GRAPEFINE SPORTS  

SPORTCLUB

Laatste nieuws & extra's 

Op deze pagina lees je het laatste nieuws wat wij graag met jullie delen.

Wil je echt van alles op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram.


28-06-2022

Zomer 2022

Nog iets minder dan 2 weken en dan begint de zomervakantie 2022!
Wat heerlijk! We hopen dat het een mooie zomer wordt, vol met uitstapjes, vakanties en gezelligheid.
Tijdens de zomervakantie zijn wij geopend zoals jullie van ons gewend zijn, er kan dus net als anders elke dag van de week gesport worden in onze gekoelde fitnessruimte.

Ook onze medewerkers genieten enkele weken van een welverdiende vakantie.
Hierdoor zullen er tijdens de zomerperiode enkele wijzigingen zijn in ons groepslesrooster en ons aanbod in de fitnessruimte.
We werken dit jaar NIET met een zomerrooster wat voor de gehele periode gelijk is. We hebben ervoor gekozen om alle lessen/circuits/begeleidingsuren aan te bieden wanneer de instructeur aanwezig is, deze vinden jullie terug in het rooster in onze app.
Wanneer een instructeur op vakantie is én wij geen vervanging kunnen vinden zal een les vervallen.
Dit jaar is het rooster in onze app dus leidend.

Op sommige momenten zal dit, tijdelijk, betekenen dat de les van jouw keuze wellicht niet beschikbaar is. We hopen dat je dan je weg zult vinden in 1 van onze andere lessen.
Mooi moment om eens iets anders te proberen!!

Kids & Teens
Tijdens de zomervakantie gaan al onze kids, teens & junior lessen NIET door.
We nodigen al onze kidsleden uit om deel te nemen aan onze FUN SPORTS die we (in ieder geval) de eerste 3 woensdagen van de vakantie zullen geven.
Tijdens deze les dansen en sporten we 2 uur achter elkaar, zo kunnen zij zich heerlijk even uitleven in de gekoelde zaal! Ook deze Fun Sports is terug te vinden in het rooster in de app.


Tieners mogen tijdens de vakantie proeven aan enkele lessen waar zij in de reguliere weken nog niet voor in aanmerking komen. Hoe leuk is dat?
Zo mag er in de vakantie door iedereen vanaf 10 jaar deelgenomen worden aan;
CardioDance - maandag 19:00 uur
FitBeats - dinsdagavond 18:30 uur
Dance - dinsdagavond 20:30 uur
FitBeats - donderdagavond 20:00 uur

We wensen jullie allemaal een fantastische zomer!
Ook in de zomer sport je bij ons heerlijk in onze gekoelde ruimtes!

De komende weken zie je in het rooster in onze app, welke lessen er beschikbaar zijn.
We wensen ook al onze medewerkers een fantastische zomer en hopen op jullie begrip voor de, tijdelijke, aanpassingen (helaas is het ook voor ons moeilijk om voor alle momenten geschikte invallers te vinden).

Sportieve groet,

Team GrapeFine Sports

-------

26-04-2022
Vanaf 1 juni wijzigt ons groepslesrooster. 
Sommige lessen verplaatsen, sommige lessen verdwijnen, de sporters van de betreffende lessen zijn middels een mail op de hoogte gesteld.
Check ons lesrooster vanaf 1 juni hier.

----------

>>> Joepie! Sporten kan weer als van ouds. Je kunt bij ons binnenwandelen om te fitnessen wanneer jij wilt, je hoeft hiervoor niet meer te reserveren.
Ook de 1,5 meter afstand en het scannen van de QR-code hoeft niet meer.
Voor onze groepslessen vragen we je WEL te reserveren, zodat je zeker bent van een plekje in de les. Wil je trainen met ondersteuning van 1 van onze fitnesstrainers dan kun je ook deze reserveren in onze app.
Uiteraard blijven alle basisregels van kracht, sport op schone binnen schoenen, gebruik een handdoek tijdens je training, maak materialen schoon na gebruik en houd rekening met andere sporters.
Enjoy!
------


Beste GrapeFine-Members,

Jaaaaaaa! We mogen weer open!
Morgenochtend 9:00 uur openen wij onze deuren weer!

Wat fijn dat we jullie vanaf morgen weer mogen begroeten. Natuurlijk gelden er nog altijd wat regels, maar we kunnen weer sporten, dat maakt het meer dan waard ons aan de regels te houden.

Sporten kan nog altijd alleen na reservering, je kunt dus jouw sportmomenten weer reserveren in onze app. Zowel trainen in onze fitnessruimte, als deelname aan onze groeps- en/of cycle lessen moet je van tevoren reserveren. 
Graag bieden we jullie allemaal een veilig sportklimaat, met voldoende ruimte om de maatregelen na te kunnen leven. Hierdoor zijn we genoodzaakt voor elke activiteit een maximaal aantal deelnemers te hanteren. Het reserveren zorgt ervoor dat jij nooit voor niets komt, niet terecht komt in een overvolle zaal en dus altijd verantwoord kunt sporten.
Naast het reserveren hanteren we een aantal andere basisregels, zoals voor de eerdere lockdown.
Bij binnenkomst draag je een mondkapje (vanaf 13 jaar), reinig je de handen, scan je de GrapeFine Ledenpas en de corona-QRcode (dit laatste geldt voor iedereen vanaf 18 jaar). Vervolgens wissel je schoenen en betreed je onze sportruimtes in het bezit van een handdoek. Voor en na gebruik reinig je de sportmaterialen die jij gebruikt, tijdens de training zit/lig je op jouw handdoek en je houdt te allen tijde 1,5 meter van overige sporters en onze medewerkers. Tijdens jouw workout mag je het mondkapje afzetten, direct erna zet je deze weer op. 

 

In ons reserveringsysteem zien jullie alle sportmomenten waarvoor jij een reservering kunt maken. Wees er snel bij, want vol = vol. Bij een vol sportmoment kun jij jezelf (in de app) op de wachtlijst plaatsen, wanneer er een plekje vrijvalt in de les krijg jij vervolgens een mailtje en kun jij het plekje reserveren (dit moet je dan niet vergeten te doen!!).

Om een extra goede start te maken dit weekend, geven we jullie wat meer mogelijkheden. Een klein cadeautje van ons aan jullie!

Wederom zijn wij erg dankbaar voor alle steun die wij, op welke manier dan ook, hebben mogen ontvangen. Jullie zijn toppers! En daarom dus;
Morgen, zaterdag 15 januari, 2 uur extra geopend!! Fitnessen is mogelijk van 9:00 – 15:00 uur. Van 9:00 – 12:00 uur is Maarten aanwezig voor begeleiding.
Zoals altijd geven we morgen, zaterdag 15 januari, om 9:30 uur onze PowerShape met Ellen, maar extra geven wij morgen onze Pilates met Cordelia om 11:00 uur!
Als laatste starten we ook de zondag graag met een extraatje, dus: zondag 16 januari 10:00 uur cycle met Sjoerd!!

 

Vanaf maandag 17 januari pakken we draad weer op, met ons reguliere rooster, zoals we dat graag doen.
Weliswaar met reservering én extra voorzorgsmaatregelen, maar bovenal met volop enthousiasme en sportiviteit!

Tot snel!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

Namens Team GrapeFine Sports (we staan allemaal te trappelen!) 

Aanvullende update d.d. 23 december 2021 - Online & Outdoor


Beste sporters,


Aanvullend op onze vorige mail, met daarin de corona-update van 18 december 2022, informeren wij jullie graag over ons aanbod vanaf 3 januari 2022.
Vanaf maandag 3 januari zullen wij wekelijks een 5-tal lessen online aanbieden, welke te volgens zijn via een link die je vindt in ons lesrooster in onze app.
Daarnaast zullen we voor onze kids en teens, outdoor-workouts organiseren.


Natuurlijk zijn er online genoeg sportideeën te vinden, kun je buiten een stuk hardlopen of fietsen, maar ook wij blijven graag in contact met onze sporters en denken dat het fijn is om thuis te sporten met bekende gezichten van GrapeFine Sports.
Vanaf maandag 3 januari t/m vrijdag 14 januari (we duimen heel hard dat we op 15 januari 2022 weer uit deze lockdown kunnen), bieden wij jullie daarom de volgende (online) lessen aan.

 

(live) online 

Maandag 9:30 uur      FiftyFit
Maandag 19:00 uur    CardioDance
Dinsdag 19:00 uur      FitBeats
Zaterdag 9:30 uur      PowerShape
Zaterdag 11:00 uur    Yoga

 

Deze lessen zijn live te volgen via een verborgen livestream op YouTube.
Om de livestream te openen heb je een link nodig, deze link vind je in ons lesrooster in onze app. 

Je opent onze app en gaat naar het rooster (net zoals je dat normaal gesproken doet wanneer je een sportmoment reserveert).

In het rooster kies je voor de datum waarop de les plaatsvindt, vervolgens klik je op de les van jouw keuze.
Hierin kun je, net als anders, aangeven dat je meedoet (dat vinden wij leuk!!). 
Bovenin zie je een link naar de livestream, deze kun je aanklikken en vervolgens ga je automatisch naar de livestream op YouTube.
Scherm groot maken, volume goed en gaan!
Is de livestream nog niet begonnen dan zie je ons logo, zodra we online gaan zie je onze zaal en instructeur in beeld.


Wil je de les op een later moment (nog een keer) volgen? Dat kan!
Wij zullen de links van de livestreams delen in onze community. Wil je deze zien dan ga je onder in onze app naar ‘Community’. Klik op (of zoek naar) GrapeFine Sports, scroll naar de datum van de les, hier zullen wij op de dag van de les de link plaatsen, zodat deze ook later nog te openen is.


Kids & Teens outdoor

Door de bomen zien we het bos niet meer, wat de regels betreft.
Jeugd t/m 17 jaar mag buiten sporten in groepen en hoeft géén 1,5 meter afstand te houden.
Alleen het seizoen werkt niet echt mee op dit moment.
Wij vinden het te koud om danslessen buiten te geven, we zijn bang dat we ons daarmee niet warm houden in dit winterse seizoen.
Toch houden we de jeugd graag in beweging, daarom op woensdag 2 actieve workouts buiten.
15:00 uur Fun Sports voor kids van 4 t/m 9 jaar. 

16:00 uur Bootcamp junior voor tieners (10 jaar en ouder).

Beide groepen verzamelen zich bij de sportschool. Denk aan goede schoenen en kleding!
Aanmelden voor deze lessen kan net als anders via onze app.

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen van harte op deze manier met veel van jullie in contact te blijven de komende weken.
We blijven daarnaast zoeken naar mogelijkheden binnen de regels. Helaas is buiten sporten voor volwassenen slechts in tweetallen toegestaan én georganiseerd ALLEEN op sportterreinen, meerdere groepjes van 2 wordt gezien als georganiseerde groepssport en dat is op dit moment NIET toegestaan. Hierin zien wij dus op dit moment geen mogelijkheden passend bij ons aanbod.
We hebben onlangs wel vernomen dat de tweede kamer de motie “sport is essentieel” heeft aangenomen. Wij hopen dat het kabinet hier snel op doorpakt, zodat lockdowns geen sportschoolsluitingen meer met zich meebrengen. 

 

Voor nu wensen we jullie nogmaals maar eens fijne feestdagen, ondanks de beperkingen hopen we voor iedereen op een gezellige tijd!
Tot in het nieuwe jaar!

Sportieve groet,
Team GrapeFine Sports 

Corona-update GrapeFine Sports - 18 december 2021 - tijdelijk gesloten

Beste GrapeFine-Members,

Getverdemme, ineens was die avond-lockdown zo gek nog niet.
Vanavond hebben we gehoord dat wij onze deuren volledig moeten sluiten en ook al direct vanaf morgen (zondag 19 december 2021). We zullen helaas tijdelijk gesloten zijn tot 14 januari 2022.
Dit betekent dat we jullie, de sporters die we zo graag zien, niet mogen ontvangen in onze sportschool.
We voelen ons, opnieuw, verslagen.
We moeten ons herpakken en weer plannen maken voor de komende weken.
We denken, zoals tijdens de vorige lockdowns, aan enkele online lessen, deze zullen we oppakken vanaf januari 2022. We zullen dan weer enkele lessen live geven, om zo met elkaar tegelijkertijd te sporten en toch verbonden te zijn (en geen gedoe te hebben met muziekrechten), maar proberen de lessen dan ook te laten staan, zodat je meerdere keren per week de workout kunt doen.
Je kunt voor deze online workouts alvast zorgen dat jij je abonneert op het YouTube kanaal van GrapeFine Sports. We gaan dit keer YouTube gebruiken, zodat je niet gedwongen wordt een Facebook of Instagram account aan te maken.
Meer informatie over ons online aanbod volgt later via onze socials, onze app en onze website.
Onze app biedt je ideeën voor thuis workouts, trainingen die je zonder materiaal kunt doen of met materiaal wanneer je zelf iets beschikbaar hebt.
Ga eens op onderzoek uit en blijf in beweging!!

Tijdens de vorige lockdowns hebben we gezien dat we nauwelijks kunnen bouwen op de steun van de overheid, maar wel op de steun van onze trouwe leden, waar wij dan ook heel dankbaar voor zijn. Alleen die bijdrage heeft ervoor gezorgd dat we er nog staan!!
We snappen heel goed dat je liever niet betaald voor iets wat je niet doet, maar hopen ook nu toch weer op jullie steun.
Dat kan op verschillende manieren.
Fijn als je gewoon lid bij ons blijft, en ons daarmee steunt.
We bieden we je ook de optie aan om de maand januari voor 50% van de lidmaatschapskosten lid te blijven, daarmee steun je ons ook enorm. Wil je hier gebruik van maken dan vragen we je op deze mail te reageren.
We zouden heel blij zijn met deze steun.
Zonder tegenbericht zullen we onze incasso gewoon door laten lopen. 
Mochten we jou op een andere manier van dienst kunnen zijn, dan vernemen we ook dat graag per mail.

Net als de vorige keer hebben wij zelf veel vragen, welke niet direct beantwoord kunnen worden, omdat iedereen die hier mee te maken heeft de situatie steeds opnieuw moet beoordelen. Soms gaat er behoorlijk wat tijd overheen voordat er nieuwe plannen/mogelijkheden bekend zijn.
Wij zullen jullie via de mail, onze website en via onze socials (facebook & instagram – volg ons!) op de hoogte houden wanneer wij iets nieuws te melden hebben.


We weten van de vorige keer dat ook jullie veel vragen hebben. Wij stellen het zeer op prijs om in contact te blijven, dus zoek ons gerust op via de mail of de telefoon.
Wel willen we graag laten weten dat jullie vragen, onzekerheden, maar ook ontzettend fijne berichten soms in grote getalen bij ons binnen komen. We doen ons best iedereen te beantwoorden, maar hopen op jullie begrip als hier enkele dagen overheen gaan.
Daarnaast willen we graag laten weten dat we de telefoon op bepaalde momenten checken op berichten (sms, whatsapp, voicemail). We zullen de telefoon niet elke dag, de gehele dag, beantwoorden. Laat dus gerust een berichtje achter.
Ook via de mail zullen we proberen te reageren op alle binnenkomende berichten, echter laten wij vanaf kerst t/m nieuwjaarsdag onze laptops gesloten om zo ook zelf even los te komen van de situatie.

We hopen jullie hiermee (voor nu) voldoende te hebben geïnformeerd.
Wij balen enorm dat we jullie niet kunnen bieden wat we zo ontzettend graag doen.
Uiteraard wensen we jullie fijne, veilige, maar vooral ook gezellige feestdagen.
We hopen jullie in het nieuwe jaar snel weer te mogen begroeten!!

Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Namens team GrapeFine Sports


Corona-update GrapeFine Sports - 14 december 2021

Beste GrapeFine-Members,

Ook dit jaar is het weer een rare decembermaand, vorig jaar moesten we rond deze tijd onze deuren volledig sluiten, nu wordt de avondlockdown verlengd. Het is een verschil, maar we zijn hier zeker niet blij mee.
Tot en met 14 januari zullen we verder gaan zoals we nu doen, met enkele aangepaste openingstijden i.v.m. de feestdagen (zoals we dit elk jaar doen en reeds gecommuniceerd is via onze website) uiteraard inclusief alle basismaatregelen.


De afgelopen weken hebben we gezien dat veel van jullie hun draai vonden in de door ons aangeboden mogelijkheden, dat vinden wij heel fijn! Toch hebben we ook een deel van jullie gemist, dat vinden wij erg jammer, we voelen ons machteloos. We hopen dat jullie nog even volhouden en dat we na 14 januari iedereen weer volop de mogelijkheid kunnen bieden om te sporten zoals anders.

We kunnen ons voorstellen dat je wat verward bent door alle wisselingen en aanpassingen i.v.m. de opgelegde maatregelen en zullen hierom hieronder dan ook e.e.a. nog even toelichten. Daarnaast geven we graag aan dat de beschikbaarheid in ons reserveringsysteem (via de app Virtuagym) leidend is. Hierin zie je de actuele beschikbaarheid van onze sportmomenten. We raden je aan hier dan ook ons rooster te raadplegen, daarnaast blijft het natuurlijk benodigd een sportmoment te reserveren.

Voordat we overgaan op onze toelichting m.b.t. de komende weken, willen we jullie allemaal heel hartelijk danken voor het afgelopen jaar. Bedankt voor alle steun en lieve woorden die we hebben mogen ontvangen. Bedankt voor alle spierballen en zweetdruppels, maar ook bedankt voor alle fijne gesprekken, het harde trainen samen en de leuke momenten!
Wij wensen jullie hele gezellige kerstdagen en een mooi uiteinde van 2021. Op naar een sportief & gezond nieuw jaar, met veel mogelijkheden en kansen!

 

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports

 

 Hoe sporten we verder tot en met 14 januari 2022

 

Nu t/m vrijdag 24 december 2021 gaan we verder zoals jullie nu gewend zijn, met onze lunchworkouts, de kids- & teenslessen vroeger op de middag, al onze ochtend workouts, de 2 extra ochtend cycle-uren én natuurlijk onze fitnessuren waarin je na reservering vrij kunt trainen in onze sportschool.

 

25 december & 26 december – de kerstdagen, deze zijn wij gesloten.

 

Maandag 27 t/m vrijdag 31 december 2021 is alléén onze fitnessruimte geopend, elke dag van 10:00 – 14:00 uur.

 

Zaterdag 1 januari 2022 – Nieuwjaarsdag, deze zijn wij gesloten.

 

Zondag 2 januari t/m zondag 9 januari 2022 bieden wij graag onze sportmomenten weer aan zoals we dat nu ook doen. ZONDER de kidslessen i.v.m. de schoolvakantie, wij plannen hiervoor graag onze Fun Sports in op woensdag 5 januari van 14:00 – 16:00 uur voor iedereen vanaf 4 jaar. MET onze lunchworkouts, de cycle op vrijdag- en zondagochtend en de weekenddansjes op zaterdagochtend.

 

Maandag 10 januari t/m zondag 16 januari 2022 bieden wij graag onze sportmomenten aan zoals we dat nu ook doen, compleet met de kidslessen vroeger op de middag.

 

We hopen na 14 januari 2022 alles weer op te kunnen pakken zoals jullie van ons gewend zijn en kijken er dan ook naar uit jullie in het begin van het nieuwe jaar een heerlijk positief bericht te sturen! Corona-update 26 november 2021

Beste GrapeFine-Members,

Bah, daar gaan we weer! Extra maatregelen om de coronabesmettingen onder controle te krijgen.
Er is een andere aanpak gekozen dan eerder, waardoor wij gelukkig onze deuren tot 17:00 uur geopend mogen houden. 
Heel fijn natuurlijk, want dat betekent dat er bij ons gewoon 7 dagen per week gesport kan worden.
Toch leveren de maatregelen voor ons een nieuwe puzzel op. 
We snappen heel goed dat veel van jullie overdag op school of aan het werk zijn, toch proberen we hier zo creatief mogelijk mee om te gaan.

