Lid worden

Natuurlijk wil jij lid worden bij GrapeFine Sports!


Gratis proefworkout

Voordat je lid wordt bij GrapeFine Sports mag je een GRATIS een keer komen sporten om GrapeFine Sports te ervaren. Ontdek of een GrapeFine-wokrout bij jou past en maak kennis met ons team.
Wil jij trainen in onze fitnessruimte en/of The BOX, met of zonder begeleiding, deelnemen aan een groepsles of een Small Group Training of trainen in onze Cycle Room?
Plan dan snel jouw gratis proefworkout, via 06 - 24 33 91 88 of klik op deze knop. 


Binnen kijken

Wil je eerst even binnen kijken bij GrapeFine Sports? Dat kan ook!
Wandel gerust eens bij ons binnen. Vaak is er iemand beschikbaar voor een rondleiding en informatie, daarnaast kan er dan ook gelijk een proefworkout gepland worden.
Het kan zijn dat wij bezig zijn met het verzorgen van workout(s). In dat geval loop je gerust zelf een rondje of kom je op een later moment terug.

Inschrijven

Inschrijven doen wij graag persoonlijk, bijvoorbeeld na een rondleiding of een proefworkout.
Een inschrijfformulier kun je aanvragen bij onze balie. Je kunt het formulier direct invullen of mee naar huis nemen.Ben jij nu op zoek naar een inschrijfformulier, download hem dan hier


Wij rekenen eenmalig € 10,00 inschrijfgeld, deze worden meegenomen in de eerste incasso.
Na inschrijving ontvang je van ons, per mail, een uitnodiging voor onze online omgeving. Vervolgens kun je een account aanmaken en de app downloaden, hiermee maak je jouw inschrijving compleet.

Inchecken en workouts reserveren
Heb je onze app gedownload, dan kun je inchecken bij GrapeFine Sports. Kom je sporten dan check je in met de QR-Code uit de app.
Welkom bij GrapeFine Sports!
Wil je een workout reserveren (of juist een reservering annuleren), ook dat doe je in de app.

Liever geen app installeren? Dan kun je bij ons een LedenPas kopen. Deze kost € 10,00.
Hiermee kun je alsnog inchecken bij GrapeFine Sports (inchecken is verplicht). Reserveren kun je alsnog doen via jouw account, maar dan online via de webbrowser. Is online reserveren echt niets voor jou, neem dan contact met ons op voor het reserveren van jouw workout.