kijken ernaar uit iedereen weer binnen te mogen begroeten.
Net als alle vorige keren, zullen we moeten ervaren hoe dit verloopt en onze aanpak eventueel weer moeten bijschaven waar nodig.

Wij verwachten dat er in oktober, net als andere jaren, wellicht weer wat meer sporters naar binnen zullen trekken.
Helaas zien we voor onze cycle-lessen nog geen mogelijkheid het aantal deelnemers op te hogen, omdat we daarbij de 1,5 meter niet kunnen waarborgen. Vanaf 1 oktober zullen we, om toch alle cycle liefhebbers een plekje te bieden, een extra cycle toevoegen aan ons lesrooster op woensdagavond om 19:30 uur. Hierover zullen we via onze socials en onze website nog laten horen.
Nu we dan toch zo lekker aan het informeren zijn vinden we het ook leuk om alvast te vertellen dat we vanaf 1 oktober ook een hele nieuwe les zullen toevoegen aan ons lesrooster, Hatha Yoga. Deze relaxte vorm van yoga, waarbij het vooral gaat om ontspanning en verlenging van de spieren, lijkt ons een fijne aanvulling op de huidige lessen. Deze les wordt, voorlopig, 1x per week gepland op de woensdagochtend. Ook hierover lezen jullie binnenkort meer op onze socials en onze website.

Wij hopen jullie middels, deze uitgebreide mail, voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.
We hopen dat wij kunnen bijdragen aan een goede weerstand, een fit lijf en een fijne vrijetijdsbesteding gedurende de herfst, winter en nog veel verder, zodat we gezamenlijk (met inachtneming van de regels) een vuist maken tegen het coronavirus.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

Team GrapeFine Sports 

17-06-2020 - de afgelopen periode hebben wij onze leden uitgebreid geprobeerd te informeren via de mail. Nu is er eindelijk verandering in zicht en mogen we vanaf 1 juli 2020 zelfs weer onze deuren openen. Sporten blijft nog even anders dan anders, er zijn veel regels en afspraken, sporten kan alleen nog maar op reservering en met een beperkt aantal mensen. Ook fijn, want je komt nooit in een overvolle fitnessruimte terecht. Onze groepslessen vinden voorlopig nog plaats op ons parkeerterrein i.p.v. in onze mooie groepsleszaal, maar desalniettemin zijn wij heel erg blij dat we weer een start mogen maken!

We bedanken iedereen voor het geduld en de steun in de afgelopen maanden, mede door jullie steun kunnen wij nu weer wat positief nieuws brengen. Wij zijn trots!!

Hieronder beginnen we met het laatste bericht, het bericht over sporten vanaf 1 juli 2020. Je leest hoe het reserveren in zijn werk gaat en hoe sporten er bij ons uit zal zien vanaf 1 juli. Verder laten we op deze pagina nog enkele tijd onze oudere berichten staan.

Fijn om jullie weer te mogen begroeten, niet alleen buiten, maar ook binnen. Tot snel!!

Sporten bij GrapeFine Sports vanaf 1 juli 2020

Beste leden,

Wat fijn dat wij alweer enkele weken een deel van jullie mogen verwelkomen in onze buiten lessen. Het weerzien doet ons goed, maar tegelijkertijd benadrukt dit dat we nog niet terug zijn bij het oude. 
Een groot deel van jullie hebben wij al maanden niet gezien, daar gaat hopelijk snel verandering in komen.
Afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren steun ondervonden vanuit jullie, daar zijn we heel dankbaar voor. Alles bij elkaar heeft dit ervoor gezorgd dat we nu instaat zijn om over de volgende stap na te denken en deze mogelijk te maken. Bedankt daarvoor!!
Samen staan we sterk!

Middels dit bericht willen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte stellen m.b.t. sporten bij GrapeFine Sports vanaf 1 juli 2020.

Zoals jullie wellicht begrijpen wordt dit (weer) een gehele nieuwe situatie, een omvangrijke situatie en zelfs een nog onzekere situatie. Het lijkt wel een grote puzzel, waarvan de uitkomst en dus de oplossing, steeds verandert.
We proberen jullie zo goed mogelijk uit te leggen hoe we vanaf 1 juli verder gaan. Mochten de regels vanuit de overheid veranderen, dan nemen we opnieuw contact op met jullie.
Mochten jullie vragen hebben dan doen we ons best deze te beantwoorden, door de omvang van deze verandering zullen we echter niet altijd even vlot reageren, we hopen hierin op jullie begrip.

Fitness vanaf 1 juli (beperkt) mogelijk
Vanaf woensdag 1 juli mogen wij onze deuren weer openen. Dit kan echter alleen met een tal van aanpassingen, waarop wij ons hebben voorbereid en welke van zowel ons als ook van jullie enige flexibiliteit vragen.
Vanaf woensdag 1 juli ontvangen wij heel erg graag weer sporters in onze fitnessruimte.

Fitnessen begint vanaf deze datum bij het maken van een reservering.
Reserveren kan op verschillende manieren, de makkelijkste manier is het installeren van de App [MyLogiFit] op een mobiel apparaat. Deze app vind je in de Appstore of Google Play.
In deze app kan iedere GrapeFine-Member, mét een actief abonnement, inloggen.
Inloggen kan ook via onze website; www.grapefinesports.nl, via het tabblad [RESERVEREN].
Kort na dit bericht van ons ontvangt iedereen die nog geen gebruik maakt van het reserveringssysteem een mail met daarin inloggegevens. Dit gaat automatisch, in dit proces kan uiteraard iets misgaan. Ontvang jij jouw inloggegevens niet, lukt het inloggen niet, of scheelt er iets anders, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer je inlogt, via de App of via onze website klik je op de knop [reserveren] hierna zie je bovenaan 3 uitrolvensters. Voor het reserveren van een fitnessmoment kies je in het middelste uitrolvenster [reserveren 80 minuten fitness].
Zodra je dit hebt gekozen zie je in de kalender alle beschikbare fitnessmomenten per dag.
Een vrij fitnessmoment heeft een groene kleur, deze kun je reserveren.
Om te reserveren klik je op het gewenste moment en vervolgens op [aanmelden].
Aangemelde momenten krijgen een blauwe kleur en de opmerking – AANGEMELD –.
Het kan ook voorkomen dat een moment al volgeboekt is, zo’n moment heeft een rode kleur. 