Zo bieden we jullie een 3x per week een Lunch-Break aan, in de vorm van een lekkere Lunch-Workout of een Swingende Lunch. Dat thuiswerken moet je toch onderbreken en waarom zou je in die pauze niet gewoon even komen sporten?! We snappen dat je niet meer dan een uur van het werk af kunt, daarom duren deze Lunch-Breaks 45 minuten. Een goede baas staat vast achter een actieve pauze om het personeel gezond te houden, dus we zien jullie graag!

Onze ochtendlessen blijven natuurlijk gewoon op het programma staan en op vrijdag- en zondagochtend voegen we daar een Cycle aan toe!
Onze kidslessen zijn normaal gesproken vanaf 16 uur ingericht. Gelukkig hebben de meeste basisscholen gekozen voor een continurooster, waardoor de kids al om 14:00 uur uit zijn, hier zien we dus wel wat mogelijkheid om te schuiven (lukt het niet om de kids te brengen, de BSO in Zuidland heeft daar een mooie oplossing voor, dus geef dit bij hen aan). Wij geven echter zoveel lessen dat we deze niet allemaal voor 17:00 uur krijgen weggezet op de dagen dat we de lessen normaal gesproken geven, dus we hebben wat moeten schuiven.
Voor de tieners in het voorgezet onderwijs wordt het wat lastiger, omdat zij misschien wel wat langere dagen maken, toch hebben we ons best gedaan.

Ook het weekend maken we iets actiever, met Weekend Dansjes op zaterdag (voor iedereen vanaf 10 jaar, afhankelijk van de aanwezigheid wordt deze opgebouwd als CardioDance of Dance) én op zondagochtend een Cycle.

Onze fitnessruimte zal op maandag t/m vrijdag geopend zijn van 9:00 – 17:00 uur en in het weekend zoals anders.

Hoe dit alles er precies uitziet vinden jullie in de bijlage en zo snel mogelijk ook in de app en op onze website.
Wanneer je een sportmoment gaat reserveren in de app, zul je dus precies zien wat de actuele beschikbaarheid is.

Naast deze roosteraanpassingen zullen we ons, met z’n allen, ook aan een aantal andere maatregelen moeten houden;

 • Voor alle sporten moet vooraf gereserveerd worden! Dit doe je het gemakkelijkst in onze app (Virtuagym) onder het kopje Rooster, maar je mag ons ook altijd even bellen.
 • Bij binnenkomst dient iedereen vanaf 18 jaar een mondkapje te dragen – tijdens het sporten mag deze af.
 • Bij binnenkomst moet iedereen zich aan de balie registreren, oftewel inchecken met onze app of de ledenpas.
 • Bij binnenkomst dient iedereen vanaf 18 jaar de corona QRcode te laten scannen, zoals we dat de afgelopen weken al gewend waren.
 • In onze sportschool houdt iedereen vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand t.o.v. elkaar; om dit mogelijk te maken bieden we in onze fitnessruimte elk uur ruimte aan 12 sporters, in onze cycle aan 10 sporters en in onze 16+ groepslessen aan 15 sporters.
 • Na (en eventueel voor) gebruik maakt iedere sporter het gebruikte materiaal schoon.
 • Kom op tijd naar jouw sportmoment, maar zeker niet te vroeg én verlaat de sportschool zo vlot mogelijk wanneer je klaar bent met sporten.
 • Ouders zet (als dat mogelijk is) jullie zoon/dochter af bij de ingang en blijf zelf buiten, wij helpen gerust even met veters strikken en/of ritsen. Blijf ook bij het ophalen buiten, wij zullen de kinderen niet naar buiten laten vertrekken als we jullie niet zien.

Het maakt het voor ons team een stuk aangenamer wanneer jullie allemaal deze regels tot je willen nemen en willen naleven, zodat wij ons bezig kunnen houden met sportbegeleiding, fijne gesprekken en al onze andere werkzaamheden. We moeten het samen doen!!

Bovenstaande, inclusief ons aangepaste rooster, is geldig tot en met 18 december.
Graag benadrukken wij nog maar eens, dat dit niet is hoe wij onze sportschool zouden willen runnen, maar hoe het ons nu wordt opgelegd om de corona besmettingen onder controle te krijgen. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen, maar toch ook een mooie plek te behouden om binnen de aangepaste openingstijden zoveel mogelijk sportiviteit en gezelligheid te creëren. 

Naast bovenstaande vraagstukken buigen wij ons ook nog over ons PietenFeest wat voor aankomende zondag gepland stond. Wij kunnen ons voorstellen dat ook hier vragen over zijn, helaas valt dit alles samen. Wij proberen alle jeugdleden ook hierover vanavond nog te informeren.

Wees welkom, nu het allemaal weer even anders is dan anders, staan wij toch nog even graag voor jullie klaar!

Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Namens Team GrapeFine Sports

---------

PietenFeest geannuleerd - Pieten Drive-Thru

Beste ouders/verzorgers, lieve kids/teens/dansers/sporters,

Helaas moet ik jullie een heel stom berichtje sturen (maar wel met een leuk einde, dus even doorlezen!!).
Ons PietenFeest, wat aankomende zondag in Theater de Stoep zou plaats vinden, kan helaas niet doorgaan.
De nieuwe maatregelen zijn dusdanig dat het theater wel open mag (in de middag), maar geen plaats kan bieden aan iedereen. Eigenlijk zelfs maar aan een aantal wat ongeveer overeenkomt met onze dansers/sporters. 
Dat is dus helaas niet te doen, zonder publiek is het geen optreden en zonder familie en vrienden geen feest.
Daarnaast moeten ook wij onze verantwoordelijkheid nu nemen en niet de risico’s willen nemen die een dergelijk evenement met zich meebrengt.

Wat een ontzettend vervelende boodschap om jullie te brengen. We waren zo dichtbij, alle voorbereidingen getroffen en zo ontzettend goed geoefend in de lessen met elkaar.
Ik vind het zo ontzettend naar dat ‘onze’ dansers/sporters dit wordt ontnomen, we keken er zo naar uit!
Zoals in onze eerdere, algemene, mail beschreven moeten we met nog meer maatregelen rekening houden, ook in de sportschool. Hierdoor vallen diverse alternatieven eigenlijk direct af, toch hebben we iets kleins verzonnen!

Graag nodigen wij jullie as. zondag, 28 november uit, voor een Pieten Drive-Thru.
Rij langs onze vrolijke pietjes, danspietjes, snoeppietjes, cadeaupietjes en meer.
Klein, maar fijn! Gewoon bij onze sportschool.

Wel met een paar afspraken;

 • Kom in het tijdvak wat hoort bij jouw leeftijd.
 • Kom alleen met jouw gezin in de auto.
 • Blijf in de auto.
 • Volg de route, houd je aan de verkeersregels en houd rekening met andere weggebruikers.

Tijdvakken
14:00 uur 4 t/m 6 jaar
14:30 uur 7 t/m 9 jaar

15:00 uur 10 jaar en ouder
15:30 uur Zumba-G

Route:
Sla vanaf de Kerkweg rechts of links af de Scheijdelveweg op
Ga de tweede links, het Harregatplein op
Sla weer rechts af de Kerkweg op
En rij rustig LANGS (niet erop) het parkeerterrein van onze sportschool
Keer daarna weer terug naar huis
(zie kaartje)

Thuis met het gezin in quarantaine en zijn wij nog niet op de hoogte? Dan horen we dat graag even via een appje, dan weten we dat we jou niet hoeven te verwachten (of mag je dan met je gezin wel in de auto? Die regels zijn ons even onduidelijk).

We hopen jullie zondag allemaal te zien!!

Gekochte tickets

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie je afvragen wat te doen met de gekochte tickets voor het PietenFeest.
Het PietenFeest is ons enige evenement waarbij wij een ticketverkoop opstellen, dus de mogelijkheden van ticketservices die hebben wij helaas niet.
Natuurlijk willen we jullie wel de mogelijkheid bieden tickets te retourneren, daarbij denken wij aan twee opties;

 1. Geef de gekochte (gele & oranje tickets) af aan de balie, vermeld hierbij jouw naam en telefoonnummer. Vervolgens mag jij ons een betaalverzoek/tikkie sturen voor het aantal tickets x € 8,50 op 06 – 24 33 91 88. Wij zullen vervolgens (na controle) aan het betaalverzoek voldoen. Let op! Rode tickets (artiesten) worden NIET teruggenomen, deze hebben jullie gratis van ons gekregen.
 2. Behoud de tickets en ruil deze volgend jaar gratis om voor tickets voor ons PietenFeest 2022. Let op! De tickets van dit jaar zijn volgend jaar NIET geldig, je kunt ze dan wel omruilen voor geldige tickets (dit i.v.m. de stoeltelling).

Het is misschien wat brutaal, maar wij denken ook nog aan een derde optie en dat is de tickets niet terugbrengen of omruilen. We hebben, ondanks de annulering, toch kosten gemaakt in de aanloop naar het PietenFeest welke wij op deze korte termijn niet terug kunnen draaien en zouden heel blij zijn met een donatie in deze vorm.
Brutaal om te vragen, toch gedaan. Breng jij jouw tickets wel terug of ruil je ze volgend jaar om, dan vinden wij dat geen enkel probleem!!

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Wat baal ik ontzettend dat al die enthousiaste dansers/sporters niet het podium op mogen stappen zondag, ik had het ze zo gegund, een feestje in deze gekke tijd!

Ik hoop jullie allemaal toch in de lessen te zien de komende weken, zodat we ons lekker kunnen uitleven in de zaal.
En natuurlijk tot zondag, vanuit de auto!

Lieve groet,
(juf) Ellen
namens Team GrapeFine Sports

---------

>>> Roosterwijzigingen <<<

- donderdagen 30 september, 7 & 14 oktober GEEN Pilates i.v.m. afwezigheid Cordelia. We ontvangen jullie graag in onze Pilates op dinsdagochtend om 9:30 uur, welke deze weken wordt gegeven door Joyce.

- woensdag 6 oktober GEEN Hatha Yoga i.v.m. afwezigheid Linda. We ontvangen jullie graag in onze Dao Dans Yoga op woensdagavond om 19:00 uur of vrijdagochtend om 9:00 uur.


---------

18 september 2021 - Einde 1,5 meter maatregel

Beste GrapeFine-Members,

Het is al weer een tijd geleden dat jullie van ons een update ontvingen n.a.v. een persconferentie.
Dat is wat ons betreft een goed teken, toch voelt het na al die maanden nauw contact een beetje vreemd dat we al zo lang niets van ons hebben laten horen. Grappig hoe dat werkt toch?
Gelukkig mogen we jullie nu weer een update sturen en dat is nog eens een hele positieve ook!

Zoals we allemaal al hadden zien aan komen mag vanaf 25 september de 1,5 meter losgelaten worden, wat fijn dat we eindelijk op dit punt zijn beland.
Wij grijpen deze versoepeling met beide handen aan!!
Wat betekent dit voor het sporten bij GrapeFine Sports?

>>Fitness
Vanaf 25 september is het niet meer nodig om te reserveren voor onze vrije-trainingsuren.
Kom jij sporten in de fitness en heb je géén begeleiding nodig dan kun je vanaf deze datum gewoon weer binnenwandelen wanneer het uitkomt.
Het reserveren blijft WEL van kracht voor de sporters die graag deelnemen aan het fitnesscircuit op maandag-, woensdag- en/of vrijdagochtend én wanneer je gebruik wilt maken van één van onze fitnessinstructeurs.
Vanaf 25 september vind je in onze app dus niet meer alle fitnessuren terug, maar wel de momenten waarop een fitnessinstructeur te boeken is.
Uiteraard vragen we je nog altijd een aantal basiszaken;
- blijf thuis bij corona gerelateerde klachten
- bij binnenkomst check in met de GrapeFine-QR code of Ledenpas
- bij binnenkomst desinfecteer handen
- na gebruik (en naar wens ook vóór gebruik) fitnessmaterialen schoonmaken
- betreed de fitness met schone binnen schoenen
- maak gebruik van een handdoek tijdens jouw training
- respecteer de andere aanwezige sporters

>>Cycle & groepslessen
Joepie! We kunnen door het loslaten van de 1,5 meter regel weer meer sporters ontvangen in onze cycle- en groepsleszaal. Dat vinden wij hartstikke fijn! Zeker in onze cyclelessen liepen we tegen de minimale bezetting aan. We hopen vanaf 25 september iedere enthousiasteling weer een plekje te kunnen bieden op 1 van onze fietsen. Met het vergroten van het aantal deelnemers in de cycle laten we de extra cycle van maandag 18:30 uur vervallen.
Ook in de groepsleszaal verhogen we de capaciteit weer iets.
Uiteraard blijft het voor onze lessen noodzakelijk te reserveren, zodat we voldoende ruimte en materialen hebben voor alle aanwezige deelnemers.
De aanwezige vakken in de groepsleszaal zullen verdwijnen, deelnemers kunnen net als van ouds een eigen plekje uitzoeken. We snappen heel goed dat er ook een groep deelnemers zal zijn die dit spannend vindt, we zijn toch een soort gewend geraakt aan de afstand. We hopen dat een ieder zich vrij genoeg voelt zich uit te spreken wanneer hij/zij wat meer afstand zou wensen én dat ieder ander deze wens respecteert.
Ook in onze lessen vragen we je nog altijd een aantal basiszaken;
- blijf thuis bij corona gerelateerde klachten
- reserveer de les(sen) van jouw keuze voorafgaand via onze app
- bij binnenkomst check in met de GrapeFine-QR code of Ledenpas
- bij binnenkomst desinfecteer handen
- na gebruik materialen schoonmaken
- betreed onze zalen met schone binnen schoenen
- maak gebruik van een handdoek tijdens jouw training
- respecteer de andere aanwezige sporters

We maken weer een mooie stap vooruit, dat is fijn!
Vergeet niet om ook vanaf 25 september de groepslessen, de cyclelessen, de fitnesscircuits en een afspraak met een fitnesstrainer te reserveren.
Samen sterk! Daar verandert niets aan, fijn dat we met elkaar deze volgende stap kunnen nemen.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports

----------------

8 juli 2021 - Zomer 2021

 • de gehele maand juli vervalt de Hatha Yoga van de woensdagochtend.
 • woensdag 21 juli GEEN Dao Dans Yoga
 • 19 juli t/m 8 augustus alle jeugdlessen GAAN GEWOON DOOR! Kom lekker dansen of sporten tijdens jouw vakantie en kom tijdens deze eerste 3 weken van de zomervakantie gerust een keertje extra. Alle kids vanaf 4 jaar zijn deze weken welkom in zowel de kidsdance 1, als de kidsdance 2 en de Bootcamp junior!! Alle tieners zijn deze weken welkom in zowel de teendance, als de Bootcamp junior, CardioDance en FitBeats. Er moet WEL gereserveerd worden!! Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom, zij betalen deze weken slechts € 5,00 per keer.
 • 7 augustus t/m 29 augustus hanteren we een aangepast zomerrooster, ons zomerrooster vind je hier.

----------------

8 juli 2021 - Vanaf 31 augustus Dance, elke dinsdag 21:00 uur

Vanaf dinsdag 31 augustus voegen we een nieuwe les toe aan ons lesrooster.
Er is al lange tijd veel vraag naar een opvolger van de kidsdance en teendance. Meiden die vanuit de kidsdance naar de teendance zijn doorgestroomd, maar inmiddels 16 of ouder zijn, die toch graag willen dansen of zij met danskriebeles die weer opkomen na een aantal jaar, die kiezen nu voor CardioDance of DanceAerobic. Vanaf 31 augustus kunnen zij ook kiezen voor Dance, dit zal een echte opvolger worden van de Teendance, maar dan voor iedereen vanaf 16 jaar. In deze les bouwen we choreografieen op en werken we een paar weken door aan een choreografie. Voorop staat, zoals in al onze lessen, fun! Een gezellig uurtje dans, zonder prestatiedruk.
Het wordt een laat uurtje, maar omdat we zo ontzettend graag willen maakt dat niets uit toch??!! We hebben ook zo'n ontzettend leuk, vol lesrooster, dat we niet anders kunnen. 

------------------
Vooruitkijken naar de zomer van 2021
Tijdens de zomermaandag juli & augustus kunnen we hopelijk genieten van mooi weer en misschien zelfs vakanties, we hopen van harte dat er meer mogelijk is/wordt, zodat we allemaal een heerlijke zomer tegemoet gaan. 
Ook binnen ons team hebben we te maken met vakanties/vrije dagen. 
We gaan ons best doen dit zo goed en vlot mogelijk te communiceren, je zult hierover informatie vinden binnen de sportschool, op onze website en socials en in onze online omgeving. 
Een aantal dingen kunnen we jullie nu al vertellen.

 • Onze fitnessruimte blijft de gehele zomerperiode ongewijzigd geopend, we doen ons best alle openingsuren op te vullen met 1 van onze teammembers, zodat jullie ook tijdens de zomermaanden elke dag van de week kunnen trainen in onze fitnessruimte.
 • Onze Hatha Yoga komt de gehele maand juli te vervallen. Linda geeft deze hele maand yoga in Frankrijk. Ben jij ook jaloers? Misschien kun je een reisje boeken!
 • Onze Cycle van maandagavond 18:30 uur komt de maanden juli en augustus te vervallen. De Cycle van maandagavond 19:30 uur blijft uiteraard wel op ons rooster staan.
 • Onze jeugdlessen gaan tijdens de eerste 3 weken van de zomervakantie (17 juli t/m 8 augustus) gewoon door volgens het reguliere lesrooster, maar wel alleen bij voldoende animo. Meld je dus aan voor de les van jouw keuze! We willen alle kids & teens aanbieden om naar wens meerdere lessen per week te komen volgen, zodat je lekker iets te doen hebt in de zomervakantie. Je mag dus ook eens een andere les doen dan anders en dat kost je niets extra. We proberen er gezellige, zomerse lessen van te maken, met wat meer spelletjes e.d. in de kinderlessen. Ook broertjes/zusjes zijn eventueel welkom in de lessen, neem ze gerust mee, zij betalen slechts €5,00 per keer! De tweede 3 weken, dus van 9 augustus t/m 29 augustus gaan al onze jeugdlessen NIET door!
 • We zullen slechts voor 3 weken, namelijk van 9 augustus t/m 29 augustus, een zomerrooster instellen voor onze groepslessen, dit zomerrooster zullen we op een later moment bekend maken. De overige weken in juli en augustus zullen we, bij voldoende animo, zoveel mogelijk volgens ons reguliere lesrooster alle lessen aanbieden. 

