GrapeFine Sports 

 

Reserveer online jouw sportmoment

Reserveer online jouw sportmoment! 

Klik op de kalender...

Inloggen:

Na inschrijving ontvangt u een mail met inloggegevens.
Hiermee kunt u inloggen.

Lukt het inloggen niet? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij controleren of uw gegevens juist in ons systeem staan.

Eenvoudig lessen reserveren via een App op bijvoorbeeld jouw SmartPhone? 

Dat kan!!

AppleApp Download
AndroidApp Download

Ben zeker van een plek in de fitness/groepsles van uw keuze en reserveer vanaf 1 week vooruit een plekje, dit kan online, per telefoon en aan onze balie.

Moment volgeboekt?! Neem contact met ons op, wij kunnen jou op de wachtlijst plaatsen en nemen dan contact op wanneer er toch een plekje vrij komt in de les!
Wij zijn bereikbaar op 06 - 24 33 91 88.

Sporten tijdens corona

 

Gelukkig kunnen we ook tijdens de corona-crisis gewoon blijven sporten.
Wel zijn er wat aanpassingen in het sporten bij ons.

Zo kan sporten op dit moment alleen na reservering.
Wanneer je lid wordt bij GrapeFine Sports krijg je via de mail inlogcodes voor ons reserveringsysteem.
Hiermee kun je via onze website of, veel handiger nog, via de app MyLogiFit inloggen en vervolgens jouw sportmoment reserveren.
Wil je trainen in onze fitnessruimte, dan reserveer je een blok van 80 minuten (of een laat avond blok van 60 minuten). 
Er zijn in elk blok 10 plekken beschikbaar.
Doe je mee aan een groepsles of cycleles ook dan reserveer je een plekje, hierin zijn resp. 14 en 8 plekken beschikbaar.
Om ook hier te zorgen voor een rustige in- en uitstroom van sporters, duren deze lessen tijdelijk 50 minuten.

Reserveren van een sportmoment kan vanaf 1 week van te voren. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt op jouw favoriete moment reserveer dan snel!
(voorbeeld: je wilt graag trainen in onze fitness op maandagavond 18:00 uur, reserveer dit moment al vanaf de maandagavond een week ervoor.)


Samen staan we sterk, als we rekening met elkaar houden dan komen we het beste door deze nare tijd heen. Dit betekent ook rekening houden met het reserveren van sportmomenten.

Kom je niet? Meld je dan weer af voor een gereserveerd moment, zodat we jouw plekje aan iemand anders kunnen geven.
Afmelden kan tot 30 minuten voor aanvang van een moment.
Meld jij je te laat af, of kom je zonder afmelding niet trainen in het door jouw gereserveerde moment, dan brengen wij 5 euro boete in rekening.
Natuurlijk hopen we dat dit niet nodig is.
Is jouw favoriete moment vol, neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst. Meld iemand zich af voor dat moment, dan kunnen we jou direct inplannen en sturen we je een bericht.

Naast het reserveringssysteem vragen we ook een aantal andere aanpassingen van onze sporters.
Kom alleen sporten wanneer je GEEN verkoudheidsklachten hebt, scan bij binnenkomst jouw ledenpas, reinig je handen, wissel schoenen (en eventueel kleding) bij ons in de centrale ruimte – de kleedkamers zijn helaas dicht -, reinig voor en na gebruik alle materialen, kom niet te vroeg, verlaat na jouw workout direct onze sportschool en houdt, net als overal, 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen blijven we in beweging! Alleen als we rekening houden met elkaar en de regels.Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.