Wij bieden tijdens elk moment plek voor 8 sporters, zodat iedereen in een rustige omgeving kan sporten en rekening kan houden met de 1,5 meter maatregel.
Is jouw favoriete moment vol, dan kun je contact met ons opnemen voor een plekje op de wachtlijst. Mocht er later een plekje vrijkomen dan stellen wij je op de hoogte.

Het reserveren van een sportmoment kan vanaf 1 week van tevoren. Kijk je, in het reserveringsysteem, op de kalender verder dan een week vooruit, dan zie je de sportmomenten wel staan, maar met een rode kleur. Deze zijn NIET volgeboekt, maar nog niet vrijgegeven voor reservering.

We hopen dat iedereen beseft dat je bij reservering van en sportmoment een plekje in het betreffende tijdvak bezet houdt. We willen jullie daarom vragen bij verhindering jouw reservering weer ongedaan te maken. Ook dit kan via da App of onze website.
Log in en ga weer naar de kalender, klik op het gereserveerde sportmoment – met de blauwe kleur – en klik vervolgens op [afmelden].
Afmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van het moment. 
Meld jij je niet, of te laat, af dan brengen wij € 5,00 in rekening voor het bezet houden van een plekje. Wij vragen je deze € 5,00 bij het volgende bezoek contactloos te voldoen.

Wanneer je een sportmoment hebt gereserveerd ben je welkom in onze sportschool, tenzij je last hebt van (lichte) verkoudhiedsklachten. Kortom bij niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, verhoging en/of koorts blijf je thuis.

Je kunt alleen bij ons terecht binnen het gereserveerde tijdvak. We vragen je om niet eerder naar binnen te komen. Je kunt naar binnen via onze gebruikelijke ingang, wanneer deze openstaat. Dit is steeds 5 minuten voordat het een tijdvak begint.
Elk tijdvak bedraagt 80 minuten. Tussen elk tijdvak zijn 10 minuten opgenomen om te kunnen wisselen.
Ben je klaar met jouw training, dan vragen we je direct onze sportschool te verlaten via de deur naast de ingang (deze wordt duidelijk aangegeven als uitgang).

Tijdens jouw bezoek vragen we je ook rekening te houden met en aantal zaken.
Scan bij binnenkomst jouw Ledenpas en reinig daarna je handen met de aanwezige handgel.
Bekijk of je de vragen uit de gezondheidscheck met ‘nee’ kunt beantwoorden.
Onze kleedkamers zijn gesloten, wel vragen wij je om bij binnenkomst je schoenen te wisselen. Dit kan in onze centrale ruimte. 
Het gebruik van een handdoek is verplicht.
Houd binnen onze sportschool tijdens het sporten, maar ook bij het betreden en verlaten van onze sportschool voldoende ruimte tot andere sporters en/of onze medewerkers.
Fysiek contact is te allen tijde verboden.
Reinig na elk gebruik de sportmaterialen, wij bieden jullie hiervoor voldoende reinigingsmiddel en papierendoekjes. 
Op de vloer in onze fitnessruimte zijn vakken gemarkeerd, per vak is slechts 1 persoon toegestaan. Houd rekening met elkaar, spreek elkaar aan, vraag elkaar en wees flexibel, we moeten het samen doen. 
In onze functionele ruimte (beneden), zijn alleen goed reinigbare materialen aanwezig. In deze ruimte zijn slechts 2 personen tegelijkertijd toegestaan, ieder in een eigen vak.

Onze toiletgroepen zijn geopend, maar slechts toegankelijk voor 1 persoon tegelijkertijd per toiletgroep. Toegangsdeuren blijven openstaan, om zo contactoppervlakken te verkleinen en na gebruik word je verzocht het toilet schoon achter te laten.

Wat doen wij?
Uiteraard stellen wij alles in het werk om jullie een zo veilig mogelijke plek te bieden om te kunnen sporten. 

Wij zorgen voor voldoende zeep/handgel, reinigingsmiddelen en papieren doekjes.
Daarnaast maken ook wij onze sportmaterialen en andere contactoppervlakken regelmatig schoon.
In onze sportruimten wordt, ruim voor aanvang, ons luchtzuiveringssysteem ingeschakeld. Dit blijft de gehele openingsuren én ook daarna nog ingeschakeld.
Na sluitingstijd zullen wij, waar mogelijk, de ruimtes extra ventileren.
Wij helpen jullie graag bij het reserveren van sportmomenten en herinneren, waar nodig, aan de eindtijd van jouw sportmoment.

Fitnessmomenten zijn te reserveren op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur.
Op zaterdag van 9:00 – 13:30 uur en op zondag van 10:00 – 14:30 uur.
Graag bieden wij ook de gelegenheid tot het trainen met, het stellen van vragen aan of het kennis maken (voor nieuwe leden) met 1 van onze fitnesstrainers.
Dit kan op een aantal momenten per week. 
Deze momenten zijn in de kalender te herkennen aan de titel ‘fitness met trainer’. Sport jij graag in de aanwezigheid van een trainer, kies dan voor zo’n moment.

Kom je sporten bij ons, dan vragen we je om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen!!
Ons parkeerterrein wordt gebruikt voor de groepslessen en is daardoor NIET vrij voor auto’s.
Kom je toch met de auto, houdt er dan rekening mee dat je misschien een stukje zult moeten lopen.

Cycling vanaf 1 juli
Omdat ook onze cycle-fans staan te trappelen om weer te beginnen, willen wij ook onze cyclelessen vanaf 1 juli weer oppakken.
Ook dit vraagt om aanpassingen.
De aanpassingen zijn vergelijkbaar met onze aanpassingen in de fitness.
Deelnemen aan onze cycle kan alleen na reservering, je kunt deze reserveren zoals je gewend bent.

In onze cyclezaal is slechts ruimte voor 8 personen, reserveer dus op tijd jouw plek in de les.
Kom je toch niet, meld je dan weer af (afmelden mogelijk tot 30 minuten voor aanvang).
Kom je niet opdagen of meld je te laat af dan brengen wij € 5,00 in rekening voor het bezet houden van een plekje. Wij vragen je deze € 5,00 bij het volgende bezoek contactloos te voldoen.

Wij gaan (voorlopig) starten met 3 cyclelessen per week, alle cyclelessen starten om 19:15 uur (om de stroom van sporters bij binnenkomst en vertrek te verkleinen).
De cyclelessen zullen gegeven worden op maandag, dinsdag en donderdag.