Mail 24 juni - update


Beste GrapeFine-Members, Vinden jullie het ook zo fijn om weer met elkaar te sporten?! Wij wel, heerlijk jullie allemaal weer te mogen ontvangen en met elkaar weer in ons ritme te komen. 
Wat fijn ook dat we de goede kant op blijven gaan. 
Eigenlijk hebben we niet veel coronanieuws, wat op zich al een feestje waard is. Toch willen we kort met jullie delen dat we vanaf zaterdag 26 juni GEEN mondkapjes meer hoeven dragen in de sportschool, deze mag je dus thuis laten! 
We blijven wel nog altijd werken met ons reserveringsysteem én daarbij de maximale deelnemersaantallen, zoals we dat nu ook doen. Dit om de ruimte te kunnen garanderen die we nodig hebben om 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen houden tijdens het sporten én overvolle ruimtes of teleurstelling bij aankomst te voorkomen. 
Wel gaan we ook de groepslessen weer aansluitend laten wisselen, zoals we dat in de fitness ook doen, zodat we allemaal weer optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare tijd. Ook willen we graag laten weten dat wat ons betreft de ouders (van de jongste kinderen) weer welkom zijn binnen. Alleen maar fijne stappen de goede kant op dus!GrapeFine Sports 8 jaar!
Dat is echt een feestje waard, ondanks de moeilijke maanden die ons de nodige weerstand hebben geboden, vieren wij toch dit jaar onze 8e verjaardag! 
En daar zijn we trots op. Deze verjaardag hebben we enkel en alleen bereikt door jullie trouwe steun, bedankt en hoera!! 
Graag vieren we onze 8e verjaardag in de stijl van het afgelopen jaar met een Birthday-Challenge!
We zetten de trend voort, tijdens de lockdownperiode organiseerden we meerdere lockdown-challenges en dat doen we graag nog eens over. Nu een nog vrolijkere editie; onze Birthday-Challenge. 
Ren, wandel of fiets langs verschillende GrapeFine Trainers die op zaterdag 3 juli van 12:00 - 13:30 uur voor jullie klaar staan met een mini workout. Deze challenge is voor iedereen leuk, voor kleine sporters, voor grote sporters, voor groepslesfanaten en voor fitnessfanatiekelingen. 
Woensdag 30 juni, precies 1 dag voor onze echte verjaardag, maken we de locaties bekend waar je onze trainers kunt vinden. Ook het deelnameformulier, waarmee je kans kunt maken op prijzen, komt op woensdag 30 juni online. Houd hiervoor onze socials en onze website in de gaten. 
We beloven er een leuke, uitdagende challenge van te maken, met diverse mini-workouts. Je start deze Birthday-Challenge vanaf huis en finisht ook weer thuis, uiteraard slaan we onze fijne sportschool niet over tijdens de challenge (hier kun je ook jouw ingevulde deelnameformulier achter laten). Meer info lees je op onze socials en website.


Vooruitkijken naar de zomer
Tijdens de zomermaandag juli & augustus kunnen we hopelijk genieten van mooi weer en misschien zelfs vakanties, we hopen van harte dat er meer mogelijk is/wordt, zodat we allemaal een heerlijke zomer tegemoet gaan. 
Ook binnen ons team hebben we te maken met vakanties/vrije dagen. 
We gaan ons best doen dit zo goed en vlot mogelijk te communiceren, je zult hierover informatie vinden binnen de sportschool, op onze website en socials en in onze online omgeving. 
Een aantal dingen kunnen we jullie nu al vertellen.

 • Onze fitnessruimte blijft de gehele zomerperiode ongewijzigd geopend, we doen ons best alle openingsuren op te vullen met 1 van onze teammembers, zodat jullie ook tijdens de zomermaanden elke dag van de week kunnen trainen in onze fitnessruimte.
 • Onze Hatha Yoga komt de gehele maand juli te vervallen. Linda geeft deze hele maand yoga in Frankrijk. Ben jij ook jaloers? Misschien kun je een reisje boeken!
 • Onze Cycle van maandagavond 18:30 uur komt de maanden juli en augustus te vervallen. De Cycle van maandagavond 19:30 uur blijft uiteraard wel op ons rooster staan.
 • Onze jeugdlessen gaan tijdens de eerste 3 weken van de zomervakantie (17 juli t/m 8 augustus) gewoon door volgens het reguliere lesrooster, maar wel alleen bij voldoende animo. Meld je dus aan voor de les van jouw keuze! We willen alle kids & teens aanbieden om naar wens meerdere lessen per week te komen volgen, zodat je lekker iets te doen hebt in de zomervakantie. Je mag dus ook eens een andere les doen dan anders en dat kost je niets extra. We proberen er gezellige, zomerse lessen van te maken, met wat meer spelletjes e.d. in de kinderlessen. Ook broertjes/zusjes zijn eventueel welkom in de lessen, neem ze gerust mee, zij betalen slechts €5,00 per keer! De tweede 3 weken, dus van 9 augustus t/m 29 augustus gaan al onze jeugdlessen NIET door!
 • We zullen slechts voor 3 weken, namelijk van 9 augustus t/m 29 augustus, een zomerrooster instellen voor onze groepslessen, dit zomerrooster zullen we op een later moment bekend maken. De overige weken in juli en augustus zullen we, bij voldoende animo, zoveel mogelijk volgens ons reguliere lesrooster alle lessen aanbieden. 


Voor de komende maanden zijn jullie weer op de hoogte, verder communiceren we zoveel mogelijk via onze online omgeving, onze website, onze socials en in de sportschool.

Wij wensen jullie allemaal een heerlijke zomer, we hopen veel van jullie te zien tijdens onze Birthday-Challenge en natuurlijk op alle andere momenten in onze sportschool!

Sportieve groet, 
Maarten & EllenTeam GrapeFine Sports W: www.grapefinesports.nl
@: info@grapefinesports.nl
T: 06 - 24 33 91 88 Kerkweg 47c 
3214 VC Zuidland


25 mei - overstap naar Virtuagym

Wij gaan werken met een nieuw systeem, Virtuagym.

Virtuagym zal in de plaats komen van LogiFit.

Al onze huidige leden, maar ook nieuwe leden, ontvangen via de mail een uitnodiging om lid te worden van de online omgeving van GrapeFine Sports.
Deze nieuwe online omgeving gaan we gebruiken voor het reserveren van sportmomenten en de check-in,  maar ook voor coaching/trainingsadvies op maat, voortgangsregistratie, contact tussen instructeurs en sporters en daarnaast verstrekken we onze leden hiermee een breed scala aan tools om actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken. Zo krijg je in de online omgeving de toegang tot 100+ workouts en 5000+ (geanimeerde) oefeningen, die je zowel bij ons als thuis kunt uitvoeren. Daarnaast kun je als lid jouw account beheren en in de webshop bijvoorbeeld een nieuwe strippenkaart toevoegen aan jouw account en direct eenvoudig afrekenen met iDeal. Kortom een nieuwe online omgeving voorzien van veel gemakken. 

Een dergelijke overstap vraagt de nodige voorbereiding en daarna even wat aanpassingen van iedereen, medewerkers en sporters. Lees daarom onderstaande informatie goed door.

Je ontvangt van ons een mail met daarin een uitnodiging voor de nieuwe online omgeving.
Via de link in de mail kun je jouw account activeren. Let op! Dit is noodzakelijk om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies en dus zorgeloos te kunnen sporten bij GrapeFine Sports.

Wanneer jouw account geactiveerd is heb je toegang via de online omgeving van GrapeFine Sports. Deze kun je bezoeken via een webbrowser, maar véél gemakkelijker is de mobiele app (zowel voor Android als iPhone), wij raden je dan ook aan deze direct te downloaden. Na het activeren van het account kun je via de app inloggen. Via de link in de activatie-mail vindt je gemakkelijk de app voor jouw smartphone. 
We verwachten dat dit proces zich vanzelf wijst.

Heb je een account aangemaakt en de app gedownload dan heb je toegang tot onze online omgeving en daar kun je hele handige dingen mee. Bekijk het zelf maar!
Wij lichten de belangrijkste functies kort toe:

- Reserveren sportmoment. Dit is misschien wel de belangrijkste functie, zonder reserveren heb je namelijk geen toegang. Klik op -Rooster- (de eerste tegel links bovenaan). Kies voor -Alle roosters- om alle activiteiten te zien. Zie je liever alleen fitness of cycling of groepslessen (inclusief de jeugdlessen) dan kun je hiervoor kiezen. Kies de datum waarop jij wilt komen sporten, klik vervolgens op de activiteit en tijd waarop jij wilt komen sporten en meld je aan.
Super eenvoudig. Net als je gewend bent kun je je ook weer afmelden als je toch niet komt.

- Wachtlijstfunctie. Sportmoment vol? Zet jezelf op de wachtlijst! Doorloop dezelfde stappen als hierboven beschreven. Aanmelden lukt niet, omdat de activiteit vol is. Je kunt jezelf nu wel aanmelden voor de wachtlijst. Doe je dit, dan ontvang je een mailtje zodra er een plek vrijkomt, dan is het vervolgens aan jou om dit plekje te reserveren.

- QR-Code Check-in. Wanneer je bij ons binnenkomt moet je inchecken. Tot op heden kon dit alleen met de LedenPas. Vanaf 2 juni as. kan dit ook met de QR-Code Check-in welke je vindt in de app. Je hoeft dan dus alleen je smartphone mee te nemen wanneer je komt sporten, klik op de tegel -QR-Code Check-in- en scan de QR-code bij onze balie.

Ondanks deze nieuwe app blijven wij natuurlijk altijd beschikbaar voor al je vragen, reserveringen, aankopen e.d. Toch is het leuk om eens verder te kijken in de app.
Zo houd je in -Mijn clubaccount- jouw contactgegevens gemakkelijk zelf up-to-date of vindt je bijvoorbeeld jouw facturen terug (handig voor de werkgever).
In -Webshop- koop je zelf eenvoudig een strippenkaart, wanneer jouw strippenkaart op is. Deze wordt direct gekoppeld aan jouw account en kun je afrekenen met IDeal. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een extra credit (1x sporten) bij een 1x sporten abonnement. Zo kun je dus gemakkelijk eens een keer extra komen sporten. Koop een credit in de webshop, reken af met IDeal en reserveer direct jouw extra moment.
In -Community- volg je ons en blijf je op de hoogte van al onze updates. Zorg dat je lid blijft van de groep -GrapeFine Sports- om niets te missen.
In -Mijn profiel- kun je jouw profiel zo inrichten als dat jij zelf wilt. 
Uiteraard zijn alle persoonsgegevens beschermd en niet zichtbaar voor anderen.
In -Workouts- kun je samen met jouw trainer, trainingsschema's toevoegen, maar heb je ook toegang tot 100+ openbare workouts.
Wil je jouw activiteiten bijhouden, dan kun je de app koppelen aan bijvoorbeeld Apple Heath of je FitBit, ook kun je activiteiten loggen in de app, zodat jij inzicht krijgt in jouw sportontwikkeling. Genoeg te ontdekken dus!

Overstappen vraagt ook om timing, houd de volgende data goed in de gaten:

25 mei 2021 - leden ontvangen activeringsmail voor Virtuagym en kunnen direct hun account activeren en gebruik maken van de app.

t/m 1 juni 2021 - inchecken bij GrapeFine Sports met LedenPas & sportmomenten reserveren via LogiFit.

vanaf 2 juni 2021- inchecken bij GrapeFine Sports met QR-Code of LedenPas & sportmomenten reserveren via Virtuagym.

Let op!! Sportmomenten zijn, zoals jullie van ons gewend zijn, te reserveren vanaf 1 week vooruit. Dus op woensdag 26 mei 2021, kun je de nieuwe online omgeving (Virtuagym) al gebruiken voor het reserveren van jouw sportmomenten op woensdag 2 juni 2021. De sportmomenten vanaf 2 juni 2021 vind je niet meer terug in LogiFit.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn ons ervan bewust dat iedereen even moet wennen aan deze nieuwe online omgeving. We hopen dat jullie ook ons even de tijd geven om te schakelen en te wennen aan deze nieuwe omgeving.
In het begin zullen er vast en zeker wat dingen mis gaan of onduidelijk zijn, neem gerust contact met ons op wanneer iets niet lukt of jij merkt dat er iets niet klopt, met wat geduld zullen we alle kleine problemen vast op kunnen lossen.
Ontvang je van ons geen activeringsmail op dinsdag 25 mei 2021, dan horen we dat graag, naar alle waarschijnlijkheid hebben wij dan een oud mailadres van jou, een foutje in het mailadres of het mailadres bij nog een gezinslid wat lid is bij ons. Als je contact opneemt dan lossen we ook dat samen op.

We hopen dat jullie met veel plezier gebruik zullen maken van onze nieuwe online omgeving!

Sportieve groet,

Team GrapeFine Sports


Lees hier onze laatste update m.b.t. sporten tijdens corona (d.d. 12 mei 2021)

Beste GrapeFine-Members,

Joepie! We mogen weer een update schrijven en dat is dit keer een hele leuke (vinden wij).
Afgelopen dinsdag hoorden we tijdens de persconferentie dat er vanaf 19 mei meer mogelijk wordt voor sportscholen, wat fijn!!
Bij groen licht op maandag 17 mei, mogen we vanaf woensdag 19 mei weer binnen sporten. Nog niet alles kan en mag, maar we mogen in ieder geval weer gebruik gaan maken van onze fitnessruimte, functionele ruimte en de cyclezaal. De groepslessen moeten (helaas) nog buiten plaats vinden, maar er mogen wel meer mensen aan deelnemen. Hierdoor kunnen we een grote stap zetten, de goede kant op, terug naar - zo goed als - ons gewone lesrooster.

We zullen in deze mail, zoals jullie van ons gewend zijn, alles zo goed mogelijk uitleggen. 
Aangezien er niet zo'n groot verschil is t.o.v. onze aanpak vorig jaar en we graag jouw aandacht houden, zullen we eerst beknopt vertellen hoe het sporten bij GrapeFine Sports er vanaf 19 mei as. uit gaat zien.
Lees het eerste stuk, dan ben je op de hoogte en wijst het meerendeel zich vanzelf.
Wil je gedetailleerder lezen, dan kun je verder lezen. Je kunt dit keer dus ontkomen aan die lange lap tekst van ons ;)

Vanaf woensdag 19 mei kun je bij ons;

- trainen in onze fitnessruimte/functionele ruimte op afspraak. Reserveer jouw tijdvak via onze website of de app (max. 10 sporters per uur). We hanteren tijdvakken van 1 uur, we verzoeken iedereen binnen het gereserveerde tijdvak de sportschool weer te verlaten. Houd bij het reserveren rekening met elkaar, we moeten de beschikbare uren met elkaar delen. Kom je toch niet in een aangemeld tijdvak, meld je dan af.
Draag bij binnenkomst een mondkapje, scan jouw ledenpas en reinig de handen. Kom alleen als je geen aan corona gerelateerde klachten vertoont. Houd er rekening mee dat onze kleedkamers gesloten zijn, wel is er voldoende ruimte om je schoenen te wisselen. Gebruik tijdens de training een handdoek en reinig de gebruikte materialen. Houd overal 1,5 meter afstand.
Onze fitness is vanaf 19 mei geopend volgens onze reguliere openingstijden.

- deelnemen aan onze indoor cycle in onze cyclezaal. Reserveer tijdig jouw fiets (max. 8 deelnemers per uur). Houd bij het reserveren rekening met elkaar, we moeten de beschikbare uren met elkaar delen. Kom je toch niet in een aangemeld uur, meld je dan af. 
Draag bij binnenkomst een mondkapje, scan jouw ledenpas en reinig de handen. Kom alleen als je geen aan corona gerelateerde klachten vertoont. Houd er rekening mee dat onze kleedkamers gesloten zijn, wel is er voldoende ruimte om je schoenen te wisselen. Gebruik tijdens de training een handdoek en reinig de gebruikte fiets. Houd overal 1,5 meter afstand.
We pakken voor de cycle uren ons rooster van voor de sluiting weer op.

- deelnemen aan groepslessen buiten (volwassenen en jeugd). Reserveer jouw groepsles naar keuze. Houd bij het reserveren rekening met elkaar, we moeten de beschikbare uren met elkaar delen. Kom je toch niet in een aangemeld uur, meld je dan af. Ga niet de sportschool in, maar meld je op tijd bij de instructeur. Bij gebruik van materialen, reinig eerst de handen en reinig na afloop de gebruikte materialen. Houd voor, na en tijdens de groepsles 1,5 meter afstand (jeugd t/m 17 jaar uitgezonderd). Onze toiletten zijn geopend, we verzoeken jullie deze alleen in geval van hoge nood te gebruiken, houd er rekening mee dat er dan een mondkapje gedragen moet worden.

Wij denken dat jullie, met bovenstaande informatie, voldoende zijn geïnformeerd m.b.t. ons aanbod vanaf 19 mei as.

Wil je meer weten, meer uitleg, informatie over de pinksterdagen, lidmaatschapskosten en  het omschakelen naar de nieuwe situatie e.d. dan kun je verder lezen.
Genoeg gelezen?
We bedanken je hartelijk voor jouw geduld en loyaliteit en we hopen je heel snel weer in onze sportschool te mogen begroeten!

Sportieve groet,
Maarten en Ellen
namens Team GrapeFine Sports


Jij leest nog even door, fijn, want we hebben eigenlijk best nog wat meer te vertellen.
Dit zijn de leukere berichten, we zetten weer stappen de goede kant op. Daar komt echter een hoop bij kijken.
Het blijft noodzakelijk te reserveren voor jouw workout. De meesten van jullie hebben daarin hun weg wel gevonden.
Reserveren kan via onze website of via de MyLogiFit app. Lukt het niet om in te loggen of te reserveren dan horen we dat graag en bekijken we hoe we dat kunnen oplossen. Je kunt ons, tijdens openingstijden, bereiken op 06 - 24 33 91 88.
Alle sport momenten worden een week van te voren vrijgegeven in de app. Dit betekent dus dat je nu al kunt reserveren voor de eerste dag, woensdag 19 mei. Wanneer je bent aangemeld voor een moment dan kleurt deze blauw voor jou. Is het moment bijna vol dan kleurt deze oranje en moet je dus snel zijn met reserveren. Is een moment vol dan kleurt deze rood en kun je niet meer reserveren. In zo'n geval kunnen we jou op de wachtlijst plaatsen, hiervoor moet je even een berichtje sturen (of bellen) naar ons. Mocht iemand zijn/haar reservering annuleren dan kunnen we jou wellicht als nog een plekje geven, je ontvangt in zo'n geval een berichtje van ons.
Afmelden wanneer je niet komt, stellen wij én jouw medesporters zeer op prijs. Afmelden kan eenvoudig via de website of de app, maar mag ook d.m.v. een berichtje/telefoontje aan ons. Voor het niet komen opdagen in een gereserveerd tijdvak kunnen wij een boete van 5 euro per keer in rekening brengen.

Vanaf 19 mei mogen we onze fitnessruimte binnen weer in gebruik nemen. Daar kijken we nu al naar uit. Zoals jullie wellicht begrijpen moeten we de materialen die we de afgelopen weken buiten hebben gebruikt weer terug brengen naar hun plek in de fitnessruimte. 
Dit gaan wij doen op dinsdag 18 mei as. De vrije trainingszone buiten zal deze dinsdag komen te vervallen, maar dan kunnen we woensdag 19 mei wel direct vanaf 9:00 uur aan de slag!
Vanaf woensdag 19 mei zal onze fitnessruimte geopend zijn op:
maandag t/m donderdag - 9:00 - 22:00 uur
vrijdag - 9:00 - 21:00 uur
zaterdag - 9:00 - 13:00 uur
zondag - 10:00 - 14:00 uur
Elk te reserveren tijdvak start op het hele uur. Heb jij gereserveerd dan vragen we je om binnen het gereserveerde tijdvak binnen te komen en ook binnen dat vak de sportschool weer te verlaten.

