Cycle Room

In onze kleinste trainingsruimte op de onderste verdieping vind je onze Cycle Room. In onze Cycle Room staan 3 Profrom Tour de France fietsen, welke zijn uitgerust met Ifit.
Op deze fietsen start jij, wanneer je maar wilt, jouw cycle workout.
Je kunt kiezen voor een spinningles, in deze keuze neemt de instructeur op het scherm jou mee in een cycleworkout op muziek.
Je kunt ook kiezen voor een training, met virutele instructeur, gericht op een dicipline/trainingsdoel (bergbeklimming, intervalrit, sprint en meer). Op deze manier train je als een wielrennen met bijpassende beelden. Zo fiets de trainer bijvoorbeeld voor je uit de berg op, door de sneeuw of trek je samen sprintjes.
Ook kun je op de fietsen een eigen route instellen via GoogleMaps, zo kun je in een specifieke omgeving fietsen.
De fietsen simuleren eventuele hellingen, zowel in- als decline én ook de weerstand. Uiteraard kun je ook alles, volledig naar wens, zelf instellen.

Tijdens al onze openingstijden
Onze Cycle Room is maandag t/m donderdag van 9:00 - 22:00 uur geopend.
Op vrijdagen kun je van 9:00 - 21:00 uur gebruik maken van onze indoor cycle's en zelfs in het weekend, op zaterdag van 9:00 - 13:00 en op zondag van 10:00 - 14:00 uur ben je welkom!


De aanwezige 3 cycle's kunnen allemaal bezet zijn, wil jij zeker zijn van een plekje op 1 van de cycle's dan kun je deze reserveren in onze app.

Enkele regels
Onze Cycle Room mag alleen betreden worden op sportschoenen welke je uitsluitend binnen gebruikt.
Daarnaast verzoeken we iedereen een handdoek te gebruiken tijdens zijn/haar workout.
Waardevolle spullen mag je meenemen in onze Cycle Room, grote tassen, jassen, buitenschoenen e.d. kunnen in onze kleedruimtes geplaatst worden.
Onze Cycle Room is de gehele dag toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
Trainen in onze Cycle Room is geheel op eigen risico.