Ook hier gelden alle algemene regels, zoals eerder beschreven bij de fitness en de landelijk bekende maatregels, als 1,5 meter afstand houden.
Oftewel; ledenpas scannen bij binnenkomst, handen reinigen, gezondheidscheck beantwoorden, kleedkamers gesloten dus schoenen wisselen in centrale ruimte, direct plaats nemen op fiets, na gebruik fiets reinigen, na afloop van de les sportschool verlaten. 

Groepslessen vanaf 1 juli
Vanaf mei geven wij onze groepslessen (volwassenen, kids, teens, circuits) buiten. Dit blijft vanaf 1 juli onveranderd.
Op deze manier houden we het aantal sporters in onze sportschool goed onder controle.
Wij zijn daarnaast van mening dat buiten een veiligere sportplek is voor grotere groepen en bij maximale inspanning, zoals in veel van onze groepslessen.

Wij verwachten, tot 1 oktober, de groepslessen buiten te blijven verzorgen, zoals jullie dat nu ook gewend zijn.
Ook hiervoor geldt nog altijd, reserveer een plekje in jouw les, je kunt alleen bij ons terecht bij een geldige reservering.
Onze kleedkamers blijven gesloten en kunnen dus niet gebruikt worden.
Onze toiletgroepen gaan open, maar zijn slechts toegankelijk voor 1 persoon tegelijkertijd.
Voor al onze sporters geldt, alleen gebruikmaken van het toilet bij zeer hoge nood.

We hebben ontzettend veel geluk met het seizoen, toch zijn we buiten afhankelijk van de weersomstandigheden. Onze keus voor het verzorgen van de groepslessen buiten brengt met zich mee dat onze groepsleszaal ingericht blijft voor materiaal uitgifte en inname. Hierdoor kunnen wij een les, bij slecht weer, NIET naar binnen verplaatsen. Dit betekent dat voorlopig bij (heel) slecht weer lessen geannuleerd kunnen worden, deelnemers die de betreffende les hebben gereserveerd worden hiervan op de hoogte gesteld. 

Omdat we voorlopig nog op het parkeerterrein zullen sporten, is het parkeerterrein niet vrij voor auto’s. Kom dus zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar onze sportschool!!

Eindelijk!! – oplossingen en mogelijkheden
Eindelijk is de heropening van onze sportschool in zicht!!
Als we alles zo op papier zetten dan lijken het erg veel regeltjes, maar laten we deze regels vooral zien als oplossingen en mogelijkheden.
Zoals hierboven beschreven pakken we vanaf 1 juli graag weer al onze activiteiten op, we hopen jullie allemaal weer terug te zien in goede gezondheid.
De komende maanden zullen we moeten blijven zoeken naar oplossingen en mogelijkheden en zijn we afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus en de regels vanuit de overheid. We zullen wellicht onze aanpak moeten bijschaven, aantallen moeten bijstellen, regels moeten veranderen. Wanneer dat het geval is dan stellen we jullie uiteraard op de hoogte.
Voor nu hopen we vanaf 1 juli op een sportief weerzien.
Tot snel!!

Sportieve groet,
namens Team GrapeFine Sports
Maarten & Ellen 


GESLOTEN! Ivm het coronavirus zijn wij, tot nader orde, gesloten.

Beste allemaal,


In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en geven zij in de laatste persconferentie een nieuwe maatregel die ons helaas hard treft.
Sportscholen moeten met ingang van 16 maart 2020 hun deuren sluiten.  

Dit betekent voor GrapeFine Sports een totale “Shutdown”, wij zullen onze sportschool tot nader order moeten sluiten.

Het valt ons heel zwaar, maar het is niet anders.
Wij hebben veel vragen, jullie wellicht ook. We proberen bereikbaar te blijven voor vragen en waar mogelijk jullie vragen te beantwoorden.  

Via onze website en onze socials proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!
Wij hopen dat we, over niet al te lange tijd, jullie allemaal weer, in goede gezondheid, in onze sportschool mogen begroeten.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
Team GrapeFine Sports 

Onderaan deze pagina lees je alle updates t.b.v. onze sluiting i.v.m. het coronavirus.


Groepslessen Outdoor

Vanaf maandag 11 mei bieden wij ons groepslesrooster buiten!!

Circuit met Maarten - Outdoor

Vanaf maandag 11 mei vindt je ook 2 circuits op ons lesrooster! Voor iedereen die het fijn vindt om te trainen met Maarten, 2x per week een circuit in de buitenlucht.

Kids & Teens - Outdoor

Vanaf 4 mei 2020 bieden wij dans en sport voor kids en teens, maar dan wel buiten!!

Hierbij gelden wel een aantal duidelijke regels!

-       wil je meedoen aan een les, reserveer deze dan online (zoals anders via myLogiFit), alleen aangemelde kids en teens mogen meedoen! Lukt het reserveren online niet? Neem dan contact met ons op.

-       breng/kom vlak voor aanvang van de les, dus niet ruim op tijd komen, maar gewoon netjes op tijd.

-       kom in gemakkelijke (sport)kleding (houdt rekening met het weer) en draag goede schoenen! Op slippers of blote voeten mag je NIET meedoen.

-       breng jouw zoon of dochter tot aan de stoep/langs zij, laat hem/haar zelf af/uitstappen en naar de juf toe lopen. De fietsenrekken zijn alleen voor fietsen van de deelnemers en de parkeerplaats houden we graag leeg.

-       ook bij het ophalen graag op de goede tijd komen, en op de stoep/langs zij op/instappen het is niet de bedoeling dat ouders zich tijdens de les rondom de sportschool verzamelen of mee blijven kijken.

-       sta je als ouder toch even te wachten, houdt dan rekening met de coronamaatregelen, houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

-       om de stroom van mensen tijdens de leswisselingen te verkleinen duren al onze buitenlessen 50 minuten, zo hebben we 10 minuten de ruimte om te wisselen.

-       de sportschool mag niet open! Dus toiletten en kleedkamers zijn NIET beschikbaar! Houd hier rekening mee.

-       Afhankelijk van het weer sporten/dansen we lekker in de zon, of juist lekker in de schaduw, wellicht is het goed om jezelf in te smeren voordat je komt sporten/dansen.

-       kom jij meedoen aan de Bootcamp Junior, dan vragen we je het volgende mee te nemen; een rugzak, met daarin 2 gevulde flessen (afhankelijk van wat jij kunt tillen 0,5 liter, 1 liter of 1,5 liter), 1 fles voor de helft gevuld (kies ook hier het eigen gewicht), een handdoek en nog een fles/bidon met water om te drinken. We gebruiken alleen de genoemde EIGEN materialen, dus geen materialen uit onze sportschool of materialen van iemand anders.