Vanaf 19 mei mogen we ook onze cyclezaal weer in gebruik nemen. We zullen, net als voor de sluiting, 4 cycle workouts per week aanbieden:
maandag 18:30 uur & 19:30 uur
dinsdag 19:30 uur
donderdag 19:30 uur

Vanaf 19 mei mogen we buiten ook weer groepslessen geven. We pakken, zo goed als, ons volledige lesrooster weer op.
De meeste groepslessen zullen gegeven worden op ons parkeerterrein, daar kan dus niet geparkeerd worden.
Onze yoga-lessen zullen plaats vinden in de Bernisse, omdat dit een veel geschiktere locatie hiervoor is.
De deelnemers aan de yoga-lessen zullen zich op afgesproken locatie's verzamelen. Onze yoga-docenten zoeken hiervoor geschikte locaties, wanneer deze duidelijk zijn zullen we deze via onze website en socials bekend maken. 
We zijn voor alle groepslessen afhankelijk van het weer, bij erg slecht weer, zullen de lessen niet doorgaan. Alle aangemelde deelnemers zullen hiervan op de hoogte worden gesteld. Uiteraard zit er een verschil in de criteria voor het weer tussen bijvoorbeeld een Yoga of een Bootcamp, het kan dus zo zijn dat de ene groepsles niet doorgaat terwijl de andere wel doorgaat.
Ook voor de groepslessen moet je een reservering maken, wij moeten registreren wie er deelneemt, omdat we niet naar binnen gaan scan je jouw ledenpas niet, zorg dus d.m.v. een reservering dat jouw naam op de lijst komt te staan.
In de bijlage bij deze mail vindt je ons groepslesrooster zoals we dat (voorlopig) gaan inzetten.

Onze jeugdlessen hebben we al eerder op kunnen pakken, eigenlijk veranderd er voor deze lessen helemaal niets. Fijn dat we gewoon verder kunnen dansen en sporten!

Zoals je ziet is vanaf 19 mei eigenlijk alles weer mogelijk, deels binnen en deels buiten. Dat vinden we natuurlijk allemaal heel erg fijn!
We hebben - bij een klein deel van jullie - voor de maand mei 50% van de lidmaatschapskosten afgeschreven, dit laten we zo.
Vanaf juni zullen we bij al onze leden weer 100% van de lidmaatschapskosten afschrijven.
We hebben het eerder geschreven maar we zijn iedereen die tijdens de afgelopen (lange) maanden gewoon lid is gebleven bij ons, heel erg dankbaar! We spreken namens het hele team dat jullie steun ons zo ontzettend motiveert om mogelijkheden te blijven zoeken. Dankzij jullie steun mag vanaf 19 mei ons hele team dan ook weer in actie komen, wat een prestatie is dat! We zijn samen op dit punt gekomen en gaan hopelijk nog lang samen verder. Dankjulliewel!

Vlak na onze heropening op 19 mei is het Pinksteren. Normaal gesproken gaan wij eerste pinksterdag dicht en hanteren we op tweede pinskterdag zondagse openingstijden. Dit jaar doen we dat niet. We staan echt te trappelen jullie weer te ontvangen en al onze lessen aan te bieden. Dus ook zondag 23 mei zijn wij gewoon geopend van 10:00 - 14:00 uur en maandag 24 mei zijn wij geopend van 9:00 - 22:00 uur en zullen ook alle groepslessen doorgaan! Fijn toch?!

Hiermee hopen we jullie volledige te hebben geïnformeerd.
In de bijlage bij deze mail vindt je alle informatie terug in mini-posters en lesroosters.
Mochten we toch iets vergeten zijn goed uit te leggen, dan horen we dat graag.

Zien we jou snel??!!

Sportieve groet,
Maarten en Ellen
namens team GrapeFine Sports

Hieronder kun je de eerdere berichten teruglezen, deze berichten bevatten oude/achterhaalde informatie

Beste allemaal,

De persconferenties volgen elkaar in rap tempo op, zo ook onze berichtgeving aan jullie.
Helaas staat de heropening van de sportscholen (wat ons betreft) niet rap genoeg op de planning.

De lockdown, zoals deze nu geldt, is verlengd tot 20 april. De sportscholen mogen hun deuren nog altijd niet openen. 
Wel wordt de avondklok, vanaf 31 maart, een uurtje verlaat, dat geeft ons de kans om jullie meer mogelijkheden te geven om buiten bij ons te komen sporten. Dit brengt wat verschuivingen in ons rooster met zich mee, omdat we nog altijd met slechts 4 personen tegelijkertijd met 1 instructeur mogen sporten. Hierover verderop meer, lees dit goed, sommige workouts veranderen van tijd!


Helaas mogen wij tot 20 april nog altijd niet bieden wat we jullie zo graag bieden in onze sportruimtes. Onze deuren blijven gesloten. Ondanks dat we heel hard ons best doen om toch het e.e.a. mogelijk te maken, komen we hiermee bij lange na niet in de buurt van dat wat we normaal gesproken bieden.
We zullen hierom ook voor april 2021 de 50% lidmaatschapskosten bij iedereen, die dat eerder heeft aangevraagd én GEEN gebruik maakt van de huidige mogelijkheden, doorvoeren.
Er verandert niets in onze dankbaarheid, we snappen heel goed dat iedereen op zijn/haar manier de situatie doorlopend opnieuw overdenkt en zijn dan ook heel erg dankbaar voor iedereen die al deze maanden op welke manier ook gewoon lid is gebleven.
We zijn ook dankbaar voor iedereen die de afgelopen weken gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden buiten. Er wordt van alles van jullie gevraagd, creativiteit, flexibiliteit en toch passen jullie je aan en maken we er het beste van.
Het geeft ons allemaal veel positieve energie om jullie weer te zien en te ervaren dat we dit met elkaar doen, iedereen past zich aan, iedereen houdt rekening, laten we dat volhouden!

Zoals eerder genoemd, we blijven onze buiten workouts aanbieden. Vanaf 31 maart passen we wel e.e.a. aan. We krijgen iets meer tijd om buiten te sporten en we hebben de afgelopen weken even kunnen aftasten waar vraag naar is en waar niet.
De vrije-trainingsuren blijven net zoals nu beschikbaar voor 4 personen per uur, we veranderen aan deze uren weinig, behalve dan dat er elke doordeweekse avond een extra uur beschikbaar komt van 20:00 – 21:00 uur (vanaf woensdag 31 maart).

We zullen vanaf 31 maart as. meer 30 minuten workouts aanbieden, zodat we meer sporters in beweging kunnen krijgen door de week heen.
Zo komt er op maandagochtend een extra Shape en op maandagavond voegen we 2 Cycle workouts toe. We moeten de tijd blijven delen met elkaar, daarom zal de CardioDance voorlopig nog online gegeven worden, zo kan er een onbeperkt aantal dansers meedoen vanuit huis. Op dinsdagavond komt ook de FitBeats op ons outdoor lesrooster, waardoor de Cycle naar een wat later tijdstip verschuift (we hebben meer tijd, maar moeten de tijd nog altijd met elkaar delen).
Op woensdag komen er ’s ochtends 2 circuits van 30 minuten bij, direct vanaf woensdag 31 maart as. en ’s avonds voegen we nog een extra Bootcamp toe.
Op donderdag verplaatsen we, op veler verzoek, alle junior lessen weer terug naar hun oorspronkelijke tijd. Voor de duidelijkheid dit geldt vanaf donderdag 1 april en is geen grap.
Daarnaast voegen we aan de donderdag nog een Cycle toe, dat zijn weer 4 extra plaatsen!
De vrijdag blijft onveranderd. Aan de zaterdag voegen we een extra PowerShape toe, kom in beweging in het weekend! En de zondag blijft gewoon lekker de zondag.

Je vindt in de bijlage ons tijdelijke rooster, hierin staat alles overzichtelijk. In de app zijn alle momenten te reserveren.

Nu we toch contact hebben met elkaar willen we jullie ook direct informeren over de paasdagen. Zonder er echt erg in te hebben is het al bijna Pasen.
Op eerste paasdag, zondag 4 april 2021, zijn wij gesloten (dus geen buiten activiteiten).
Op tweede paasdag, maandag 5 april 2021, zijn wij, buiten, geopend vanaf 16:00 uur en zullen alle activiteiten die wij vanaf 16:00 uur aanbieden gewoon doorgaan (bij voldoende animo en goed weer).

 

Wij hopen jullie hiermee opnieuw voldoende te hebben geïnformeerd.
Kijk goed naar de roosters als je gebruik maakt van onze outdoor mogelijkheden.
Zitten er voor jou nog geen passende opties bij dan hopen we dat we hier heel snel verandering in kunnen brengen. Zo hopen we dat, uiterlijk, vanaf mei het weer het toelaat om ook onze yoga en pilates weer op te pakken.
Daarnaast hopen we uiteraard dat we snel onze deuren weer mogen openen voor jullie allemaal. 
Tot die tijd bedanken we jullie voor jullie geduld en steun!

 

Sportieve groet,

Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports Beste allemaal,

We moeten het samen doen! Maar als je elkaar zo lang al niet ziet, wat is dan samen?
Wij missen jullie begroetingen, jullie verhalen en jullie zweetdruppels in de sportschool. Het is saai, stil en ontzettend leeg zonder sporters in een sportschool.
Helaas komt daar nog altijd geen verandering in hoorden we tijdens de afgelopen persconferentie. Tot nu toe geen versoepelingen voor de sportscholen, dus kunnen we de sportschool nog altijd niet vullen met begroetingen, verhalen en zweetdruppels.
Toch voelt het alsof we het samen doen!! We zijn ontzettend dankbaar voor alle leden die ondanks de verplichte sluiting nog altijd lid zijn, op welke manier dan ook. Een verdere stap naar ‘samen’ hebben we gezet toen we onze jeugdlessen weer oppakten op ons parkeerterrein. Weliswaar niet in de zaal waarin we zo graag sporten en dansen, maar toch zijn we weer samen.
Ook nu willen we weer een stap richting ‘samen’ maken en dat moeten we samen doen. Deze stap vraagt wat ruimdenkendheid, aanpassing en loyaliteit van ons allemaal. Deze stap zal zeker niet evenaren wat wij jullie normaal gesproken kunnen bieden. Daarnaast is ons plan afhankelijk van alle opgelegde coronamaatregelen, onze eigen mogelijkheden (materiaal en locatie) én daarnaast van het weer.
Laten we deze stap samen nemen, rekening houdend met elkaar, rekening houdend met de omstandigheden en vooral blijven bedenken beter iets dan niets, stil blijven zitten is geen optie!
Ook wij zullen na deze stap niet stil blijven zitten, we zullen wellicht ons plan moeten bijschaven, elke mogelijkheid opnieuw moeten aangrijpen met als doel dat we uiteindelijk toch echt de sportschool weer mogen vullen met de energie van al onze sporters. Dit is een stapje de goede richting in, maar zeker niet ons eindpunt.

Wat willen wij jullie de komende weken aanbieden?

-       vanaf 16 maart as. de mogelijkheid om tijdens enkele uren van de week, buiten, vrij te trainen. 4 personen per uur kunnen zich aanmelden voor een vrije training met een beperkt aantal van onze materialen rondom de sportschool.

-       vanaf 16 maart as. mini workouts van 30 minuten voor 4 personen op ons parkeerterrein onder begeleiding van 1 van onze instructeurs.

-       we blijven onze kids, teens en junior lessen aanbieden op ons parkeerterrein (let op! i.v.m. de komende nieuwe workouts en omdat we rekening moeten houden met de avondklok zullen de tijden op donderdag iets veranderen vanaf 16 maart, zie rooster in de bijlage).

-       we blijven 2x per week een live workout uitzenden (CardioDance & FitBeats, omdat deze workouts met slechts 4 personen niet uit de verf komen zoals we dat graag zouden willen).

 

Hieronder zullen we de twee nieuwe mogelijkheden toelichten. We hopen dat hiermee alles duidelijk wordt en dat we (een aantal van) jullie op deze manier toch weer in beweging zullen krijgen. Graag benadrukken we dat de plannen zoals hier beschreven een eerste stap zijn, we zullen moeten ontdekken of we hiermee uit de voeten kunnen met elkaar. Pas als we hiermee werken kunnen we zien of we wellicht meer/minderen uren nodig hebben of dat er andere aanpassingen gemaakt moeten worden, alles is hierdoor onder voorbehoud en kan op elk gewenst moment gewijzigd worden.


Vrij trainen – vanaf dinsdag 16 maart 2021
maandag 9:00 – 20:00 uur
dinsdag 16:00 – 20:00 uur
woensdag 16:00 – 20:00 uur
donderdag 16:00 – 20:00 uur
vrijdag 9:00 – 20:00 uur
zaterdag 9:00 – 13:00 uur
zondag 10:00 – 14:00 uur

Tijdens deze uren mogen 4 personen per uur gebruik maken van de mogelijkheid, buiten bij de sportschool, te trainen met de daar aanwezige materialen.
We zullen voor deze zelfstandige trainingen de volgende materialen ter beschikking stellen:

-       roeitrainer

-       spinning fietsen

-       fitness bankjes

-       halterstangen & alle onze gewichtsschijven

-       al onze dumbells

-       klein fitnessmateriaal als; matjes, springtouwen, kettlebells, plyo box, ballen.

Daarnaast zorgen wij voor schoonmaakspullen, zoals spray’s en doekjes.

 

Reserveren voor een training is verplicht! Dit kan, zoals de afgelopen periode, via de app MyLogiFit (heb je geen inlogcodes, neem dan even contact met ons op). Reserveren kan steeds 1 week vooruit en zal voor de eerste dagen mogelijk worden vanaf vrijdag 12 maart as. Wij vragen iedereen netjes 1 uur te reserveren en vervolgens ook echt binnen de tijd van het gereserveerde uur zijn/haar workout af te ronden. Heb gereserveerd en kom je toch niet, dan vragen we je vriendelijk jouw reservering te annuleren. Dit kan via de app, maar mag uiteraard ook telefonisch.

 

Misschien overbodig, maar liever een keer te veel dan te weinig; onze sportschool is NIET geopend, er kan dus GEEN gebruik gemaakt worden van het toilet/de kleedkamer, kom alleen trainen wanneer je GEEN Covid-gerelateerde klachten hebt en/of NIET positief hebt getest op Covid, onze sportactiviteiten vinden plaats op ons parkeerterrein hier kan de auto dus NIET geparkeerd worden, de fietsenrekken blijven bereikbaar, maak tijdens het trainen gebruik van een zelf meegebrachte handdoek waarop je kunt zitten/liggen tijdens de oefeningen en als laatste houdt rekening met elkaar zowel tijdens de trainingen als bij het reserveren van de beperkte momenten.

 

Mochten de weersomstandigheden deze vorm van trainen niet toelaten dan zullen we de momenten annuleren, hierover ontvangen de aangemelde deelnemers bericht, daarnaast zullen we dit met jullie delen via onze socials.

 

Outdoor workouts met instructeur – vanaf dinsdag 16 maart 2021

1 instructeur mag slechts instructie geven aan 4 personen tegelijkertijd, daarom willen wij proberen meerdere korte workouts aan te bieden, waarbij de instructeur alle aandacht heeft voor de 4 aanwezigen.

Deze workouts zullen 30 minuten duren, de instructeur zal ervoor zorgen dat in deze 30 minuten flink gewerkt wordt en dat alles wat bij de workout hoort aan bod komt. Uiteraard kan een sporter er zelf voor kiezen de workout te verlengen door vooraf of achteraf een stuk te lopen/hardlopen of fietsen.

We zullen vanaf 16 maart as. starten met:

-       circuittrianing

-       shape

-       fiftyfit

-       pump

-       cycle

-       bootcamp

-       powershape 

Wanneer deze workouts plaats vinden is te zien in ons lesrooster.

De materialen die worden gebruikt tijdens de workouts moeten na afloop worden schoongemaakt door de sporter, wij zorgen dat er voldoende schoonmaakspullen aanwezig zijn.

 

Reserveren voor een workout is verplicht! Dit kan, zoals anders, via de app MyLogiFit (heb je geen inlogcodes, neem dan even contact met ons op). Reserveren kan steeds 1 week vooruit en zal voor de eerste dagen mogelijk worden vanaf vrijdag 12 maart as. Wij vragen iedereen netjes maximaal 1 workout per dag te reserveren, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en die moeten we samen delen. Kom op tijd voor de workout, 30 minuten betekent vlot beginnen en op tijd afronden, zodat we ook ’s avonds op tijd thuis zijn voor de avondklok.

 

Misschien overbodig, maar liever een keer te veel dan te weinig; onze sportschool is NIET geopend, er kan dus GEEN gebruik gemaakt worden van het toilet/de kleedkamer, kom alleen trainen wanneer je GEEN Covid-gerelateerde klachten hebt en/of NIET positief hebt getest op Covid, onze sportactiviteiten vinden plaats op ons parkeerterrein hier kan de auto dus NIET geparkeerd worden, de fietsenrekken blijven bereikbaar, maak tijdens de workout gebruik van een zelf meegebrachte handdoek waarop je kunt zitten/liggen tijdens de oefeningen en als laatste houdt rekening met elkaar zowel tijdens de workouts als bij het reserveren van de beperkte momenten.

 

Mochten de weersomstandigheden de workouts niet toelaten dan zullen we de momenten annuleren, hierover ontvangen de aangemelde deelnemers bericht, daarnaast zullen we dit met jullie delen via onze socials.


Let’s go!
Spannend! Wetende dat we hiermee niet bieden wat jullie van ons gewend zijn, maar wel met hetzelfde enthousiasme als anders, gaan we deze stap wagen. We zullen moeten kleuren binnen de lijntjes van de regels en mogelijkheden, we zullen moeten samenwerken, rekening moeten houden met elkaar en moeten aftasten. Zoals eerder gezegd beter iets dan niets, stil blijven zitten is geen optie!

Tot snel!! 

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports


Vanaf 1 maart 2021 Kids & Teens Outdoor!

- meld je aan via de MyLogiFit-app;
- kom op tijd, niet te vroeg!
- ouders mogen natuurlijk brengen/halen, maar alleen als dat noodzakelijk is, ouders blijven buiten ons parkeerterrein.
- lessen duren 50 minuten, na afloop ga je zo snel mogelijk richting huis.
- we mogen helaas niet binnen sporten, dus houd rekening met schoenen en kleding!!
- we mogen niet naar binnen, dus het toilet kan niet gebruikt worden.
- omdat we buiten dansen/sporten zijn we afhankelijk van het weer, bij slecht weer zullen de lessen NIET doorgaan. Alle AANGEMELDE deelnemers krijgen hiervan bericht (dat kan natuurlijk wat last-minute zijn).
.
We hebben het dansen en sporten heel lang moeten missen, we hopen dat jullie nu - buiten - weer vol enthousiasme mee komen doen!! Wil je deze buitenlessen een keertje extra komen, gewoon omdat je er zo ontzettend veel zin in hebt, dan mag dat!!

Corona-update d.d. 23 februari 2021 

Beste leden,

Wij zijn teleurgesteld, we hoopten nu toch eens eindelijk als essentieel te worden gezien. Essentieel voor lijf, maar zeker ook hoofd. Naar de sportschool gaan, omdat jij je daar thuis voelt en het beste gemotiveerd wordt om in beweging te blijven, dat zou toch bovenaan het rijtje moeten staan?

Helaas lijkt het nog niet mogelijk om sportscholen weer te openen en zullen ook wij ons weer moeten schikken. Dat vraagt opnieuw geduld van jullie allemaal.


Uiteraard hebben wij ons in eventuele mogelijkheden verdiept (o.a. in overleg met de gemeente) helaas blijkt buitensporten alleen toegestaan met maximaal 2 sporters in een open ruimte (dus niet in een tent). Zoals wij jullie graag uitnodigen in groepslessen en/of in onze fitnessruimte, zo kunnen we dat buiten niet organiseren. 

Helaas veranderd er dus nog niets aan onze situatie. We hopen dat dit vanaf maandag 15 maart anders is!


Voorlopig blijven onze deuren gesloten. Wel staat de incasso van de lidmaatschapskosten van maart al weer voor de deur.

Wij zien hier elke (gesloten) maand erg tegenop, we weten dat we veel loyaliteit en geduld van jullie vragen, toch hopen we dat jullie ons ook nu blijven steunen en het lidmaatschap niet opzeggen.

Blijf je lid, dan bieden we je ook nu de keus om slechts 50% van de lidmaatschapskosten te betalen. Je steunt ons hier heel erg mee. 

Heb je eerder aangegeven 50% te willen betalen dan voeren wij dit door voor de maand maart. 

Wil jij iets veranderen, bijvoorbeeld nu wel de overstap maken naar 50% dan vragen we je dit vóór 10 maart as. aan ons kenbaar te maken. We willen jullie even de tijd geven om een verandering door te geven en zullen daarom onze incasso pas na 10 maart as. uitvoeren.


Wat hopen wij ontzettend dat we bij eventuele volgende versoepelingen wél aan de beurt zijn.

Hou vol, blijf positief en blijf bewegen! Maak gebruik van onze online workouts, die je kunt doen waar en wanneer je maar wilt, pak de fiets, trek je hardloopschoenen aan, beweeg!

Uiteraard ben je as. zaterdag - 27 februari - van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze Lockdown Challenge.

Meer informatie hierover en al onze online workouts vind je op onze website, maar houd vooral ook onze socials goed in de gaten.


Wij hopen jullie voor nu weer voldoende te hebben geïnformeerd. 

Als het in onze handen lag, dan was het heel anders, maar helaas is dat niet zo.

Toch zeggen we, hoopvol, tot snel!


Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Team GrapeFine Sports

Online Hatha Yoga met Linda (29 januari 2021)

Het is (bijna) weekend voor alle harde (thuis)werkers, alle drukke (thuis)scholieren, alle mama-juffen en papa-meesters.
Wat een heerlijk dat wij precies nu deze fijne Hatha Yoga van onze docente Linda met jullie mogen delen.
Eigenlijk is het altijd een goed moment voor een rustmomentje, alhoewel je zo'n moment misschien wel moet plannen, zeker nu het huis misschien ook wel een kantoor en/of klaslokaal is geworden.
We hopen dat jij de tijd vindt en neemt om even te stretchen en relaxen met deze Hatha Yoga.
Dit is een mooi cadeautje van Linda voor jullie!
En nee, je hoeft niet direct nu alles te laten vallen, je kunt deze Hatha Yoga voorlopig online vinden, dus creëer jouw moment wanneer het jou uitkomt.

Let op! Deze Hatha Yoga staat in 2 delen op YouTube, volg eerst deel 1 daarna deel 2.

 

Corona-update d.d. 2 februari 2021 - verlenging lockdown

Beste sporters,

Helaas blijven wij nog even gesloten. 
Ondanks dat we dit al een beetje voelden aankomen, valt het rauw op ons dak.
We missen jullie, onze workouts met elkaar, de gesprekken, de zweetdruppels, leven in de sportschool, alles!
Helaas ziet het kabinet deze maatregel nog altijd als 1 van de strijdmiddelen tegen corona.
Toch horen we ook: 'maak van een actieve leefstijl een absolute topprioriteit in de strijd tegen COVID-19'.
Helaas mogen wij jullie desondanks niet onze vertrouwde diensten leveren. We drukken jullie op het hart zelfstandig, thuis of buiten, toch in beweging te blijven.
Wij delen hiervoor graag onze (live) online workouts met jullie, o.a. Yoga, FitBeats, CardioDance en PowerShape. Op onze website vindt je alle workouts gebundeld, zodat je niet meer hoeft te zoeken en scrollen. Je kunt nu via deze pagina in 1 klik naar jouw favoriete workout!
Aankomende zaterdag organiseren wij een Lockdown Challenge. Een run (wandeling of fietstocht mag ook) door Zuidland, waarbij je onderweg 7 trainers langsgaat voor een mini-workout. Meer info hierover vindt je op onze socials en onze website.
Wij vertrouwen erop dat de meesten van jullie hun weg wel vinden, met een wandelingetje, een fietstochtje, een hardloopronde, een thuisworkout o.i.d. Hou vol, blijf in beweging en blijf gezond!!

Op dit moment kunnen wij niet anders dan afwachten, hopen op een snelle heropening en heel dankaar zijn voor het geduld en alle steun van jullie! Iedereen die tijdens deze periode lid blijft, op welke manier dan ook, is voor ons goud waard. Dankjulliewel!!

Op dinsdag 23 februari hoort heel Nederland meer m.b.t. eventueel mogelijke versoepelingen. 
Ook wij moeten elke keer zo'n persconferentie afwachten. We zullen jullie z.s.m. na 23 februari opnieuw informeren over de stand van zaken m.b.t. GrapeFine Sports.
Tot snel!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

namens het hele team van GrapeFine Sports

Corona-update d.d. 12 januari 2021 - verlenging lockdown

Deze update ontvingen al onze klanten via de mail. Mail niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw gegevens even kunnen checken.


Beste sporters,


Net als, waarschijnlijk, vele van jullie hebben wij met gemengde gevoelens gekeken naar de persconferentie van vanavond.

Op veel vlakken kunnen we daar een mening over vormen, maar laten wij ons vooral richten op dat wat voor ons van belang is.

Helaas wordt de lockdown verlengd en blijven de sportscholen tot 9 februari gesloten. Dit is een bittere pil voor iedereen die graag traint in de sportschool.

Ook onze deuren blijven dus voorlopig gesloten, dat hadden wij natuurlijk graag anders gezien.


Wat blijft het toch naar om deze berichten naar jullie te moeten sturen. Opnieuw snappen wij heel goed dat je liever niet betaalt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken, maar willen toch echt benadrukken dat de steun die wij ook de afgelopen weken van jullie hebben ontvangen, heel hard nodig is voor onze slechts 7,5 jaar oude sportschool.

We staan nog overeind en dat hebben we aan jullie te danken!!

Opnieuw doen we een beroep op jullie geduld en loyaliteit en hopen we ons samen met jullie door de komende weken heen te slaan.


Graag willen wij jou wel ook nu weer compensatie bieden door in de maand februari 2021 slechts 50% van jouw lidmaatschap te incasseren. Wil je hier gebruik van maken dan vragen we je dit z.s.m. kenbaar te maken door te reageren op dit bericht, dan maken wij deze compensatie direct voor je in orde.


Tot en met 9 februari 2021 zijn onze deuren zoals gezegd gesloten. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en misschien een alternatieve manier vinden om toch in beweging te blijven. 

Aankomende zaterdag organiseren wij een New Year Challenge, een hardlooproute (wandelen/fietsen mag ook) door Zuidland, waarbij je 10 bekende GrapeFine-gezichten tegenkomt die jou allemaal trakteren op een mini-workout! Doe je mee??!!

Meer info hierover vindt je op onze website en onze socials.

Met deze directe link kom je bij alle info: http://www.grapefinesports.nl/HOME/Agenda/evenementen/


Verder zijn we heel actief op Facebook en Instagram. Zo geven we 3x per week live een workout en kun je de eerdere workouts terug vinden en eventueel herhalen.

Bedenk dat je hiermee de mogelijkheid hebt, de workout aan te passen op jouw niveau, kies een stukje of doe de workout helemaal, het is aan jou!!

Ook hierover vindt je meer info op onze website en socials.


Wat vinden wij het ontzettend jammer dat we jullie ook de komende weken niet mogen ontvangen in onze sportschool. Laten we nog een keer benadrukken dat dit niet onze eigen keuze is, maar een opgelegde maatregel.


2021 is begonnen, maar staat nog op pauze. We hopen dat we snel op play mogen drukken en er een fijn sportief jaar van mogen maken.


Sportieve groet,

Maarten & Ellen

Namens team GrapeFine Sports

Corona-update d.d. 15 december 2020 - tijdelijk gesloten

Deze update ontvingen al onze klanten via de mail. Mail niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, zodat wij jouw gegevens even kunnen checken.

Beste sporters,

Daar gaan we weer. Het is een inmiddels een tijdje terug dat wij via deze weg contact met jullie zochten, maar helaas is dat op dit moment weer nodig.

Gisteren hebben we allemaal kunnen luisteren naar minister-president Rutte. Zijn boodschap was niet rooskleurig, er zijn strenge maatregelen nodig om het coronavirus in ons land onder controle te krijgen.
Wij hoeven hier niet uitgebreid op in te gaan, het komt vaak genoeg voorbij op televisie, de radio en de sociale media. Uiteraard lichten wij wel graag toe wat dit voor het sporten bij onze sportschool betekent.

Ondanks dat wij ontzettend ons best hebben gedaan jullie een veilige, verantwoorde en coronaproof sportclub te bieden, moeten wij onze deuren sluiten t/m 19 januari 2021.
Zoals aangegeven in de nieuwste maatregelen; in een binnenruimte is sporten niet toegestaan (bron: rijksoverheid.nl). Dit zonder uitzondering.
Kortom, hoe graag we dat zelf ook willen (met een maximaal aantal sporters, met reservering, enzovoorts) wij zijn verplicht onze locatie tijdelijk te sluiten.
Tijdens de vorige lockdown konden we uit wijken naar buiten voor een deel van onze sporten. Helaas is ook dit nu niet mogelijk. Naast het winterse weer van dit moment, geeft de rijksoverheid aan dat ook buiten geen groepslessen gegeven mogen worden.
We voelen ons verslagen, we hebben zo ontzettend ons best gedaan alles op orde te hebben. Jullie deden zo goed mee, reserveren, in tijdvakken sporten, mondkapjes dragen, thuis omkleden enzovoorts. Helaas lijkt dat niet voldoende te zijn.

Een tijdelijk gesloten sportschool dus. Heel erg vervelend voor ons allemaal.
Ook dit keer weer hopen we ontzettend hard op jullie begrip en steun. GrapeFine Sports zijn wij met zijn allen, samen. Wij alleen kunnen het niet, we hebben jullie hard nodig. We hopen er ook nu weer samen voor te kunnen zorgen dat we ook na deze moeilijke periode een plek kunnen bieden om veilig en verantwoord te kunnen sporten.
Wij snappen heel goed dat je liever niet betaalt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken, maar willen toch echt benadrukken dat de steun hard nodig is voor onze slechts 7,5 jaar oude sportschool.
Graag willen wij jou wel een compensatie bieden door in de maand januari 2021 slechts 50% van jouw lidmaatschap te incasseren. Wil je hier gebruik van maken dan vragen we je dit z.s.m. kenbaar te maken door te reageren op dit bericht, dan maken wij deze compensatie direct voor je in orde.

Tot en met 19 januari 2021 zijn onze deuren zoals gezegd gesloten. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en misschien een alternatieve manier vinden om toch in beweging te blijven. Een lekkere winterse wandeling, de hardloopschoenen aan en gaan, verzin het maar (let wel op dat buitensporten slechts met maximaal 2 personen op 1,5 meter is toegestaan).
Wij willen ook graag iets bieden en hebben besloten dit vanaf januari 2021 op te pakken.
Via onze Facebook-pagina (instagram leek de vorige keer niet zo fijn te werken) zal Ellen weer enkele online-workouts verzorgen. Een 3-tal workouts per week, welke vervolgens de hele week online blijven staan, zodat deze ook op een later moment te volgen/herhalen zijn.
Wij zullen hierover communiceren via onze socials en onze website, het is dus echt handig om ons te volgen op Fabebook en/of instagram!!
We verwachten vanaf 2 januari (totdat we weer open mogen) elke zaterdag om 9:30 uur een PowerShape, elke maandag om 19:00 uur een CardioDance en elke dinsdag om 19:00 uur een FitBeats LIVE online te gaan verzorgen. Live geeft ons het gevoel toch in contact te staan met jullie! Daarna laten we de workouts op Facebook staan, zodat je ook op een ander moment kunt deelnemen.
Wil je niet wachten tot 2 januari, scroll dan eens door onze Facebookpagina, hierop vindt je nog enkele workouts terug van de eerdere online-periode.


Wat vinden wij het ontzettend jammer dat we jullie de komende periode niet mogen ontvangen in onze sportschool. Laten we nog een keer benadrukken dat dit niet onze eigen keuze is, maar een opgelegde maatregel.
Net als de vorige keer hebben wij zelf veel vragen, welke niet direct beantwoord kunnen worden, omdat iedereen die hier mee te maken heeft de situatie steeds opnieuw moet beoordelen. Soms gaat er behoorlijk wat tijd overheen voordat er nieuwe plannen/mogelijkheden bekend zijn.
Wij zullen jullie via de mail, onze website en via onze socials (facebook & instagram – volg ons!) op de hoogte houden wanneer wij iets nieuws te melden hebben.

We weten van de vorige keer dat ook jullie veel vragen hebben. Wij stellen het zeer op prijs om in contact te blijven, dus zoek ons gerust op via de mail of de telefoon.
Wel willen we graag laten weten dat jullie vragen, onzekerheden, maar ook ontzettend fijne berichten soms in grote getalen bij ons binnen komen. We doen ons best iedereen te beantwoorden, maar hopen op jullie begrip als hier enkele dagen overheen gaan.
Daarnaast willen we graag laten weten dat we de telefoon op bepaalde momenten checken op berichten (sms, whatsapp, voicemail). We zullen de telefoon niet elke dag, de gehele dag, beantwoorden. Laat dus gerust een berichtje achter.
Ook via de mail zullen we proberen te reageren op alle binnenkomende berichten, echter laten wij vanaf kerst t/m nieuwjaarsdag onze laptops gesloten om zo ook zelf even los te komen van de situatie.

Wij hopen jullie, voor nu, zo volledig mogelijk te hebben geïnformeerd.
Dan rest ons nog jullie, ondanks alles, hele fijne feestdagen te wensen! Vier ze coronaproof, maar geniet er ook van!
Daarna hopen we op betere tijden, een mooie jaarwisseling en dan vol frisse moed en goede gezondheid 2021 in!

Blijf gezond!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

 

Namens team GrapeFine Sports       

 

 – we missen jullie nu al –  


Sporten tijdens corona

Gelukkig kunnen we ook tijdens de corona-crisis gewoon blijven sporten.
Wel zijn er wat aanpassingen in het sporten bij ons.

Zo kan sporten op dit moment alleen na reservering.
Wanneer je lid wordt bij GrapeFine Sports krijg je via de mail inlogcodes voor ons reserveringsysteem.
Hiermee kun je via onze website of, veel handiger nog, via de app MyLogiFit inloggen en vervolgens jouw sportmoment reserveren.
Wil je trainen in onze fitnessruimte, dan reserveer je een blok van 80 minuten (of een laat avond blok van 60 minuten).
Er zijn in elk blok 10 plekken beschikbaar.
Doe je mee aan een groepsles of cycleles ook dan reserveer je een plekje, hierin zijn resp. 14 en 8 plekken beschikbaar.
Om ook hier te zorgen voor een rustige in- en uitstroom van sporters, duren deze lessen tijdelijk 50 minuten.

Reserveren van een sportmoment kan vanaf 1 week van te voren. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt op jouw favoriete moment reserveer dan snel!
(voorbeeld: je wilt graag trainen in onze fitness op maandagavond 18:00 uur, reserveer dit moment al vanaf de maandagavond een week ervoor.)


Samen staan we sterk, als we rekening met elkaar houden dan komen we het beste door deze nare tijd heen. Dit betekent ook rekening houden met het reserveren van sportmomenten.

Kom je niet? Meld je dan weer af voor een gereserveerd moment, zodat we jouw plekje aan iemand anders kunnen geven.
Afmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van een moment.
Meld jij je te laat af, of kom je zonder afmelding niet trainen in het door jouw gereserveerde moment, dan brengen wij 5 euro boete in rekening.
Natuurlijk hopen we dat dit niet nodig is.
Is jouw favoriete moment vol, neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst. Meld iemand zich af voor dat moment, dan kunnen we jou direct inplannen en sturen we je een bericht.

Naast het reserveringssysteem vragen we ook een aantal andere aanpassingen van onze sporters.
Kom alleen sporten wanneer je GEEN verkoudheidsklachten hebt, scan bij binnenkomst jouw ledenpas, reinig je handen, wissel schoenen (en eventueel kleding) bij ons in de centrale ruimte – de kleedkamers zijn helaas dicht -, reinig voor en na gebruik alle materialen, kom niet te vroeg, verlaat na jouw workout direct onze sportschool en houdt, net als overal, 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen blijven we in beweging! Alleen als we rekening houden met elkaar en de regels. 
Daarom dragen we sinds 1 december ook in de sportschool een mondkapje wanneer je NIET bezig bent aan jouw workout.


04-11-2020

Beste sporters,

Gisteravond was er opnieuw een persconferentie, waarin nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt.
Wat ontzettend vervelend dat wij allemaal nog altijd in deze vreemde, onbekende situatie zitten.

Met gemengde gevoelens schrijven wij weer een update aan jullie.
Enerzijds zijn we ontzettend blij dat we onze sportschool open mogen houden, zodat jullie (nog altijd op basis van reservering) individueel kunnen trainen in onze sportruimtes. We zullen erop toe blijven zien dat onze fitnessruimte verantwoord benut kan worden voor een ieders workout, schoonmaak en lage bezetting blijven prioriteit.
Wat fijn dat we ook de jeugd t/m 17 jaar gewoon mogen blijven ontvangen in onze groepsleszaal, zij mogen nog altijd samen sporten en dansen. Dat betekent dat we verder kunnen gaan met onze voorbereidingen voor ons PietenFeest The Movie.

Helaas moeten we toch ook een stukje loslaten, de groepslessen/cyclelessen voor volwassenen.
Vanaf donderdag 5 november geven wij tijdelijk geen groepslessen/cyclelessen aan volwassenen.
Dat vinden wij ontzettend vervelend, omdat deze groepslessen/cyclelessen een belangrijk onderdeel zijn van onze sportschool. Gelukkig heeft de rijksoverheid heel duidelijk gemaakt dat dit een maatregel is die slechts voor 2 weken geldt. Vanaf donderdag 19 november gaan we weer terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Vanaf dat moment nodigen we jullie dan ook weer uit voor onze groepslessen/cyclelessen.

 Dit is slechts een kleine aanpassing, maar voelt voor ons en waarschijnlijk voor de deelnemers aan onze groepslessen/cyclelessen toch ook als een tegenslag.

Om deze reden willen we tegen alle groepsles/cyceles deelnemers zeggen;

-       Heb jij een 1x per week sporen abonnement, haal de gemiste lessen in. De lessen blijven 4 weken als tegoed staan op het abonnement. 

-       Heb jij een onbeperkt sporten abonnement en neem jij alleen deel aan groepslessen/cyclelessen, dan kunnen wij jouw abonnement voor de maand november omzetten naar 1x per week sporten. November is reeds geïncasseerd, waardoor wij het te veel betaalde bedrag dan zullen verrekenen in december. Ook bij deze optie kun je de gemiste lessen inhalen. Deze tegemoetkoming is alleen voor de maand november, december zal het oorspronkelijke onbeperkt sporten abonnement weer actief zijn. Wil jij gebruik maken van deze optie en voldoe je aan de voorwaarde dat je alleen deelneemt aan groepslessen/cyclelessen dan vragen we je vriendelijk dit middels een mailtje aan ons kenbaar te maken vóór 15 november 2020. 

Veel sporters begroeten wij al regelmatig in de fitness, dat blijven we graag doen!
We hopen dat ook onze groepslesdeelnemers de komende 2 weken hun draai zullen vinden en dat we elkaar op donderdag 19 november weer vol enthousiasme terugzien in onze groepsleszaal/cyclezaal.