-       voor iedereen vanaf 12 jaar geldt, houd afstand tijdens het sporten/dansen ruim 1,5 meter.

-       kom je na het sporten/dansen thuis, was je handen! 


17 maart 2020 - GrapeFine Sports Online💚💜

Vanavond om 19:30 uur gaan we voor het eerst Live!!

Tijdens onze sluiting vanwege het coronavirus geven we 4x per week een live online workout.
Om deze workout te volgen hoef je slechts te beschikken over een Facebook of Instagram account.
Als je met jouw account ons volgt dan zie je het wanneer wij live gaan.

Het is niet mogelijk al onze lessen live te geven, thuis heb je niet de benodigde materialen en/of ruimte.
We hopen met deze 4 contactmomenten voldoende van onze sporters te bereiken en in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode.
Deze 4 lessen gaan we proberen zo in te richten dat ze thuis uit te voeren zijn.

Dus zorg dat je klaar staat, sportkleding aan, handdoek en bidon in de aanslag, dan gaan we aan het werk!!
Lukt het jou ook nog eens om jouw sportmoment vast te leggen, deel deze dan op social media, zo blijven we toch nog in contact!
En vergeet ons dan niet te taggen!!

Laat je ons alvast weten of je meedoet, dat vinden we leuk!!

Groot voordeel, er kan een onbeperkt aantal mensen mee doen met de workouts, de workouts zijn openbaar, dus maak gerust vrienden en familie enthousiast.

Deze week try-out, bij voldoende animo blijven we de workouts volgens het online lesrooster geven!

Onze live online lessen zijn een groot succes! Deze blijven we verzorgen.

Vanaf 4 mei 2020 is er een kleine verandering in de tijd van de FitBeats op donderdag, i.v.m. de outdoor teendance zal de FitBeats op donderdag vanaf donderdag 7 mei starten om 19:45 uur.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-04-2020 Dao Dans Yoga - Spelen met Structuur

🌸

In deze onwerkelijke periode, waarin jouw structuur wellicht veranderd is, komt wellicht een nieuwe structuur om de hoek kijken.
Onze yoga-docente Lia maakte voor jullie een speciale Dao Dans Yoga les die heel toepasselijk is - Spelen met Structuur.
Kijk en doe mee!!

Wil je bij deze Dao Dans Yoga les graag de muziek?
Deze kun je vinden op Spotify. Zoek naar de afspeellijst [Spelen met Structuur], wanneer je dit typt in de zoekbalk dan komt hij bovenaan.
De afspeellijst is uiteraard van Ail Rissev.

Blijf gezond, blijf thuis en creëren structuur!

Weer een heerlijk cadeautje van Lia voor jullie.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

03-04-2020 PILATES-CORE COMBINATIE

Van 1 van onze Pilates-Core instructrices, Cordelia, hebben wij een video gekregen die we met jullie mogen delen!!
Dankjewel Cordelia!

Een heerlijke Pilates-Core combinatie die je thuis kunt uitvoeren, kijk maar eens en doe mee!
Je kunt deze combinatie naar hartelust herhalen!!

Laat je ons weten hoe het ging?!


---------------------------------------------------------------------------

25-03-2020 DAO DANS YOGA - WEERSTAND & ONTSPANNING🙏🏼🌷

Onze yoga docente, Lia Visser, heeft weer een toepasselijke Dao Dans Yoga Video opgenomen. Dit keer Weerstand & Ontspanning.

Vanaf nu is deze video voor jullie allemaal beschikbaar.
Je kunt de Dao Dans Yoga mee doen waar en wanneer je maar wilt!

Deel gerust met ons hoe jij de les hebt ervaren, waar je hem deed en misschien zelfs met wie.

Wil je de muziek van deze Dao Dans Yoga zelf afspelen? Dat kan! Je vindt de muziek op Spotify, playlist Weerstand en Ontspanning van Wil Ressiv.

Blijf gezond allemaal!---------------------------------------------------------------------------

18-03-2020 - Dao Dans Yoga - Rust en Kracht🌸

Op zoek naar een manier om te ontspannen in deze onwerkelijke periode?
Onze Yoga-docente heeft een filmpje gemaakt met een Dao Dans Yoga - les.
Kijk en doe mee!!

Wil je bij deze Dao Dans Yoga les graag de muziek?
Deze kun je vinden op Sportify. Zoek naar de afspeellijst [Rust en Kracht], wanneer je dit in zijn geheel type komt deze bovenaan bij de zoekopdrachten, ter referentie de afspeellijst is van Ail Ressiv (onze eigen Lia Visser).

Houd je sterk en bewaar de rust!

Cadeautje van Lia voor jullie.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIDS - TEENS - G-GROEPEN😎🤩


Hallo lieve, leuke, coole kanjers!
Wat zullen wij elkaar missen de komende weken.
We begrijpen dat het voor jullie een hele onwennige situatie is, jullie hele dagelijkse routine wordt verstoord.
Belangrijkste is dat jullie gezond blijven!

We snappen heel goed dat, zeker de jongste onder jullie, niet een kidsdance les van een uur online gaan volgen. Zeker niet met dit zonnige weer ⛅️.
We zijn ook niet bang dat jullie niet bewegen, lekker buitenspelen gaat jullie vast goed af!

Toch een berichtje van ons aan jullie allemaal, misschien komt er toch een moment dat je lekker wilt bewegen en dansen.
Juf Ellen houdt haar muziek altijd bij in Sptify, als jij of jouw ouders een account hebben dan kun je haar volgen - Ellen de Groot. 
Een aantal van haar afspeellijsten is openbaar, dus die kun je vinden en de muziek eruit kun je afspelen.
Zo vindt je in de afspeellijst kids & teens - veel van de nummers die we het afgelopen jaar hebben gebruikt in de kidsdance en teendance lessen. Genoeg om eens lekker op te bewegen!

De G-groepen kunnen zich uitleven met de afspeellijst; Zumba-G. Hierin heel veel nummers die we in de lessen gebruiken, wij weten zeker dat jullie favorieten er tussen staan.