 

Sportieve groet,
Team GrapeFine Sports 

29-09-2020

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus
.
Gisteravond hebben we, waarschijnlijk met velen van jullie, naar de persconferentie gekeken waarin de nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd zijn.
Het is duidelijk dat de aantallen besmettingen niet de goede kant opgaan.
Het feit dat wij, als sportschool, een veilige en verantwoorde plek mogen blijven bieden om te sporten, is een groot compliment aan jullie allen.
Gelukkig is het standpunt van het kabinet dat mensen moeten kunnen blijven sporten.
Dit vraagt echter alertheid van ons allen om de voorzorgsmaatregelen te blijven volhouden: houd de afstand en wees extra alert op de hygiëne.
.
Al onze eerder opgestelde voorzorgsmaatregelen blijven van kracht, enkele punten brengen we graag nog eens extra onder de aandacht.
Als we allemaal ons best doen, kunnen we blijven sporten & letten we samen op onze gezondheid.
Hou vol en blijf gezond!
.
*sporten kan alleen op basis van reservering. Reserveren kan via de app MyLogiFit, maar ook via onze website. (voordeel: je komt nooit in een overvolle ruimte - fitness max. 10 pers., groepsles max. 14 pers, cycle max. 8 pers - en je weet van te voren dat je bij ons terecht kunt) Reserveren kan vanaf 1 week vooruit, dus je kunt jouw sportmomenten op tijd inplannen. Doe je dit ook daadwerkelijk op tijd dan ben je vrijwel zeker van een plekje.
*kom alleen binnen als JIJ een sportafspraak bij ons hebt (ouders, begeleiders komen alleen binnen als dit noodzakelijk is).
*kom NIET sporten wanneer je verkoudheidsklachten en/of 1 of meerdere symptomen van corona ervaart.
*reinig bij binnenkomst direct je handen.
*kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van jouw sportmoment.
*ga na binnenkomst zo snel mogelijk naar jouw sportruimte.
*reinig de door jou te gebruiken sportmaterialen voor en na gebruik.
*verlaat na afloop zo snel mogelijk onze sportschool.
*kleedkamers, douches en toiletten zijn in gebruik, wij vragen je echter deze zo kort mogelijk te gebruiken en ook hier rekening te houden met en afstand te houden van elkaar.
.
#grapefinesports #sportclub #zuidland #nissewaard #corona #sportentijdenscorona #reserveren #handenreinigen #materiaalreinigen #fitness #groepslessen #cycle #werkmee #doemee #samensterk #sportenmoetblijven


22-09-2020 - Nieuw op ons lesrooster, vanaf 1 oktober 2020.

>> Maandag 18:30 uur extra cycle (vanwege de grote vraag en de lage bezetting vanwege het coronavirus)
>> Maandag & donderdag extra fitness-uur van 21 - 22 uur

>> Woensdag 9:00 uur Hatha Yoga

Nieuw bij GrapeFine Sports!
Integrale - Hatha -  yoga is een rustige vorm van yoga. We oefenen de lichaamshoudingen van de Hatha yoga, waarbij je de aandacht naar binnen richt en tot rust komt. Het doel van deze yoga is om “uit het hoofd” te komen, waar wij als westerlingen over het algemeen veel moeite mee hebben. Er wordt gewerkt met ademoefeningen, yoga, meditatie, ontspanning. Maar bovenal gaat het om jouw eigen proces en jouw lichaam. Doordat we met deze yogavorm langer in een houding blijven, zorg je voor een verlenging van de ontspannen spieren als gevolg van langzamerhand opgevoerde rekking. De spieren worden op deze manier voorzien van vers bloed en zo gezuiverd en uiteindelijk wordt de spierelasticiteit groter waardoor het lichaam leniger wordt. Oftewel “ontspannen inspanning”. Deze yoga is geschikt voor iedereen, probeer het gerust een keer en volg een proefles. Het is zeker aan te raden zelf een (meditatie)kussen en dekentje mee te nemen. Uiteraard mag je zelf een yoga matje meenemen maar er zijn ook matjes op de sportschool. Namasté! 

03-09-2020 - lees hieronder onze mail aan alle leden m.b.t. het binnen sporten ook voor de groepslessen.

Beste leden, en ouders/vertegenwoordigers,

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad.
De zomer loopt op zijn einde, dat merken we aan het weer en de schemer die alweer een stuk vroeger invalt.
Voor ons hoogste tijd om weer even contact met jullie op te nemen.

We hebben de afgelopen maanden regelmatig onze aanpak moeten bijstellen. Eerst konden onze deuren niet open en waren we online actief, daarna konden we buiten aan de slag en nog weer later mochten onze deuren weer open voor zowel groepslessen als fitness.
Wij hebben op dat moment zelf gekozen voor het geven van outdoor groepslessen, dit leek ons de meest veilige plek voor onze sporters.
Nu is het september en lopen we tegen wisselvallig weer aan, daarnaast wordt het ’s avonds vroeger donker en zakt de temperatuur.

Vanaf maandag 14 september verplaatsen we hierom onze groepslessen weer naar binnen.
Al sinds 1 juli jl. mag er weer binnen gesport worden en nu is het wat ons betreft ook voor de groepslessen weer tijd om dat te doen.
Uiteraard moeten we rekening blijven houden met de 1,5 meter maatregel. Hierdoor zal het maximale aantal deelnemers van onze groepslessen, voor volwassenen, op 14 gezet worden.
In onze groepsleszaal hebben wij, net als in de rest van onze sportschool, de ventilatie/luchtverversing goed op orde, waardoor wij met 14 deelnemers veilig en verantwoord gebruik kunnen maken van deze ruimte.
We zullen in onze groepsleszaal vakken creëren om zo de 14 (volwassen) deelnemers te herinneren aan de afstand die zij t.o.v. elkaar en de instructeur moeten houden (deze vakken zullen zelfs meer dan 1,5 meter ruimte bieden tussen de sporters).

Vanaf maandag 14 september pakken wij ons oorspronkelijke lesrooster weer op. Wel zullen onze lessen nog altijd 50 minuten duren.
Alle groepslessen starten weer op de tijden als voor de coronacrisis, dit is noodzakelijk omdat de vervroegde starttijden (zoals nu op sommige middagen/avonden) het voor sommige van onze sporters niet mogelijk maakt deel te nemen aan hun favoriete les.
Ook de cyclelessen starten weer op de tijden als voor de coronacrisis, dus allemaal om 19:30 uur. Dit is nodig om de stroom van sporters die onze sportschool betreden of verlaten te beheersen.
Ons lesrooster, zoals het er vanaf 14 september uit zal zien, is uiteraard te vinden op onze website, maar is ook als bijlage bij deze mail toegevoegd.

Met deze verandering, zullen nog enkele kleine aanpassingen gemaakt worden vanaf 14 september.
Zo gaan onze kleedkamers en al onze toiletten weer open. Wel wordt er verzocht ook in deze ruimtes 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Ook zal onze parkeerplaats weer gebruikt kunnen worden, hoewel de echte sporter natuurlijk lopend of op de fiets naar de sportschool komt.
Daarnaast verhogen we het maximaal aantal sporters in onze fitnessruimte naar 10 per tijdvak. O.i. is dit geen enkel probleem, we hebben fijn gedraaid de afgelopen weken, maar ook gezien dat er nog ruimte is voor een ophoging van het aantal sporters.

Deze veranderingen brengen uiteraard meer beweging met zich mee in onze centrale ruimtes, om ook hier zo goed mogelijk aan de corona maatregelen te kunnen voldoen vragen we een aantal aanpassingen van onze sporters;


- kom goed/strak op tijd voor jouw workout, dus niet veel te vroeg;
- verlaat na jouw workout zo snel mogelijk onze sportschool;
- kom zo veel mogelijk omgekleed naar de sportschool. Let op: schoenen moeten wel gewisseld worden!!;
- zet kinderen die zelfstandig kunnen omkleden/schoenen wisselen af en laat hen zelf naar binnen komen (er is altijd wel iemand om even te helpen met veters strikken o.i.d.);
- haal kinderen die zelfstandig naar buiten kunnen buiten weer op (kortom, kom niet onnodig naar binnen, de juf kijkt echt wel even mee bij de kleinsten);
- is de zaal van jouw les vrij, neem dan zo vlot mogelijk plaats in de zaal.

Naast bovenstaande blijven we een aantal basisacties vragen van alle sporters;
- reserveer jouw sportmoment(en), dit kan steeds tot 1 week vooruit;
- kom alleen sporten op een door jouw gereserveerd moment;
- reinig bij binnenkomst je handen;
- scan bij binnenkomst je ledenpas (wie de afgelopen maanden buiten heeft gesport moet hier weer even aan denken!!);
- kom niet sporten wanneer je last hebt van verkoudheidsverschijnselen of symptomen van corona;
- wissel schoenen na binnenkomst, onze zalen mogen alleen betreden worden met schone binnenschoenen;
- maak tijdens het sporten gebruik van een handdoek en reinig zelf materialen na elk gebruik;
- houd 1,5 meter afstand t.o.v. ander sporters en medewerkers van onze sportschool.

Wij hopen dat we ook nu weer op een prettige manier, veilig en verantwoord kunnen sporten met elkaar. We kijken ernaar uit iedereen weer binnen te mogen begroeten.
Net als alle vorige keren, zullen we moeten ervaren hoe dit verloopt en onze aanpak eventueel weer moeten bijschaven waar nodig.

Wij verwachten dat er in oktober, net als andere jaren, wellicht weer wat meer sporters naar binnen zullen trekken.
Helaas zien we voor onze cycle-lessen nog geen mogelijkheid het aantal deelnemers op te hogen, omdat we daarbij de 1,5 meter niet kunnen waarborgen. Vanaf 1 oktober zullen we, om toch alle cycle liefhebbers een plekje te bieden, een extra cycle toevoegen aan ons lesrooster op woensdagavond om 19:30 uur. Hierover zullen we via onze socials en onze website nog laten horen.
Nu we dan toch zo lekker aan het informeren zijn vinden we het ook leuk om alvast te vertellen dat we vanaf 1 oktober ook een hele nieuwe les zullen toevoegen aan ons lesrooster, Hatha Yoga. Deze relaxte vorm van yoga, waarbij het vooral gaat om ontspanning en verlenging van de spieren, lijkt ons een fijne aanvulling op de huidige lessen. Deze les wordt, voorlopig, 1x per week gepland op de woensdagochtend. Ook hierover lezen jullie binnenkort meer op onze socials en onze website.

Wij hopen jullie middels, deze uitgebreide mail, voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.
We hopen dat wij kunnen bijdragen aan een goede weerstand, een fit lijf en een fijne vrijetijdsbesteding gedurende de herfst, winter en nog veel verder, zodat we gezamenlijk (met inachtneming van de regels) een vuist maken tegen het coronavirus.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

Team GrapeFine Sports 

17-06-2020 - de afgelopen periode hebben wij onze leden uitgebreid geprobeerd te informeren via de mail. Nu is er eindelijk verandering in zicht en mogen we vanaf 1 juli 2020 zelfs weer onze deuren openen. Sporten blijft nog even anders dan anders, er zijn veel regels en afspraken, sporten kan alleen nog maar op reservering en met een beperkt aantal mensen. Ook fijn, want je komt nooit in een overvolle fitnessruimte terecht. Onze groepslessen vinden voorlopig nog plaats op ons parkeerterrein i.p.v. in onze mooie groepsleszaal, maar desalniettemin zijn wij heel erg blij dat we weer een start mogen maken!

We bedanken iedereen voor het geduld en de steun in de afgelopen maanden, mede door jullie steun kunnen wij nu weer wat positief nieuws brengen. Wij zijn trots!!

Hieronder beginnen we met het laatste bericht, het bericht over sporten vanaf 1 juli 2020. Je leest hoe het reserveren in zijn werk gaat en hoe sporten er bij ons uit zal zien vanaf 1 juli. Verder laten we op deze pagina nog enkele tijd onze oudere berichten staan.

Fijn om jullie weer te mogen begroeten, niet alleen buiten, maar ook binnen. Tot snel!!

Sporten bij GrapeFine Sports vanaf 1 juli 2020

Beste leden,

Wat fijn dat wij alweer enkele weken een deel van jullie mogen verwelkomen in onze buiten lessen. Het weerzien doet ons goed, maar tegelijkertijd benadrukt dit dat we nog niet terug zijn bij het oude. 
Een groot deel van jullie hebben wij al maanden niet gezien, daar gaat hopelijk snel verandering in komen.
Afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren steun ondervonden vanuit jullie, daar zijn we heel dankbaar voor. Alles bij elkaar heeft dit ervoor gezorgd dat we nu instaat zijn om over de volgende stap na te denken en deze mogelijk te maken. Bedankt daarvoor!!
Samen staan we sterk!

Middels dit bericht willen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte stellen m.b.t. sporten bij GrapeFine Sports vanaf 1 juli 2020.

Zoals jullie wellicht begrijpen wordt dit (weer) een gehele nieuwe situatie, een omvangrijke situatie en zelfs een nog onzekere situatie. Het lijkt wel een grote puzzel, waarvan de uitkomst en dus de oplossing, steeds verandert.
We proberen jullie zo goed mogelijk uit te leggen hoe we vanaf 1 juli verder gaan. Mochten de regels vanuit de overheid veranderen, dan nemen we opnieuw contact op met jullie.
Mochten jullie vragen hebben dan doen we ons best deze te beantwoorden, door de omvang van deze verandering zullen we echter niet altijd even vlot reageren, we hopen hierin op jullie begrip.

Fitness vanaf 1 juli (beperkt) mogelijk
Vanaf woensdag 1 juli mogen wij onze deuren weer openen. Dit kan echter alleen met een tal van aanpassingen, waarop wij ons hebben voorbereid en welke van zowel ons als ook van jullie enige flexibiliteit vragen.
Vanaf woensdag 1 juli ontvangen wij heel erg graag weer sporters in onze fitnessruimte.

Fitnessen begint vanaf deze datum bij het maken van een reservering.
Reserveren kan op verschillende manieren, de makkelijkste manier is het installeren van de App [MyLogiFit] op een mobiel apparaat. Deze app vind je in de Appstore of Google Play.
In deze app kan iedere GrapeFine-Member, mét een actief abonnement, inloggen.
Inloggen kan ook via onze website; www.grapefinesports.nl, via het tabblad [RESERVEREN].
Kort na dit bericht van ons ontvangt iedereen die nog geen gebruik maakt van het reserveringssysteem een mail met daarin inloggegevens. Dit gaat automatisch, in dit proces kan uiteraard iets misgaan. Ontvang jij jouw inloggegevens niet, lukt het inloggen niet, of scheelt er iets anders, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer je inlogt, via de App of via onze website klik je op de knop [reserveren] hierna zie je bovenaan 3 uitrolvensters. Voor het reserveren van een fitnessmoment kies je in het middelste uitrolvenster [reserveren 80 minuten fitness].
Zodra je dit hebt gekozen zie je in de kalender alle beschikbare fitnessmomenten per dag.
Een vrij fitnessmoment heeft een groene kleur, deze kun je reserveren.
Om te reserveren klik je op het gewenste moment en vervolgens op [aanmelden].
Aangemelde momenten krijgen een blauwe kleur en de opmerking – AANGEMELD –.
Het kan ook voorkomen dat een moment al volgeboekt is, zo’n moment heeft een rode kleur. 

Wij bieden tijdens elk moment plek voor 8 sporters, zodat iedereen in een rustige omgeving kan sporten en rekening kan houden met de 1,5 meter maatregel.
Is jouw favoriete moment vol, dan kun je contact met ons opnemen voor een plekje op de wachtlijst. Mocht er later een plekje vrijkomen dan stellen wij je op de hoogte.

Het reserveren van een sportmoment kan vanaf 1 week van tevoren. Kijk je, in het reserveringsysteem, op de kalender verder dan een week vooruit, dan zie je de sportmomenten wel staan, maar met een rode kleur. Deze zijn NIET volgeboekt, maar nog niet vrijgegeven voor reservering.

We hopen dat iedereen beseft dat je bij reservering van en sportmoment een plekje in het betreffende tijdvak bezet houdt. We willen jullie daarom vragen bij verhindering jouw reservering weer ongedaan te maken. Ook dit kan via da App of onze website.
Log in en ga weer naar de kalender, klik op het gereserveerde sportmoment – met de blauwe kleur – en klik vervolgens op [afmelden].
Afmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van het moment. 
Meld jij je niet, of te laat, af dan brengen wij € 5,00 in rekening voor het bezet houden van een plekje. Wij vragen je deze € 5,00 bij het volgende bezoek contactloos te voldoen.

Wanneer je een sportmoment hebt gereserveerd ben je welkom in onze sportschool, tenzij je last hebt van (lichte) verkoudhiedsklachten. Kortom bij niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, verhoging en/of koorts blijf je thuis.

Je kunt alleen bij ons terecht binnen het gereserveerde tijdvak. We vragen je om niet eerder naar binnen te komen. Je kunt naar binnen via onze gebruikelijke ingang, wanneer deze openstaat. Dit is steeds 5 minuten voordat het een tijdvak begint.
Elk tijdvak bedraagt 80 minuten. Tussen elk tijdvak zijn 10 minuten opgenomen om te kunnen wisselen.
Ben je klaar met jouw training, dan vragen we je direct onze sportschool te verlaten via de deur naast de ingang (deze wordt duidelijk aangegeven als uitgang).

Tijdens jouw bezoek vragen we je ook rekening te houden met en aantal zaken.
Scan bij binnenkomst jouw Ledenpas en reinig daarna je handen met de aanwezige handgel.
Bekijk of je de vragen uit de gezondheidscheck met ‘nee’ kunt beantwoorden.
Onze kleedkamers zijn gesloten, wel vragen wij je om bij binnenkomst je schoenen te wisselen. Dit kan in onze centrale ruimte. 
Het gebruik van een handdoek is verplicht.
Houd binnen onze sportschool tijdens het sporten, maar ook bij het betreden en verlaten van onze sportschool voldoende ruimte tot andere sporters en/of onze medewerkers.
Fysiek contact is te allen tijde verboden.
Reinig na elk gebruik de sportmaterialen, wij bieden jullie hiervoor voldoende reinigingsmiddel en papierendoekjes. 
Op de vloer in onze fitnessruimte zijn vakken gemarkeerd, per vak is slechts 1 persoon toegestaan. Houd rekening met elkaar, spreek elkaar aan, vraag elkaar en wees flexibel, we moeten het samen doen. 
In onze functionele ruimte (beneden), zijn alleen goed reinigbare materialen aanwezig. In deze ruimte zijn slechts 2 personen tegelijkertijd toegestaan, ieder in een eigen vak.

Onze toiletgroepen zijn geopend, maar slechts toegankelijk voor 1 persoon tegelijkertijd per toiletgroep. Toegangsdeuren blijven openstaan, om zo contactoppervlakken te verkleinen en na gebruik word je verzocht het toilet schoon achter te laten.

Wat doen wij?
Uiteraard stellen wij alles in het werk om jullie een zo veilig mogelijke plek te bieden om te kunnen sporten. 

Wij zorgen voor voldoende zeep/handgel, reinigingsmiddelen en papieren doekjes.
Daarnaast maken ook wij onze sportmaterialen en andere contactoppervlakken regelmatig schoon.
In onze sportruimten wordt, ruim voor aanvang, ons luchtzuiveringssysteem ingeschakeld. Dit blijft de gehele openingsuren én ook daarna nog ingeschakeld.
Na sluitingstijd zullen wij, waar mogelijk, de ruimtes extra ventileren.
Wij helpen jullie graag bij het reserveren van sportmomenten en herinneren, waar nodig, aan de eindtijd van jouw sportmoment.

Fitnessmomenten zijn te reserveren op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur.
Op zaterdag van 9:00 – 13:30 uur en op zondag van 10:00 – 14:30 uur.
Graag bieden wij ook de gelegenheid tot het trainen met, het stellen van vragen aan of het kennis maken (voor nieuwe leden) met 1 van onze fitnesstrainers.
Dit kan op een aantal momenten per week. 
Deze momenten zijn in de kalender te herkennen aan de titel ‘fitness met trainer’. Sport jij graag in de aanwezigheid van een trainer, kies dan voor zo’n moment.

Kom je sporten bij ons, dan vragen we je om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen!!
Ons parkeerterrein wordt gebruikt voor de groepslessen en is daardoor NIET vrij voor auto’s.
Kom je toch met de auto, houdt er dan rekening mee dat je misschien een stukje zult moeten lopen.

Cycling vanaf 1 juli
Omdat ook onze cycle-fans staan te trappelen om weer te beginnen, willen wij ook onze cyclelessen vanaf 1 juli weer oppakken.
Ook dit vraagt om aanpassingen.
De aanpassingen zijn vergelijkbaar met onze aanpassingen in de fitness.
Deelnemen aan onze cycle kan alleen na reservering, je kunt deze reserveren zoals je gewend bent.

In onze cyclezaal is slechts ruimte voor 8 personen, reserveer dus op tijd jouw plek in de les.
Kom je toch niet, meld je dan weer af (afmelden mogelijk tot 30 minuten voor aanvang).
Kom je niet opdagen of meld je te laat af dan brengen wij € 5,00 in rekening voor het bezet houden van een plekje. Wij vragen je deze € 5,00 bij het volgende bezoek contactloos te voldoen.

Wij gaan (voorlopig) starten met 3 cyclelessen per week, alle cyclelessen starten om 19:15 uur (om de stroom van sporters bij binnenkomst en vertrek te verkleinen).
De cyclelessen zullen gegeven worden op maandag, dinsdag en donderdag.

Ook hier gelden alle algemene regels, zoals eerder beschreven bij de fitness en de landelijk bekende maatregels, als 1,5 meter afstand houden.
Oftewel; ledenpas scannen bij binnenkomst, handen reinigen, gezondheidscheck beantwoorden, kleedkamers gesloten dus schoenen wisselen in centrale ruimte, direct plaats nemen op fiets, na gebruik fiets reinigen, na afloop van de les sportschool verlaten. 

Groepslessen vanaf 1 juli
Vanaf mei geven wij onze groepslessen (volwassenen, kids, teens, circuits) buiten. Dit blijft vanaf 1 juli onveranderd.
Op deze manier houden we het aantal sporters in onze sportschool goed onder controle.
Wij zijn daarnaast van mening dat buiten een veiligere sportplek is voor grotere groepen en bij maximale inspanning, zoals in veel van onze groepslessen.

Wij verwachten, tot 1 oktober, de groepslessen buiten te blijven verzorgen, zoals jullie dat nu ook gewend zijn.
Ook hiervoor geldt nog altijd, reserveer een plekje in jouw les, je kunt alleen bij ons terecht bij een geldige reservering.
Onze kleedkamers blijven gesloten en kunnen dus niet gebruikt worden.
Onze toiletgroepen gaan open, maar zijn slechts toegankelijk voor 1 persoon tegelijkertijd.
Voor al onze sporters geldt, alleen gebruikmaken van het toilet bij zeer hoge nood.

We hebben ontzettend veel geluk met het seizoen, toch zijn we buiten afhankelijk van de weersomstandigheden. Onze keus voor het verzorgen van de groepslessen buiten brengt met zich mee dat onze groepsleszaal ingericht blijft voor materiaal uitgifte en inname. Hierdoor kunnen wij een les, bij slecht weer, NIET naar binnen verplaatsen. Dit betekent dat voorlopig bij (heel) slecht weer lessen geannuleerd kunnen worden, deelnemers die de betreffende les hebben gereserveerd worden hiervan op de hoogte gesteld. 

Omdat we voorlopig nog op het parkeerterrein zullen sporten, is het parkeerterrein niet vrij voor auto’s. Kom dus zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar onze sportschool!!

Eindelijk!! – oplossingen en mogelijkheden
Eindelijk is de heropening van onze sportschool in zicht!!
Als we alles zo op papier zetten dan lijken het erg veel regeltjes, maar laten we deze regels vooral zien als oplossingen en mogelijkheden.
Zoals hierboven beschreven pakken we vanaf 1 juli graag weer al onze activiteiten op, we hopen jullie allemaal weer terug te zien in goede gezondheid.
De komende maanden zullen we moeten blijven zoeken naar oplossingen en mogelijkheden en zijn we afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus en de regels vanuit de overheid. We zullen wellicht onze aanpak moeten bijschaven, aantallen moeten bijstellen, regels moeten veranderen. Wanneer dat het geval is dan stellen we jullie uiteraard op de hoogte.
Voor nu hopen we vanaf 1 juli op een sportief weerzien.
Tot snel!!

Sportieve groet,
namens Team GrapeFine Sports
Maarten & Ellen 


GESLOTEN! Ivm het coronavirus zijn wij, tot nader orde, gesloten.

Beste allemaal,


In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en geven zij in de laatste persconferentie een nieuwe maatregel die ons helaas hard treft.
Sportscholen moeten met ingang van 16 maart 2020 hun deuren sluiten.  

Dit betekent voor GrapeFine Sports een totale “Shutdown”, wij zullen onze sportschool tot nader order moeten sluiten.

Het valt ons heel zwaar, maar het is niet anders.
Wij hebben veel vragen, jullie wellicht ook. We proberen bereikbaar te blijven voor vragen en waar mogelijk jullie vragen te beantwoorden.  

Via onze website en onze socials proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!
Wij hopen dat we, over niet al te lange tijd, jullie allemaal weer, in goede gezondheid, in onze sportschool mogen begroeten.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
Team GrapeFine Sports 

Onderaan deze pagina lees je alle updates t.b.v. onze sluiting i.v.m. het coronavirus.


Groepslessen Outdoor

Vanaf maandag 11 mei bieden wij ons groepslesrooster buiten!!

Circuit met Maarten - Outdoor

Vanaf maandag 11 mei vindt je ook 2 circuits op ons lesrooster! Voor iedereen die het fijn vindt om te trainen met Maarten, 2x per week een circuit in de buitenlucht.

Kids & Teens - Outdoor

Vanaf 4 mei 2020 bieden wij dans en sport voor kids en teens, maar dan wel buiten!!

Hierbij gelden wel een aantal duidelijke regels!

-       wil je meedoen aan een les, reserveer deze dan online (zoals anders via myLogiFit), alleen aangemelde kids en teens mogen meedoen! Lukt het reserveren online niet? Neem dan contact met ons op.

-       breng/kom vlak voor aanvang van de les, dus niet ruim op tijd komen, maar gewoon netjes op tijd.

-       kom in gemakkelijke (sport)kleding (houdt rekening met het weer) en draag goede schoenen! Op slippers of blote voeten mag je NIET meedoen.

-       breng jouw zoon of dochter tot aan de stoep/langs zij, laat hem/haar zelf af/uitstappen en naar de juf toe lopen. De fietsenrekken zijn alleen voor fietsen van de deelnemers en de parkeerplaats houden we graag leeg.

-       ook bij het ophalen graag op de goede tijd komen, en op de stoep/langs zij op/instappen het is niet de bedoeling dat ouders zich tijdens de les rondom de sportschool verzamelen of mee blijven kijken.

-       sta je als ouder toch even te wachten, houdt dan rekening met de coronamaatregelen, houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

-       om de stroom van mensen tijdens de leswisselingen te verkleinen duren al onze buitenlessen 50 minuten, zo hebben we 10 minuten de ruimte om te wisselen.

-       de sportschool mag niet open! Dus toiletten en kleedkamers zijn NIET beschikbaar! Houd hier rekening mee.

-       Afhankelijk van het weer sporten/dansen we lekker in de zon, of juist lekker in de schaduw, wellicht is het goed om jezelf in te smeren voordat je komt sporten/dansen.

-       kom jij meedoen aan de Bootcamp Junior, dan vragen we je het volgende mee te nemen; een rugzak, met daarin 2 gevulde flessen (afhankelijk van wat jij kunt tillen 0,5 liter, 1 liter of 1,5 liter), 1 fles voor de helft gevuld (kies ook hier het eigen gewicht), een handdoek en nog een fles/bidon met water om te drinken. We gebruiken alleen de genoemde EIGEN materialen, dus geen materialen uit onze sportschool of materialen van iemand anders.

-       voor iedereen vanaf 12 jaar geldt, houd afstand tijdens het sporten/dansen ruim 1,5 meter.

-       kom je na het sporten/dansen thuis, was je handen! 


17 maart 2020 - GrapeFine Sports Online💚💜

Vanavond om 19:30 uur gaan we voor het eerst Live!!

Tijdens onze sluiting vanwege het coronavirus geven we 4x per week een live online workout.
Om deze workout te volgen hoef je slechts te beschikken over een Facebook of Instagram account.
Als je met jouw account ons volgt dan zie je het wanneer wij live gaan.

Het is niet mogelijk al onze lessen live te geven, thuis heb je niet de benodigde materialen en/of ruimte.
We hopen met deze 4 contactmomenten voldoende van onze sporters te bereiken en in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode.
Deze 4 lessen gaan we proberen zo in te richten dat ze thuis uit te voeren zijn.

Dus zorg dat je klaar staat, sportkleding aan, handdoek en bidon in de aanslag, dan gaan we aan het werk!!
Lukt het jou ook nog eens om jouw sportmoment vast te leggen, deel deze dan op social media, zo blijven we toch nog in contact!
En vergeet ons dan niet te taggen!!

Laat je ons alvast weten of je meedoet, dat vinden we leuk!!

Groot voordeel, er kan een onbeperkt aantal mensen mee doen met de workouts, de workouts zijn openbaar, dus maak gerust vrienden en familie enthousiast.

Deze week try-out, bij voldoende animo blijven we de workouts volgens het online lesrooster geven!

Onze live online lessen zijn een groot succes! Deze blijven we verzorgen.

Vanaf 4 mei 2020 is er een kleine verandering in de tijd van de FitBeats op donderdag, i.v.m. de outdoor teendance zal de FitBeats op donderdag vanaf donderdag 7 mei starten om 19:45 uur.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-04-2020 Dao Dans Yoga - Spelen met Structuur

🌸

In deze onwerkelijke periode, waarin jouw structuur wellicht veranderd is, komt wellicht een nieuwe structuur om de hoek kijken.
Onze yoga-docente Lia maakte voor jullie een speciale Dao Dans Yoga les die heel toepasselijk is - Spelen met Structuur.
Kijk en doe mee!!

Wil je bij deze Dao Dans Yoga les graag de muziek?
Deze kun je vinden op Spotify. Zoek naar de afspeellijst [Spelen met Structuur], wanneer je dit typt in de zoekbalk dan komt hij bovenaan.
De afspeellijst is uiteraard van Ail Rissev.

Blijf gezond, blijf thuis en creëren structuur!

Weer een heerlijk cadeautje van Lia voor jullie.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

03-04-2020 PILATES-CORE COMBINATIE

Van 1 van onze Pilates-Core instructrices, Cordelia, hebben wij een video gekregen die we met jullie mogen delen!!
Dankjewel Cordelia!

Een heerlijke Pilates-Core combinatie die je thuis kunt uitvoeren, kijk maar eens en doe mee!
Je kunt deze combinatie naar hartelust herhalen!!

Laat je ons weten hoe het ging?!


---------------------------------------------------------------------------

25-03-2020 DAO DANS YOGA - WEERSTAND & ONTSPANNING🙏🏼🌷

Onze yoga docente, Lia Visser, heeft weer een toepasselijke Dao Dans Yoga Video opgenomen. Dit keer Weerstand & Ontspanning.

Vanaf nu is deze video voor jullie allemaal beschikbaar.
Je kunt de Dao Dans Yoga mee doen waar en wanneer je maar wilt!

Deel gerust met ons hoe jij de les hebt ervaren, waar je hem deed en misschien zelfs met wie.

Wil je de muziek van deze Dao Dans Yoga zelf afspelen? Dat kan! Je vindt de muziek op Spotify, playlist Weerstand en Ontspanning van Wil Ressiv.

Blijf gezond allemaal!---------------------------------------------------------------------------

18-03-2020 - Dao Dans Yoga - Rust en Kracht🌸

Op zoek naar een manier om te ontspannen in deze onwerkelijke periode?
Onze Yoga-docente heeft een filmpje gemaakt met een Dao Dans Yoga - les.
Kijk en doe mee!!

Wil je bij deze Dao Dans Yoga les graag de muziek?
Deze kun je vinden op Sportify. Zoek naar de afspeellijst [Rust en Kracht], wanneer je dit in zijn geheel type komt deze bovenaan bij de zoekopdrachten, ter referentie de afspeellijst is van Ail Ressiv (onze eigen Lia Visser).

Houd je sterk en bewaar de rust!

Cadeautje van Lia voor jullie.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIDS - TEENS - G-GROEPEN😎🤩


Hallo lieve, leuke, coole kanjers!
Wat zullen wij elkaar missen de komende weken.
We begrijpen dat het voor jullie een hele onwennige situatie is, jullie hele dagelijkse routine wordt verstoord.
Belangrijkste is dat jullie gezond blijven!

We snappen heel goed dat, zeker de jongste onder jullie, niet een kidsdance les van een uur online gaan volgen. Zeker niet met dit zonnige weer ⛅️.
We zijn ook niet bang dat jullie niet bewegen, lekker buitenspelen gaat jullie vast goed af!

Toch een berichtje van ons aan jullie allemaal, misschien komt er toch een moment dat je lekker wilt bewegen en dansen.
Juf Ellen houdt haar muziek altijd bij in Sptify, als jij of jouw ouders een account hebben dan kun je haar volgen - Ellen de Groot. 
Een aantal van haar afspeellijsten is openbaar, dus die kun je vinden en de muziek eruit kun je afspelen.
Zo vindt je in de afspeellijst kids & teens - veel van de nummers die we het afgelopen jaar hebben gebruikt in de kidsdance en teendance lessen. Genoeg om eens lekker op te bewegen!

De G-groepen kunnen zich uitleven met de afspeellijst; Zumba-G. Hierin heel veel nummers die we in de lessen gebruiken, wij weten zeker dat jullie favorieten er tussen staan.

Niet iedereen gebruikt Spotify, met een account, dus hieronder een lijstje van nummers en artiest van de tracks die we de laatste weken hebben gebruikt, om zelf op te zoeken.
De jongste kids hoeven we niets te leren m.b.t. het internet, maar toch, bij Kinderen voor Kinderen op youtube vindt je hele leuke dansvideo's!!
We weten zeker dat onze Cardio-Dance, welke we op maandagavond 19:00 uur live gaan streamen via Facebook en instagram, ook heel leuk kan zijn voor de G-groepen, de tieners en de kids!!

Kidsdance 1
Best Friend - Toy-Box
Haai Alarm! - Kinderen voor Kinderen
Whistle & Work - Hitz

Kidsdance 2
Hair - Little Mix
Perfect - Lucas & Steve
Whistle & Work - Hitz
Pica - Deorro, Henry Fong, Elvis Crespo
Girls - Marcus & Martinus
Jump - Kriss Kross

Teendance
If I can't have you - Shawn Mendes
What A Man Gotta Do - Jonas Brothers

Zumba-G
Helicopta Collector - Dj KikFat
Whistle & Work - Hitz
Feest! - Kinderen voor Kinderen
Soco, Bate, Vira - Xuxa
Witch Doctor - Cartoons
Bouge ton baba - Tom Jules
Echa Pa'lla - Pitbull
Rigga-Ding-Dong-Song - Cherona

Dansen houdt je vrolijk, dansen houdt je fit!
Let goed op jezelf!!


---------------------------------------------------------------------------

Mail 5 - d.d. 6 mei 2020

Beste leden,

Hoe is het met jullie?
Met ons gaat het goed. We zijn elke dag druk bezig met het volgen van alle ontwikkelingen en moeten onze ideeën regelmatig bijstellen. Veel teleurstellingen verwerken en soms een lichtpuntje.

Dit bericht bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is voor iedereen, lees het goed door en onderneem waar nodig actie. Het tweede deel is voor iedereen die gaat deelnemen aan onze buitensportactiviteiten.

Wij hebben vanavond 2 nieuwe belangrijke punten te horen gekregen tijdens de persconferentie van onze minister-president.
1. Vanaf maandag 11 mei mag er ook door volwassenen weer buiten gesport worden. Daar gaan we dan ook direct gebruik van maken.
2. Het heropenen van de sportscholen laat nog even op zich wachten. Wij zijn zeer teleurgesteld hierover maar hebben, ondanks dat de minister-president 1 september noemde, goede hoop dat toch ook hierin zicht is op een vlotte heropening. Vanuit verschillende hoeken in onze branche wordt er van alles aan gedaan om te laten zien dat ook sporten mogelijk is in een 1,5 meter samenleving. Wij zullen ons daarom ook vooral op blijven voorbereiden.

 

Deze 2 punten zorgen vanaf 1 juni voor een soort van tweedeling in onze leden.
Omdat wij, vanaf 11 mei al, weer ruime sportmogelijkheden gaan aanbieden zetten wij vanaf 1 juni 2020 de lidmaatschappen van alle leden weer terug naar 100%. We bieden vanaf 11 mei diverse sportmogelijkheden buiten aan, groepslessen, samen sporten in verschillende stijlen, uitdaging, rust, je kunt zelf kiezen en misschien is het zelfs een mooi moment eens iets nieuws te proberen.
Ga jij geen gebruik maken van ons sportaanbod, dan hopen we nog altijd op jouw steun, we kunnen niet hard genoeg benadrukken dat we die echt nodig hebben om het voortbestaan van onze sportschool te waarborgen. Toch willen we jou dan de kans bieden om slechts 50% van het lidmaatschap te blijven betalen, daarmee ben je voor ons een waardevolle supporter en de steun die wij nodig hebben. Wil je hiervan gebruik maken, dan vragen we je vóór 25 mei as. te reageren op deze mail (vermeld daarbij dat je jouw lidmaatschap graag met 50% gereduceerd ziet, jouw naam en pasnummer).
We hopen op jullie steun, we moeten met elkaar nog even geduld hebben.
Mail ons (info@grapefinesports.nl) gerust om jouw voorkeur kenbaar te maken.

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Hieronder gaan we verder op de groepslessen die we buiten zullen gaan geven vanaf 11 mei as.
Wat leuk dat we weer een stapje kunnen zetten!
Vanaf maandag 11 mei gaan we naar buiten met al onze groepslessen. 
Wel vraagt dit een aantal aanpassingen en regels, deze zullen we hieronder proberen zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten;

-       Vanaf maandag 11 mei zullen onze groepslessen buiten plaats vinden, mits het weer dit toelaat. 

-       Onze groepslessen zullen, buiten, 50 minuten duren, dit om de wisselingen van de lessen rustig te laten verlopen en grote groepen mensen te voorkomen.

-       Wil je meedoen aan een groepsles, dan moet je beschikken over een geactiveerd abonnement (dus 100% lidmaatschap) of een strippenkaart en hiermee zelf online (via de website of MyLogiFit app) een plekje te reserveren in de les. Dit reserveren kan steeds 1 week vooruit. Alleen wanneer je een plekje hebt gereserveerd ben je welkom in de les. We vragen je dit reserveren zoveel mogelijk zelf te doen, lukt het niet neem dan contact met ons op.

-       Je komt alleen naar de les wanneer je geen verkoudheidsklachten en/of griepverschijnselen vertoont.

-       Kom zoveel mogelijk op de fiets op lopend naar de les. De parkeerplaats wordt gebruikt voor de lessen, je kunt dus niet bij ons parkeren (kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat je misschien een stukje moet lopen).

-       Kom niet te vroeg naar de les, ook dit om grote groepen sporters te voorkomen. Na de les vertrek je zo vlot mogelijk richting huis.

-       Bij aankomst meld je je bij de instructeur, deze checkt jouw reservering.