Niet iedereen gebruikt Spotify, met een account, dus hieronder een lijstje van nummers en artiest van de tracks die we de laatste weken hebben gebruikt, om zelf op te zoeken.
De jongste kids hoeven we niets te leren m.b.t. het internet, maar toch, bij Kinderen voor Kinderen op youtube vindt je hele leuke dansvideo's!!
We weten zeker dat onze Cardio-Dance, welke we op maandagavond 19:00 uur live gaan streamen via Facebook en instagram, ook heel leuk kan zijn voor de G-groepen, de tieners en de kids!!

Kidsdance 1
Best Friend - Toy-Box
Haai Alarm! - Kinderen voor Kinderen
Whistle & Work - Hitz

Kidsdance 2
Hair - Little Mix
Perfect - Lucas & Steve
Whistle & Work - Hitz
Pica - Deorro, Henry Fong, Elvis Crespo
Girls - Marcus & Martinus
Jump - Kriss Kross

Teendance
If I can't have you - Shawn Mendes
What A Man Gotta Do - Jonas Brothers

Zumba-G
Helicopta Collector - Dj KikFat
Whistle & Work - Hitz
Feest! - Kinderen voor Kinderen
Soco, Bate, Vira - Xuxa
Witch Doctor - Cartoons
Bouge ton baba - Tom Jules
Echa Pa'lla - Pitbull
Rigga-Ding-Dong-Song - Cherona

Dansen houdt je vrolijk, dansen houdt je fit!
Let goed op jezelf!!


---------------------------------------------------------------------------

Mail 5 - d.d. 6 mei 2020

Beste leden,

Hoe is het met jullie?
Met ons gaat het goed. We zijn elke dag druk bezig met het volgen van alle ontwikkelingen en moeten onze ideeën regelmatig bijstellen. Veel teleurstellingen verwerken en soms een lichtpuntje.

Dit bericht bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is voor iedereen, lees het goed door en onderneem waar nodig actie. Het tweede deel is voor iedereen die gaat deelnemen aan onze buitensportactiviteiten.

Wij hebben vanavond 2 nieuwe belangrijke punten te horen gekregen tijdens de persconferentie van onze minister-president.
1. Vanaf maandag 11 mei mag er ook door volwassenen weer buiten gesport worden. Daar gaan we dan ook direct gebruik van maken.
2. Het heropenen van de sportscholen laat nog even op zich wachten. Wij zijn zeer teleurgesteld hierover maar hebben, ondanks dat de minister-president 1 september noemde, goede hoop dat toch ook hierin zicht is op een vlotte heropening. Vanuit verschillende hoeken in onze branche wordt er van alles aan gedaan om te laten zien dat ook sporten mogelijk is in een 1,5 meter samenleving. Wij zullen ons daarom ook vooral op blijven voorbereiden.

 

Deze 2 punten zorgen vanaf 1 juni voor een soort van tweedeling in onze leden.
Omdat wij, vanaf 11 mei al, weer ruime sportmogelijkheden gaan aanbieden zetten wij vanaf 1 juni 2020 de lidmaatschappen van alle leden weer terug naar 100%. We bieden vanaf 11 mei diverse sportmogelijkheden buiten aan, groepslessen, samen sporten in verschillende stijlen, uitdaging, rust, je kunt zelf kiezen en misschien is het zelfs een mooi moment eens iets nieuws te proberen.
Ga jij geen gebruik maken van ons sportaanbod, dan hopen we nog altijd op jouw steun, we kunnen niet hard genoeg benadrukken dat we die echt nodig hebben om het voortbestaan van onze sportschool te waarborgen. Toch willen we jou dan de kans bieden om slechts 50% van het lidmaatschap te blijven betalen, daarmee ben je voor ons een waardevolle supporter en de steun die wij nodig hebben. Wil je hiervan gebruik maken, dan vragen we je vóór 25 mei as. te reageren op deze mail (vermeld daarbij dat je jouw lidmaatschap graag met 50% gereduceerd ziet, jouw naam en pasnummer).
We hopen op jullie steun, we moeten met elkaar nog even geduld hebben.
Mail ons (info@grapefinesports.nl) gerust om jouw voorkeur kenbaar te maken.

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Hieronder gaan we verder op de groepslessen die we buiten zullen gaan geven vanaf 11 mei as.
Wat leuk dat we weer een stapje kunnen zetten!
Vanaf maandag 11 mei gaan we naar buiten met al onze groepslessen. 
Wel vraagt dit een aantal aanpassingen en regels, deze zullen we hieronder proberen zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten;

-       Vanaf maandag 11 mei zullen onze groepslessen buiten plaats vinden, mits het weer dit toelaat. 

-       Onze groepslessen zullen, buiten, 50 minuten duren, dit om de wisselingen van de lessen rustig te laten verlopen en grote groepen mensen te voorkomen.

-       Wil je meedoen aan een groepsles, dan moet je beschikken over een geactiveerd abonnement (dus 100% lidmaatschap) of een strippenkaart en hiermee zelf online (via de website of MyLogiFit app) een plekje te reserveren in de les. Dit reserveren kan steeds 1 week vooruit. Alleen wanneer je een plekje hebt gereserveerd ben je welkom in de les. We vragen je dit reserveren zoveel mogelijk zelf te doen, lukt het niet neem dan contact met ons op.

-       Je komt alleen naar de les wanneer je geen verkoudheidsklachten en/of griepverschijnselen vertoont.

-       Kom zoveel mogelijk op de fiets op lopend naar de les. De parkeerplaats wordt gebruikt voor de lessen, je kunt dus niet bij ons parkeren (kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat je misschien een stukje moet lopen).

-       Kom niet te vroeg naar de les, ook dit om grote groepen sporters te voorkomen. Na de les vertrek je zo vlot mogelijk richting huis.

-       Bij aankomst meld je je bij de instructeur, deze checkt jouw reservering.

-       Neem je deel aan een les waarbij materialen worden gebruikt? Reinig dan voor aanvang je handen, er is handgel aanwezig. Na het gebruik van de materialen word je verzocht deze te reinigen met aanwezige doekjes. Onze materialen worden door onze instructeurs van buiten naar binnen verplaatst. Onze materialen worden uiteraard ook door ons elke dag nog eens schoongemaakt. Beschik jij over eigen materialen, wil je liever met handschoenen aan sporten, tref gerust jouw eigen maatregelen.

-       Zowel bij het aanmelden, het pakken/wegleggen van materialen, het betreden van ons terrein én tijdens de sportlessen vragen wij iedereen de 1,5 meter maatregel in acht te nemen.

-       Onze instructeurs zullen alleen van afstand corrigeren.