-       Neem je deel aan een les waarbij materialen worden gebruikt? Reinig dan voor aanvang je handen, er is handgel aanwezig. Na het gebruik van de materialen word je verzocht deze te reinigen met aanwezige doekjes. Onze materialen worden door onze instructeurs van buiten naar binnen verplaatst. Onze materialen worden uiteraard ook door ons elke dag nog eens schoongemaakt. Beschik jij over eigen materialen, wil je liever met handschoenen aan sporten, tref gerust jouw eigen maatregelen.

-       Zowel bij het aanmelden, het pakken/wegleggen van materialen, het betreden van ons terrein én tijdens de sportlessen vragen wij iedereen de 1,5 meter maatregel in acht te nemen.

-       Onze instructeurs zullen alleen van afstand corrigeren.

-       Kom naar ons toe in sportkleding en met goede schoenen. Houd uiteraard rekening met het weer (warme kleding, zonnebrand). Onze sportschool is dicht, dus we hebben geen kleedruimte.

-       Ga voor het sporten thuis naar het toilet. Onze sportschool is dicht, dus we beschikken niet over toiletten.

-       Neem een gevulde bidon/flesje water mee. Onze sportschool is dicht, dus water tappen kan niet.

-       Onze buitenlessen gaan alleen door bij prettige weersomstandigheden. Onze instructeur geeft aan wanneer hij/zij vindt dat de les niet door kan gaan. Wij stellen iedereen die zich heeft aangemeld hiervan op de hoogte middels een sms (zorg dat wij jouw juiste telefoonnummer hebben). Gaat een les niet door i.v.m. slecht weer, dan  kan het zijn dat we deze les online aanbieden, zodat je thuis mee kunt doen.

-       Kom je thuis na een sportles, was je handen.

-       Wij vragen van een ieder medewerking aan bovenstaande. We zullen even moeten wennen aan deze nieuwe manier van sporten. Heb begrip voor de instructeur die moet wennen en voor elkaar.

  

Welke lessen gaan we geven en wanneer?
Check hieronder ons lesrooster voor de buiten groepslessen. We hebben een klein beetje geschoven in sommige lessen, omdat we niet na 21:30 uur nog actief willen zijn i.v.m. geluid voor de omgeving en het inzetten van de schemer. Om nog even op dat eerste punt terug te komen, we gebruiken buiten geen microfoons en slechts een kleine speaker, deelnemers zullen hun oren dus moeten spitsen.
Nogmaals er is op sommige dagen iets geschoven dus kijk goed naar de starttijden!

Maandag
9:30 uur Shape
10:30 uur FiftyFit
16:30 uur DemoTraining
17:30 uur Teens Aerobic
18:30 uur Cardio Dance
19:30 uur Dance Aerobic
20:30 uur Pump

Dinsdag
9:30 uur Pilates
16:00 uur Kidsdance 1
17:00 uur Kidsdance 2
18:00 uur Bootcamp Junior
19:00 uur FitBeats
20:00 uur Shape

Woensdag
19:00 uur Dao Dans Yoga
20:15 uur Bootcamp

Donderdag
9:30 uur FiftyFit
16:30 uur Kidsdance 2
17:30 uur Bootcamp Junior
18:30 uur Teendance
19:30 uur FitBeats
20:30 uur Pilates

Vrijdag
9:00 uur Dao Dans Yoga

Zaterdag
9:30 uur PowerShape

 

Het opstarten van deze buiten groepslessen brengt met zich mee dat onze huidige live online lessen komen te vervallen, we sporten nu weer samen.
Bij slecht weer grijpen we misschien nog eens terug op het lesgeven online via Facebook en Instagram.
Morgen (donderdag 7 mei) en ook zaterdag 9 mei zullen we de resp. de FitBeats en de PowerShape nog live online aanbieden.

 

Wij begrijpen dat we in 1 keer heel veel informatie verstrekken, we hopen dat alles duidelijk wordt in dit bericht. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Je kunt met ons mailen via info@grapefinesports.nl, ook ons telefoonnummer 06 – 24 33 91 88 proberen wij te beantwoorden (direct of we bellen terug bij een gemist gesprek wanneer we het nummer kunnen zien), maar wij zijn ook via whatsapp bereikbaar. Berichtjes via Facebook en Instagram vinden we hartstikke leuk, maar worden niet altijd even snel opgemerkt.

Wij kijken ernaar uit veel van jullie weer te mogen begroeten, hopen dat ons geduld m.b.t het sporten in onze fitnessruimte niet te lang meer op de proef gesteld wordt en bedanken jullie nogmaals hartelijk voor alle lieve woorden en steun de afgelopen maanden.

We houden contact!

Sportieve groet,
Maarten & Ellen

namens Team GrapeFine Sports  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail 4 - d.d. 22-04-2020

Beste leden,

Gisteravond luisterden wij, met afzettape, hygiënemiddelen en deurbeleid plannen in de aanslag, naar onze minister-president. 
Hopend dat wij, weliswaar met aanpassingen, jullie weer zouden mogen ontvangen in onze sportschool.
Helaas was de boodschap anders, er is nog meer tijd nodig om het coronavirus onder controle te krijgen en te houden en om dat te bereiken moet onze sportschool gesloten blijven tot 20 mei.
Dit vraagt van zowel jullie als ons opnieuw om geduld, aanpassingsvermogen, zelfdiscipline en thuistrainingen. 


We willen iedereen die de afgelopen weken, op welke manier dan ook, steun heeft geuit richting ons en onze sportschool heel hartelijk bedanken! Dit geeft ons vertrouwen, een warm gevoel en daarnaast draagt het bij aan de continuïteit van jullie en onze sportschool.


Ook de komende weken hopen we op jullie steun te kunnen rekenen, we begrijpen en voelen heel goed dat we veel van jullie geduld vragen, helaas kunnen we niet anders en zullen ook wij ons steentje bij moeten dragen aan het herstel van onze maatschappij.


De komende weken blijven wij onze online workouts aanbieden, we merken dat deze veel gevolgd worden. Live sporten geeft ons een gevoel van verbondenheid, maar we merken ook dat er regelmatig op een later moment gebruik gemaakt wordt van eerder uitgezonden workouts. We zullen deze op dezelfde manier voortzetten, live momenten voor verbinding en daarna enkele dagen online voor een fijne planning thuis.
De workouts zijn voor iedereen toegankelijk, meedoen kan op je eigen niveau!


Daarnaast heeft de minister-president aangegeven dat er mogelijkheden zijn voor kinderen en tieners op het gebied van sport.
Vanaf maandag 4 mei willen wij graag gebruik maken van deze mogelijkheden!
Wat een geluk dat het lente is, want sporten met deze doelgroep mag voorlopig alleen buiten.
Graag pakken wij vanaf maandag 4 mei (zo goed als) ons kids- en teenslesrooster weer op.
Verderop vindt je de tijdelijke planning voor deze lessen.
We zullen deze lessen buiten laten plaats vinden, rondom de sportschool (grasveldje en parkeerplaats).
Wel willen we hiervoor enkele afspraken maken.


 

-       wil je meedoen aan een les, reserveer deze dan online (zoals anders via myLogiFit), alleen aangemelde kids en teens mogen meedoen! Lukt het reserveren online niet? Neem dan contact met ons op.

- breng/kom vlak voor aanvang van de les, dus niet ruim op tijd komen, maar gewoon netjes op tijd.

-       kom in gemakkelijke (sport)kleding (houdt rekening met het weer) en draag goede schoenen! Op slippers of blote voeten mag je NIET meedoen.

-       breng jouw zoon of dochter tot aan de stoep/langs zij, laat hem/haar zelf af/uitstappen en naar de juf toe lopen. De fietsenrekken zijn alleen voor fietsen van de deelnemers en de parkeerplaats houden we graag leeg.

-       ook bij het ophalen graag op de goede tijd komen, en op de stoep/langs zij op/instappen het is niet de bedoeling dat ouders zich tijdens de les rondom de sportschool verzamelen of mee blijven kijken.

-       sta je als ouder toch even te wachten, houdt dan rekening met de coronamaatregelen, houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

-       om de stroom van mensen tijdens de leswisselingen te verkleinen duren al onze buitenlessen 50 minuten, zo hebben we 10 minuten de ruimte om te wisselen.

-       de sportschool mag niet open! Dus toiletten en kleedkamers zijn NIET beschikbaar! Houd hier rekening mee.

-       Afhankelijk van het weer sporten/dansen we lekker in de zon, of juist lekker in de schaduw, wellicht is het goed om jezelf in te smeren voordat je komt sporten/dansen.

-       kom jij meedoen aan de Bootcamp Junior, dan vragen we je het volgende mee te nemen; een rugzak, met daarin 2 gevulde flessen (afhankelijk van wat jij kunt tillen 0,5 liter, 1 liter of 1,5 liter), 1 fles voor de helft gevuld (kies ook hier het eigen gewicht), een handdoek en nog een fles/bidon met water om te drinken. We gebruiken alleen de genoemde EIGEN materialen, dus geen materialen uit onze sportschool of materialen van iemand anders.

-       voor iedereen vanaf 12 jaar geldt, houd afstand tijdens het sporten/dansen ruim 1,5 meter.

-       kom je na het sporten/dansen thuis, was je handen!

  We hopen hiermee de jeugd weer in beweging te brengen, we vinden het een ontzettend fijn vooruitzicht dat we jullie binnenkort weer kunnen zien!

 

Hebben jullie vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op.


Hoe gaat ons lesrooster eruitzien?
We houden ongeveer ons gewone lesrooster aan, lessen duren echter 50 minuten!!

 

Maandag 16:30 uur Demotraining 
Maandag 17:30 uur Teens (Aerobic) 
Maandag 19:00 uur Cardio Dance – Live Online

Dinsdag 16:00 uur Kidsdance 1 
Dinsdag 17:00 uur Kidsdance 2
Dinsdag 18:00 uur Bootcamp Junior
Dinsdag 19:30 uur FitBeats – Live Online

Donderdag 16:30 uur Kidsdance 2
Donderdag 17:30 uur Bootcamp Junior
Donderdag 18:30 uur Teendance
Donderdag 19:45 uur FitBeats – Live Online

Zaterdag 9:30 uur PowerShape Live Online

 We hopen jullie, vanaf 4 mei, buiten te mogen begroeten! Vergeet je niet aan te melden voor jouw les.

 

We hopen jullie allemaal voldoende te hebben geïnformeerd en we hopen snel opnieuw contact te leggen met verdere mogelijkheden, maar zoals je begrijpt zijn we daarvoor afhankelijk van de landelijke coronamaatregelen.


Tot snel en nogmaals bedankt voor de massale steun die wij hebben mogen ervaren.

Sportieve groet,
Maarten & Ellen
namens Team GrapeFine Sports 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail 3 - d.d. 06-04-2020

Beste leden,


Allereerst willen we jullie bedanken voor het uitgesproken vertrouwen en de massale, hartverwarmende reacties op onze vorige mail.
Dit getuigt van een unieke solidariteit tussen jullie en GrapeFine Sports en daar zijn wij trots op!

Hoe gaat het met jullie? We hopen op een goede gezondheid voor iedereen.
Wij missen de dagelijkse/wekelijkse begroetingen, ons contact en de vele zweetdruppels die gewoonlijk vloeien in onze sportschool.

We hopen dat jullie allemaal (werkend of verplicht thuis) jullie weg vinden in deze onwerkelijke periode, misschien dat het vrolijke lente weer bijdraagt aan een positieve mindset?!

Uiteraard hebben we, vorige week, de verlenging van de maatregelen gehoord. Tot 28 april zullen wij onze deuren gesloten moeten houden.

Deze verlenging van de maatregelen betekent dat wij alles uit de kast moeten halen om de voortgang van onze sportclub, met daarbij ons leuke team, te blijven waarborgen en een weerzien na de corona-periode veilig te stellen.

Desondanks willen wij jullie, onze leden, graag tegemoet komen. Mede door jullie flexibiliteit en massale steun van de afgelopen weken, kunnen we jullie abonnement voor de maand mei 2020 met 50% reduceren.
De incasso t.b.v. de maand mei zal dan ook slechts 50% van de (voor jou) gewoonlijke lidmaatschapskosten bedragen, ongeacht of wij in de maand mei onze deuren weer mogen openen of niet. Uiteraard hopen wij op het eerste, een open sportschool en positieve sporters die deze maand sporten voor de helft van het geld.

Wij hopen jullie hiermee te laten zien hoe dankbaar we zijn voor jullie steun, maar vooral ook hoe graag we onze sportclub op Zuidland willen behouden, hoe graag we jullie willen behouden en hoe graag we na deze corona-periode weer vol enthousiasme jullie sportaanbieder op Zuidland willen zijn.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zullen jullie ook de komende periode op de hoogte blijven houden.
Wij zijn heel actief op Facebook en Instagram om in contact te blijven met jullie. Daarnaast vindt je op onze website een speciale pagina met het laatste nieuws en extra’s rondom de coronacrisis.

Blijf zoveel mogelijk thuis, blijf gezond en blijf positief!

Tot snel allemaal!

Groeten namens team GrapeFine Sports

Maarten en Ellen

PS.: Leer ons onze leden kennen. Wij weten dat we over een grote groep, mega sportieve en attente leden beschikken. De 50% reductie van het abonnementsgeld t.b.v. mei 2020 voeren wij voor iedereen door. Mocht je echter toch graag het volle lidmaatschap willen/kunnen betalen, dan mag je dat uiteraard aangeven, want welkom is het zeker.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mail 2 - d.d. 25-03-2020

Beste allemaal,

Hoe is het met jullie??
Wij zijn gezond, dus dat gaat goed. Toch hebben we een lastige tijd, net als velen, en duimen we voor een vlot herstel van alle maatregelen.

Op 1 april incasseren wij de lidmaatschapskosten voor april, zoals deze horen bij jouw abonnement bij GrapeFine Sports.
Wij vinden het heel oneerlijk dat deze overmachtssituatie betekent dat er betaald moet worden voor een dienst die op dit moment niet beschikbaar is.
Helaas zijn wij, op dit moment, niet bij machte om financieel te compenseren.
Aan onze kostenkant verandert in deze periode helaas niets (huur, salarissen en andere vaste lasten), ook hebben wij nog niets op kunnen bouwen om dit soort tegenslagen te compenseren.
Mochten wij een tegemoetkoming ontvangen (overheid of anders) welke het mogelijk maakt ook jullie te compenseren dan is dat zeker het eerste wat wij doen. 
Echter zou nu al compenseren of eventueel de abonnementen stop zetten betekenen dat wij na de coronacrisis niet meer verder kunnen.

Op dit moment hopen we dat we na 6 april gewoon weer onze deuren kunnen openen en iedereen weer mogen begroeten in onze sportschool. Dat is alleen mogelijk met jullie steun!

Wij hopen heel hard op die steun, zodat deze tijdelijke sluiting geen definitieve hoeft te worden.

Wij wensen jullie ook voor de komende periode veel sterkte en vooral gezondheid.
Vind een manier om lekker te bewegen, het internet staat er vol mee, maar dat hoeven we jullie niet te vertellen.
Volg eventueel onze live online lessen, 4x per week gaan we voor iedereen live, zo blijven we verbonden en kunnen we toch met elkaar een lekkere workout doen. Of check voor wat rust en kracht de video’s van onze yoga-docente en doe mee!
Live workouts en de yoga video’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina. Meer informatie is te vinden op onze website.

Stay safe!

Sportieve groeten,
Maarten en Ellen
GrapeFine Sports

---------------------------------------------------------------------------

mail 1 - d.d. 17-03-2020

Beste allemaal,

Wat zijn we in een rare situatie beland.
Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en blijven.
Houd jezelf en elkaar goed in de gaten de komende weken!!

Helaas is onze sportschool volledig gesloten, we kunnen niet anders, de regering heeft aangegeven dat wij onze deuren dicht moeten houden tot 6 april 2020.

Contact houden met ruim 600 leden is best moeilijk.
De makkelijkste manier van communiceren is via onze socials, wanneer jullie ons volgen op Facebook en/of Instagram, lezen jullie het snelst onze berichten.
Wij hopen dan ook dat veel van jullie onze pagina's zullen vinden en op deze manier op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.
(facebook: www.facebook.com/GrapeFineSports - Instagram: @grapefine_sports).
Natuurlijk houden we ook onze website up-to-date, op de pagina [roosterwijzigingen & laatste nieuws] lees je al ons laatste nieuws wat wij ook op onze socials delen.
Je bereikt de pagina via deze link www.grapefinesports.nl/HOME/Roosterwijzigingen-Laatste-nieuws/ .

Houd jezelf fit en positief deze weken!
Op het internet zijn veel adviezen te lezen, veel sportschema's te vinden, tips, trucs, video's en dergelijke.
Daarnaast beschikken jullie zelf ook over voldoende sportiviteit en creativiteit om deze weken door te komen.
In beweging blijven is goed en dat kan op veel verschillende manieren. Laten we hopen dat het opkomende lente weer ons hierbij helpt, zodat er onder andere buiten bewogen kan worden.

Via Facebook en Instagram bieden wij vanaf vandaag 4x per week een workout aan, deze kan live gevolgd worden, meer informatie vindt je hieronder.
Op Spotify kunnen onze jeugd- en g-leden de afspeellijsten van Ellen de Groot openen en zo de muziek van de lessen opzoeken en thuis gebruiken om eens even lekker los te gaan! (let op; dit kan alleen met een account!). Op onze socials en website hebben we hierover meer uitgelegd en ook de meest recente tracks benoemd, zodat deze opgezocht kunnen worden.

GrapeFine Sports Live Online

Vanavond om 19:30 uur gaan we voor het eerst Live!!

Tijdens onze sluiting vanwege het coronavirus geven we 4x per week een live online workout.
Om deze workout te volgen hoef je slechts te beschikken over een Facebook of Instagram account.
Als je met jouw account ons volgt dan zie je het wanneer wij live gaan.

Het is niet mogelijk al onze lessen live te geven, thuis heb je niet de benodigde materialen en/of ruimte.
We hopen met deze 4 contactmomenten voldoende van onze sporters te bereiken en in beweging te houden tijdens deze moeilijke periode.
Deze 4 lessen gaan we proberen zo in te richten dat ze thuis uit te voeren zijn.

Dus zorg dat je klaar staat, sportkleding aan, handdoek en bidon in de aanslag, dan gaan we aan het werk!!
Lukt het jou ook nog eens om jouw sportmoment vast te leggen, deel deze dan op social media, zo blijven we toch nog in contact!
En vergeet ons dan niet te taggen!!

Laat je ons alvast weten of je meedoet, dat vinden we leuk!!
Groot voordeel, er kan een onbeperkt aantal mensen mee doen met de workouts, de workouts zijn openbaar, dus maak gerust vrienden en familie enthousiast.

Deze week try-out, bij voldoende animo blijven we de workouts volgens het online lesrooster geven!


Wij houden jullie op de hoogte, volgen jullie ons ook?
Blijf gezond, blijf positief en hopelijk tot snel!

Sportieve groet namens het gehele Team van GrapeFine Sports,
Maarten & Ellen de Groot

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle Informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingenOnline Hatha Yoga met Linda 2/2
.
Het is (bijna) weekend voor alle harde (thuis)werkers, alle drukke (thuis)scholieren, alle mama-juffen en papa-meesters.
Wat een heerlijk dat wij precies nu deze fijne Hatha Yoga van onze docente Linda met jullie mogen delen.
Eigenlijk is het altijd een goed moment voor een rustmomentje, alhoewel je zo'n moment misschien wel moet plannen, zeker nu het huis misschien ook wel een kantoor en/of klaslokaal is geworden.
We hopen dat jij de tijd vindt en neemt om even te stretchen en relaxen met deze Hatha Yoga.
Dit is een mooi cadeautje van Linda voor jullie!
En nee, je hoeft niet direct nu alles te laten vallen, je kunt deze Hatha Yoga voorlopig online vinden, dus creëer jouw moment wanneer het jou uitkomt