-       Kom naar ons toe in sportkleding en met goede schoenen. Houd uiteraard rekening met het weer (warme kleding, zonnebrand). Onze sportschool is dicht, dus we hebben geen kleedruimte.

-       Ga voor het sporten thuis naar het toilet. Onze sportschool is dicht, dus we beschikken niet over toiletten.

-       Neem een gevulde bidon/flesje water mee. Onze sportschool is dicht, dus water tappen kan niet.

-       Onze buitenlessen gaan alleen door bij prettige weersomstandigheden. Onze instructeur geeft aan wanneer hij/zij vindt dat de les niet door kan gaan. Wij stellen iedereen die zich heeft aangemeld hiervan op de hoogte middels een sms (zorg dat wij jouw juiste telefoonnummer hebben). Gaat een les niet door i.v.m. slecht weer, dan  kan het zijn dat we deze les online aanbieden, zodat je thuis mee kunt doen.

-       Kom je thuis na een sportles, was je handen.

-       Wij vragen van een ieder medewerking aan bovenstaande. We zullen even moeten wennen aan deze nieuwe manier van sporten. Heb begrip voor de instructeur die moet wennen en voor elkaar.

  

Welke lessen gaan we geven en wanneer?
Check hieronder ons lesrooster voor de buiten groepslessen. We hebben een klein beetje geschoven in sommige lessen, omdat we niet na 21:30 uur nog actief willen zijn i.v.m. geluid voor de omgeving en het inzetten van de schemer. Om nog even op dat eerste punt terug te komen, we gebruiken buiten geen microfoons en slechts een kleine speaker, deelnemers zullen hun oren dus moeten spitsen.
Nogmaals er is op sommige dagen iets geschoven dus kijk goed naar de starttijden!

Maandag
9:30 uur Shape
10:30 uur FiftyFit
16:30 uur DemoTraining
17:30 uur Teens Aerobic
18:30 uur Cardio Dance
19:30 uur Dance Aerobic
20:30 uur Pump

Dinsdag
9:30 uur Pilates
16:00 uur Kidsdance 1
17:00 uur Kidsdance 2
18:00 uur Bootcamp Junior
19:00 uur FitBeats
20:00 uur Shape

Woensdag
19:00 uur Dao Dans Yoga
20:15 uur Bootcamp

Donderdag
9:30 uur FiftyFit
16:30 uur Kidsdance 2
17:30 uur Bootcamp Junior
18:30 uur Teendance
19:30 uur FitBeats
20:30 uur Pilates

Vrijdag
9:00 uur Dao Dans Yoga

Zaterdag
9:30 uur PowerShape

 

Het opstarten van deze buiten groepslessen brengt met zich mee dat onze huidige live online lessen komen te vervallen, we sporten nu weer samen.
Bij slecht weer grijpen we misschien nog eens terug op het lesgeven online via Facebook en Instagram.
Morgen (donderdag 7 mei) en ook zaterdag 9 mei zullen we de resp. de FitBeats en de PowerShape nog live online aanbieden.

 

Wij begrijpen dat we in 1 keer heel veel informatie verstrekken, we hopen dat alles duidelijk wordt in dit bericht. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Je kunt met ons mailen via info@grapefinesports.nl, ook ons telefoonnummer 06 – 24 33 91 88 proberen wij te beantwoorden (direct of we bellen terug bij een gemist gesprek wanneer we het nummer kunnen zien), maar wij zijn ook via whatsapp bereikbaar. Berichtjes via Facebook en Instagram vinden we hartstikke leuk, maar worden niet altijd even snel opgemerkt.

Wij kijken ernaar uit veel van jullie weer te mogen begroeten, hopen dat ons geduld m.b.t het sporten in onze fitnessruimte niet te lang meer op de proef gesteld wordt en bedanken jullie nogmaals hartelijk voor alle lieve woorden en steun de afgelopen maanden.

We houden contact!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

namens Team GrapeFine Sports  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail 4 - d.d. 22-04-2020

Beste leden,

Gisteravond luisterden wij, met afzettape, hygiënemiddelen en deurbeleid plannen in de aanslag, naar onze minister-president. 
Hopend dat wij, weliswaar met aanpassingen, jullie weer zouden mogen ontvangen in onze sportschool.
Helaas was de boodschap anders, er is nog meer tijd nodig om het coronavirus onder controle te krijgen en te houden en om dat te bereiken moet onze sportschool gesloten blijven tot 20 mei.
Dit vraagt van zowel jullie als ons opnieuw om geduld, aanpassingsvermogen, zelfdiscipline en thuistrainingen. 


We willen iedereen die de afgelopen weken, op welke manier dan ook, steun heeft geuit richting ons en onze sportschool heel hartelijk bedanken! Dit geeft ons vertrouwen, een warm gevoel en daarnaast draagt het bij aan de continuïteit van jullie en onze sportschool.


Ook de komende weken hopen we op jullie steun te kunnen rekenen, we begrijpen en voelen heel goed dat we veel van jullie geduld vragen, helaas kunnen we niet anders en zullen ook wij ons steentje bij moeten dragen aan het herstel van onze maatschappij.


De komende weken blijven wij onze online workouts aanbieden, we merken dat deze veel gevolgd worden. Live sporten geeft ons een gevoel van verbondenheid, maar we merken ook dat er regelmatig op een later moment gebruik gemaakt wordt van eerder uitgezonden workouts. We zullen deze op dezelfde manier voortzetten, live momenten voor verbinding en daarna enkele dagen online voor een fijne planning thuis.
De workouts zijn voor iedereen toegankelijk, meedoen kan op je eigen niveau!


Daarnaast heeft de minister-president aangegeven dat er mogelijkheden zijn voor kinderen en tieners op het gebied van sport.
Vanaf maandag 4 mei willen wij graag gebruik maken van deze mogelijkheden!
Wat een geluk dat het lente is, want sporten met deze doelgroep mag voorlopig alleen buiten.
Graag pakken wij vanaf maandag 4 mei (zo goed als) ons kids- en teenslesrooster weer op.
Verderop vindt je de tijdelijke planning voor deze lessen.
We zullen deze lessen buiten laten plaats vinden, rondom de sportschool (grasveldje en parkeerplaats).
Wel willen we hiervoor enkele afspraken maken.


 

-       wil je meedoen aan een les, reserveer deze dan online (zoals anders via myLogiFit), alleen aangemelde kids en teens mogen meedoen! Lukt het reserveren online niet? Neem dan contact met ons op.

- breng/kom vlak voor aanvang van de les, dus niet ruim op tijd komen, maar gewoon netjes op tijd.

-       kom in gemakkelijke (sport)kleding (houdt rekening met het weer) en draag goede schoenen! Op slippers of blote voeten mag je NIET meedoen.

-       breng jouw zoon of dochter tot aan de stoep/langs zij, laat hem/haar zelf af/uitstappen en naar de juf toe lopen. De fietsenrekken zijn alleen voor fietsen van de deelnemers en de parkeerplaats houden we graag leeg.

-       ook bij het ophalen graag op de goede tijd komen, en op de stoep/langs zij op/instappen het is niet de bedoeling dat ouders zich tijdens de les rondom de sportschool verzamelen of mee blijven kijken.

-       sta je als ouder toch even te wachten, houdt dan rekening met de coronamaatregelen, houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

-       om de stroom van mensen tijdens de leswisselingen te verkleinen duren al onze buitenlessen 50 minuten, zo hebben we 10 minuten de ruimte om te wisselen.

-       de sportschool mag niet open! Dus toiletten en kleedkamers zijn NIET beschikbaar! Houd hier rekening mee.

-       Afhankelijk van het weer sporten/dansen we lekker in de zon, of juist lekker in de schaduw, wellicht is het goed om jezelf in te smeren voordat je komt sporten/dansen.

-       kom jij meedoen aan de Bootcamp Junior, dan vragen we je het volgende mee te nemen; een rugzak, met daarin 2 gevulde flessen (afhankelijk van wat jij kunt tillen 0,5 liter, 1 liter of 1,5 liter), 1 fles voor de helft gevuld (kies ook hier het eigen gewicht), een handdoek en nog een fles/bidon met water om te drinken. We gebruiken alleen de genoemde EIGEN materialen, dus geen materialen uit onze sportschool of materialen van iemand anders.

-       voor iedereen vanaf 12 jaar geldt, houd afstand tijdens het sporten/dansen ruim 1,5 meter.

-       kom je na het sporten/dansen thuis, was je handen!

  We hopen hiermee de jeugd weer in beweging te brengen, we vinden het een ontzettend fijn vooruitzicht dat we jullie binnenkort weer kunnen zien!

 

Hebben jullie vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op.


Hoe gaat ons lesrooster eruitzien?
We houden ongeveer ons gewone lesrooster aan, lessen duren echter 50 minuten!!

 

Maandag 16:30 uur Demotraining 
Maandag 17:30 uur Teens (Aerobic) 
Maandag 19:00 uur Cardio Dance – Live Online

Dinsdag 16:00 uur Kidsdance 1 
Dinsdag 17:00 uur Kidsdance 2
Dinsdag 18:00 uur Bootcamp Junior
Dinsdag 19:30 uur FitBeats – Live Online

Donderdag 16:30 uur Kidsdance 2
Donderdag 17:30 uur Bootcamp Junior
Donderdag 18:30 uur Teendance
Donderdag 19:45 uur FitBeats – Live Online

Zaterdag 9:30 uur PowerShape Live Online

 We hopen jullie, vanaf 4 mei, buiten te mogen begroeten! Vergeet je niet aan te melden voor jouw les.

 

We hopen jullie allemaal voldoende te hebben geïnformeerd en we hopen snel opnieuw contact te leggen met verdere mogelijkheden, maar zoals je begrijpt zijn we daarvoor afhankelijk van de landelijke coronamaatregelen.


Tot snel en nogmaals bedankt voor de massale steun die wij hebben mogen ervaren.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail 3 - d.d. 06-04-2020

Beste leden,


Allereerst willen we jullie bedanken voor het uitgesproken vertrouwen en de massale, hartverwarmende reacties op onze vorige mail.
Dit getuigt van een unieke solidariteit tussen jullie en GrapeFine Sports en daar zijn wij trots op!

Hoe gaat het met jullie? We hopen op een goede gezondheid voor iedereen.
Wij missen de dagelijkse/wekelijkse begroetingen, ons contact en de vele zweetdruppels die gewoonlijk vloeien in onze sportschool.

We hopen dat jullie allemaal (werkend of verplicht thuis) jullie weg vinden in deze onwerkelijke periode, misschien dat het vrolijke lente weer bijdraagt aan een positieve mindset?!

Uiteraard hebben we, vorige week, de verlenging van de maatregelen gehoord. Tot 28 april zullen wij onze deuren gesloten moeten houden.

Deze verlenging van de maatregelen betekent dat wij alles uit de kast moeten halen om de voortgang van onze sportclub, met daarbij ons leuke team, te blijven waarborgen en een weerzien na de corona-periode veilig te stellen.

Desondanks willen wij jullie, onze leden, graag tegemoet komen. Mede door jullie flexibiliteit en massale steun van de afgelopen weken, kunnen we jullie abonnement voor de maand mei 2020 met 50% reduceren.
De incasso t.b.v. de maand mei zal dan ook slechts 50% van de (voor jou) gewoonlijke lidmaatschapskosten bedragen, ongeacht of wij in de maand mei onze deuren weer mogen openen of niet. Uiteraard hopen wij op het eerste, een open sportschool en positieve sporters die deze maand sporten voor de helft van het geld.

Wij hopen jullie hiermee te laten zien hoe dankbaar we zijn voor jullie steun, maar vooral ook hoe graag we onze sportclub op Zuidland willen behouden, hoe graag we jullie willen behouden en hoe graag we na deze corona-periode weer vol enthousiasme jullie sportaanbieder op Zuidland willen zijn.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zullen jullie ook de komende periode op de hoogte blijven houden.
Wij zijn heel actief op Facebook en Instagram om in contact te blijven met jullie. Daarnaast vindt je op onze website een speciale pagina met het laatste nieuws en extra’s rondom de coronacrisis.

Blijf zoveel mogelijk thuis, blijf gezond en blijf positief!

Tot snel allemaal!

Groeten namens team GrapeFine Sports

Maarten en Ellen

PS.: Leer ons onze leden kennen. Wij weten dat we over een grote groep, mega sportieve en attente leden beschikken. De 50% reductie van het abonnementsgeld t.b.v. mei 2020 voeren wij voor iedereen door. Mocht je echter toch graag het volle lidmaatschap willen/kunnen betalen, dan mag je dat uiteraard aangeven, want welkom is het zeker.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mail 2 - d.d. 25-03-2020

Beste allemaal,

Hoe is het met jullie??
Wij zijn gezond, dus dat gaat goed. Toch hebben we een lastige tijd, net als velen, en duimen we voor een vlot herstel van alle maatregelen.

Op 1 april incasseren wij de lidmaatschapskosten voor april, zoals deze horen bij jouw abonnement bij GrapeFine Sports.
Wij vinden het heel oneerlijk dat deze overmachtssituatie betekent dat er betaald moet worden voor een dienst die op dit moment niet beschikbaar is.
Helaas zijn wij, op dit moment, niet bij machte om financieel te compenseren.
Aan onze kostenkant verandert in deze periode helaas niets (huur, salarissen en andere vaste lasten), ook hebben wij nog niets op kunnen bouwen om dit soort tegenslagen te compenseren.
Mochten wij een tegemoetkoming ontvangen (overheid of anders) welke het mogelijk maakt ook jullie te compenseren dan is dat zeker het eerste wat wij doen. 
Echter zou nu al compenseren of eventueel de abonnementen stop zetten betekenen dat wij na de coronacrisis niet meer verder kunnen.

Op dit moment hopen we dat we na 6 april gewoon weer onze deuren kunnen openen en iedereen weer mogen begroeten in onze sportschool. Dat is alleen mogelijk met jullie steun!

Wij hopen heel hard op die steun, zodat deze tijdelijke sluiting geen definitieve hoeft te worden.

Wij wensen jullie ook voor de komende periode veel sterkte en vooral gezondheid.
Vind een manier om lekker te bewegen, het internet staat er vol mee, maar dat hoeven we jullie niet te vertellen.
Volg eventueel onze live online lessen, 4x per week gaan we voor iedereen live, zo blijven we verbonden en kunnen we toch met elkaar een lekkere workout doen. Of check voor wat rust en kracht de video’s van onze yoga-docente en doe mee!
Live workouts en de yoga video’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina. Meer informatie is te vinden op onze website.

Stay safe!

Sportieve groeten,
Maarten en Ellen
GrapeFine Sports

---------------------------------------------------------------------------

mail 1 - d.d. 17-03-2020

Beste allemaal,

Wat zijn we in een rare situatie beland.
Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en blijven.
Houd jezelf en elkaar goed in de gaten de komende weken!!

Helaas is onze sportschool volledig gesloten, we kunnen niet anders, de regering heeft aangegeven dat wij onze deuren dicht moeten houden tot 6 april 2020.

Contact houden met ruim 600 leden is best moeilijk.
De makkelijkste manier van communiceren is via onze socials, wanneer jullie ons volgen op Facebook en/of Instagram, lezen jullie het snelst onze berichten.
Wij hopen dan ook dat veel van jullie onze pagina's zullen vinden en op deze manier op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.
(facebook: www.facebook.com/GrapeFineSports - Instagram: @grapefine_sports).
Natuurlijk houden we ook onze website up-to-date, op de pagina [roosterwijzigingen & laatste nieuws] lees je al ons laatste nieuws wat wij ook op onze socials delen.
Je bereikt de pagina via deze link www.grapefinesports.nl/HOME/Roosterwijzigingen-Laatste-nieuws/ .

Houd jezelf fit en positief deze weken!
Op het internet zijn veel adviezen te lezen, veel sportschema's te vinden, tips, trucs, video's en dergelijke.
Daarnaast beschikken jullie zelf ook over voldoende sportiviteit en creativiteit om deze weken door te komen.
In beweging blijven is goed en dat kan op veel verschillende manieren. Laten we hopen dat het opkomende lente weer ons hierbij helpt, zodat er onder andere buiten bewogen kan worden.

Via Facebook en Instagram bieden wij vanaf vandaag 4x per week een workout aan, deze kan live gevolgd worden, meer informatie vindt je hieronder.
Op Spotify kunnen onze jeugd- en g-leden de afspeellijsten van Ellen de Groot openen en zo de muziek van de lessen opzoeken en thuis gebruiken om eens even lekker los te gaan! (let op; dit kan alleen met een account!). Op onze socials en website hebben we hierover meer uitgelegd en ook de meest recente tracks benoemd, zodat deze opgezocht kunnen worden.

GrapeFine Sports Live Online

Vanavond om 19:30 uur gaan we voor het eerst Live!!

Tijdens onze sluiting vanwege het coronavirus geven we 4x per week een live online workout.
Om deze workout te volgen hoef je slechts te beschikken over een Facebook of Instagram account.
Als je met jouw account ons volgt dan zie je het wanneer wij live gaan.

Het is niet mogelijk al onze lessen live te geven, thuis heb je niet de benodigde materialen en/of ruimte.
We hopen met deze 4 contactmomenten voldoende van onze sporters te bereiken en in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode.
Deze 4 lessen gaan we proberen zo in te richten dat ze thuis uit te voeren zijn.

Dus zorg dat je klaar staat, sportkleding aan, handdoek en bidon in de aanslag, dan gaan we aan het werk!!
Lukt het jou ook nog eens om jouw sportmoment vast te leggen, deel deze dan op social media, zo blijven we toch nog in contact!
En vergeet ons dan niet te taggen!!

Laat je ons alvast weten of je meedoet, dat vinden we leuk!!
Groot voordeel, er kan een onbeperkt aantal mensen mee doen met de workouts, de workouts zijn openbaar, dus maak gerust vrienden en familie enthousiast.

Deze week try-out, bij voldoende animo blijven we de workouts volgens het online lesrooster geven!


Wij houden jullie op de hoogte, volgen jullie ons ook?
Blijf gezond, blijf positief en hopelijk tot snel!

Sportieve groet namens het gehele Team van GrapeFine Sports,
Maarten & Ellen de Groot

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle Informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingenOnline Hatha Yoga met Linda 2/2
.
Het is (bijna) weekend voor alle harde (thuis)werkers, alle drukke (thuis)scholieren, alle mama-juffen en papa-meesters.
Wat een heerlijk dat wij precies nu deze fijne Hatha Yoga van onze docente Linda met jullie mogen delen.
Eigenlijk is het altijd een goed moment voor een rustmomentje, alhoewel je zo'n moment misschien wel moet plannen, zeker nu het huis misschien ook wel een kantoor en/of klaslokaal is geworden.
We hopen dat jij de tijd vindt en neemt om even te stretchen en relaxen met deze Hatha Yoga.
Dit is een mooi cadeautje van Linda voor jullie!
En nee, je hoeft niet direct nu alles te laten vallen, je kunt deze Hatha Yoga voorlopig online vinden, dus creëer jouw moment wanneer het jou uitkomt